Vrkić: Hašik sud osnovan da ne bi bila napadnuda Srbija

Ostavite komentar


  1. Баш јој хвала на искрености, све смо то знали али сад је и званично. Као кад вас пресретну разбојници па питају "да ли ћеш добровољно да даш паре па да онда силујемо и твоју жену и тебе, или да вас прво пребијемо, па онда да вас силујемо и узмемо паре.

  2. Укратко,Трибунал је основан да се купи време и избегне интервенција против Србије,алијанс против Милошевића.Постигнуто је супротно-судили су углавном Србима,94% осуђених су припадници једног Народа од ових три констуитивних.Тако је падом берлинског зида,међународна заједница-цементирала мржњу између балканских Племена.То јест обезбедила немогућност помирења.Доказ за то је напрасна смрт Милошевића и осуда без материјалних доказа генерала Младића-без кога не би ни било дејтонског споразума!Јер он је на терену,доле на земљи одбранио Босну и Херцеговину.Да бисмо постигли помирење на Балкану прво што требамо урадити је анулирати овај НАТО суд и Јово наново!!!

  3. Da li će Hrvatska ikad izaći iz okova antisrpske mrznje. Da li će ikad savladati bunilo i skinuti sa sebe hipoteku jedne fanatizovane nacije bez kompasa i nivoa. Naknadna pamet ove istraziteljke deluje žalosno. I jedno pitanje za političku imaginaciju: da je Srbija napadnuta, Tudjmanu bi bila poklonjena "totalna pobeda". Zašto Zapad nije hteo da mu je pokloni i zašto nikad nije bio njihov favorit ?

  4. Dragan i Dule su sve razumeli, nema šta. Ruku na srce, njihovi stavovi su plod delovanje Slobine mudrosti toga vremena. Ima samo jedna sitnica- bombe po glavi smo, ipak, dobili 1999. To je, verovatno, posledica odloženog delovanja te mudrosti. Primena te mudrosti se nastavlja. Samo napred, napredni i ostali.

  5. @Том Сојер,
    Ви расуђујуте о људима од ока,без да улазите у суштину њихових реченица.Скрећете тему на вашу воденицу.Јер ја сам изразити анти- Слобиста,још од времена када је био на власти.Сматрам га велеиздајником,јер нигде га није било бар да се огласи кад су шаховничари(неонацисти) мрцварили избегличку колону из Крајине.Док су заостале старе и болесне клали,као што су клали и њихове псе и мачке!Једино што је добро урадио Милошевић је његово држање у Трибуналу.Где је испао морални победник над овим НАТО судом.Зато су га они пустили на превремену,вечну " с л о б о д у !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.