Vučević: SNS i SPS na odvojenim listama

Beogradski izbori

Ostavite komentar


  1. Na lokalnim izborima ce se videti ko uziva najvecu popularnost i kome gradjani najvise veruju.

  2. Ne verujem da ce se ona kako rekoste,zuto-ridja-tajkunska koalicija Mikoviceva da izvine, ta rec u njihovom*inelektualskom* recniku ne postoji.

  3. .Mislim da se zna kome gradjani najvise veruju,i SNS je pokazala da se bori za narod i svoju drzavu,a ne za licne interese

  4. Odlična odluka i potvrdila je moje komentare da je Vučić realno i odgovorno nastupio i iskoristio svoj uticaj da njegov primer slede i ostali članovi predsedništva SNS. Realno je da bi SNS dobila koji procenat više, ali mislim dugoročno bi bila na gubitku. Elem, nije zaludu u parlamentarnim demokratijama mandat bar 4 godine, gde se može sprovesti neki program i onda validno ocenjivati rezlutati na izborima. Mi nemamo razloge za vanredne izbore, krizu vlade, parlamentarnu krizu itd, referednumska odlučivanja i slično. Izbori koštaju građane, budžet, a bogami posredno i privredu. Kapmpanja hteli to priznati ili ne, prekida rad, svi prosto polude u kampanji i pred izbore. Od medija, aktivista, plitičara, sve je upravljeno na izbore i kampanju. I to u godini ozbiljnih poglavlja za pristupanje i pridruživanje EU? Božezdravlja rešavanja kosovskog pitanja i teških pregovora? Svakako su sve ovo važnije stvari od izbora koji realno ne mijenjaju puno. Možda bi samo neke manje partije nestale sa političke scene, opozicija bi se pregrupisala u smislu nekih novih saveza i partija, ali ništa suštinski. Ipak ovaj dogvor SPS-a i SNS me potakao na drugo pitanje. Prvo, pozdravljam što samostalno izlaze jer SPS dokazuje da veruje u sebe i svoju politiku i svoje birače. SNS bi sličan dogovr trebala napraviti sa ostalim koalicionim partnerima kao što su SNP Nenada Popovića, PS Vulina i još nekima (vidim Ljajić se već "uvalio" u SNS krilo). Da se vidi da li vrede ministarske fotelje te podrške birača, bar kroz beogradske izbore. SNS ima svojih kadrova, vanstranačkih ličnosti i eksperata, da bi držala ove lidere sa nedokazanom podrškom, koji se više guraju u medijima, nego što rade ili što vrede.

  5. Svako za sebe rece jedna gospodja , a SNS sa Karicem , Vulinom , Vukom i Danom Draskovic , Rasimom i jos ko zna skim jer ne sme sama na izbore ?

  6. @ Zvezdana Citam ove botovske komentare…Tuzno…Stranka na vlasti se(ipak),svim silama bori za svoj dzep,kao i gore pomenuti botovi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.