Vučević: Protesti dela opozicije su pokušaj rušenja države

Ostavite komentar


  1. Savet Vucevicu je da se bavi funkcijom koju obavlja i za koju je laik.Umesto da se postavi profesionalac on je kao partijski kadar navedenu funkciju preuzeo a ni po kakvom osnovu je ne zasluzuje.Problem za drzavu Srbimju su nesposobni partijski kadrovi i njihov sef koji su drzavu napravili neuredjenom pravnom drzavom.Opozicija zasluzuje pohvale jer se bori za uredjenu pravnu drzavu Srbiju to bi i Vucevic koji bi trebao da primeni „Cutanje je zlato“ ako zeli da pokaze da je pametan dobro zna.

  2. Rušenje države? Koje države i kakve države? Države koje je postavljena u situaciju, da je puna partijskih poslušnika, a ne državnih profesionalaca.. AUTOKRATSKU DRŽAVU, KOJSA RUŠI SVOJE ZAKONE, KROZ INSTITUCIJE..znači…msm da je sve jasno..

  3. Sve dok se vladajuca sekta poistovecuje sa drzavom to ce izgledati DA POKUSAJ SMENE VLASTI ZBOG KRADJE IZBORA JE RUSENJE DRZAVE. Uostalom, koje drzave kada svaka drzava treba da ima institucije a SRB nema to jer je sve preuzeo sef sekte

  4. Ministar odbrane unapred zna rezultate, ako izbori u BG budu ponovljeni. U nekim državama se prije proglašenja pobjednika broje glasovi birača.

  5. Država ne sme da štiti kradju,ili je pokradena i država te je nema.

  6. Ovaj čovek je i smešan i jadan. Misli da je Neko, a u stvari je ništa, piončić bez trunke dostojanstva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.