Voker nije iznenađen Vučićevom izjavom o masakru u Račku: Svet zna bolje

Ostavite komentar


  1. U to vreme procitao sam u Nasoj borbi transkript razgovora Nikole Sainovica, ovlascenog lica Milosevica na Kosovu i Metohiji, sa pom. ministra unutrasnjih poslova Srbije, koji ga je obavestio da se teroristi nalaze u Racku. Sainovic je odbrio da se oni pobiju, a taj pomocnik je preneo odbrenje komandantu jedinice, koja je pobila teroriste u Racku, uz minimalne nase gubitke. Molim Urednika da organizuje da pronadju taj tarnskript u arhivi i da ga ponovo objave.
    Zatim su napravili katastrofalnu gresku i napustili bojiste, umesto da ga detaljno obezbede i sami pozovu sve medjunarodne posmatrace, koji su bili u tom reonu. Porodice ubijenih su iskoristili tu nasu ortodoksnu glupost i presvukli teroriste u civilnu odecu, a zatim su dodali nekoliko leseva dece i zena, da povecaju zlocin Srba. Zbog slucaja Racak, Sainovic je odlezao nekoliko godina u Hagu, a trenutno je u Hagu i taj pom. ministra unutrasnjih poslova.
    Boza Bogdanovic, Bor

    1. Molim Urednika da organizuje da pronadju taj tarnskript u arhivi i da ga ponovo objave

      Pokusaj sa urednicima ALO ,Kurira, B92 (sputnik)

    2. Bozo sta trabunjas?
      Gde zivis ti? Mislis da su svi sisali veslu pa ne mogu da provale neobulozu koju si napisao? Sve je jasno ko sunce, imaju snimci, svedoci, autopsije.
      Sram te bilo

      1. @Komsija

        Apdejtuj se „komsija“, sada ti je skoro 2020. godina a ti ovde pokusavas da proturis propagandu iz proslog veka?

        1. Nema sta da se „apdetujem“, sve je jasno, no tebi revizija zlocina dobro ide.
          Dete od 12 godina svirepo ubijeno…par zena…starci…
          Zar treba vise objasnjavati?
          Sram te bilo. Ko negira zlocin je isti kao i onaj koji ga je pocinio

    3. Voker ne priznaje ni Haški sud koji je izbacio Račak iz svih optužbi protiv Srba

  2. Velika je sličnost između Vas i Vučića. Izmislite i namestite nešto drugoj strani, objavljujete to gebelsovski na sve strane, drugoj strani zapušite usta i onda tvrdite kako svet zna šta je istina. Ista matrica širenja laži, kao da je od Vas učio.

  3. Nije ni cudo sto se Vilijam Voker slizao sa Albancima, bivsi CIA muljator zaduzen za „specijalne zadatke“. Nista manje zanimljivo nije ni ono sta je radio po Juznoj Americi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.