„Vrh SPC i države su izdali naš narod“: Srpski nacionalni forum proziva ERP zbog ćutanja na ponašanje Prištine i Beograda prema Srbima

Ostavite komentar


  1. Ovi iz naslova clanka su sve i zamesili, jos tamo u drugoj polovini 80-tih. Od tada nema mira ni u Srbiji ni oko Srbije.

  2. SNF već deset godina u ime srpskog naroda na KiM upozorava, apeluje, trudi se, pokušava… da ‘svima na svetu’ objasni procese na KiM,…

    SVI iz CIVILIZOVANOG Sveta, dvadest i nesto godina „pokušavaju Srbiji i Srbima da objasne procese na KiM“, da objasne da je Kosovo postalo SUSEDNA DRZAVA Srbije al’ DZABA !
    „Tele drumom baba sumom“ !

  3. Црквени и државни врх не само да су неспособни, већ су недостојни улоге коју имају у вези дешавања на КиМ.

  4. E pa braćo draga, suveše dugo ste se „kačili na njihovo (srpska lista) uže“ !!!

  5. A da malo krenete drugim putem.
    Ovim putem kojim idete,decenijama stizete na isti cilj-nigde ili ti pred zid u koji uporno lupate glavom.
    Probajte malo drugim putem,putem u 21 vek a ne kuknhavom Putinu,Velicanjem Crkve,cirilicarstvom,obožavanjem dinara,tablica za auto i balvana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.