Vučić 1. februara u poseti Makronu

Ostavite komentar


  1. Videćemo šta će biti rezultat sastanka, ali sam siguran da će biti povoljan za našu državu. Jer nisam primetio da Makron svakog vikenda organizuje ručak u čast predsednika druge države. Ipak smo mi jedna mala Srbija koja ide u posetu ipak još uvek velikoj Francuskoj.

  2. Susret dva velika drzavnika i prijatelja. Uspesni bilateralni razgovori i prijatan svecani rucak.

  3. Makron mi je posle onog govora u Beogradu čak postao i simpatičan. Kada se radi o pitanjima od značaja za sve građane, bez obzira na to sviđaju li vam se njih dvojica ili ne, bitno je da jedino spoljnopolitičko sredstvo bude razgovor.

  4. Sigurno nece biti “ vojnicki pasulj ni punjene lignje “ na Menu – u pa ce “ nas Aca “ ostati gladan . . . nego . . . ide li i Tamara mada su svi muzeji “ dans Paris sur Seine fermes meme le Tour Eiffel „( Pariz na Seni i Ajfelova kula za polupismene botove ) . . . Licno verujem da Predsednik svih Francuza ima vaznijih problema oko Privrede i Pandemije nego da ugoscava jednog balkanskog demagoga i populistu koji ce pokusavati da nesto “ izmulja “ oko Metro – a ili vakcina . . .

    1. Eeee… ( sto kaze “ nas Aca “ ) . . . ribolovac “ sa Tise je u pravu jer su sve Pariske kulturne institucije zatvorene osim luksuznih prodavnica ( bas su mometalno i velika snizenja . . . les soldes ) pa se “ svita “ moze lepo obuci ( cene pristupacne . . . par prosecnih srpskih plata ) . . .
      Nego upozorite Acu da je Francuska zatvorena za gradjane izvan EU ( osim posebnih potreba sto nije slucaj sa pozivom na rucak kod E . Macron – a ) a i za gradjane EU je potreban negativan PCR test plus izolacija od 7 dana . . .
      Ako “ nas Aca “ ima negativan PCR test moze biti zadrzan u izolaciji ( nece ta sreca gradjane R . Srbije ) ili neuci na teritoriju Francuske odnosno EU – e u koji “ vodi , u rikvec , “ R . Srbiju preko ruskih stepa i oko kineskog zida . . .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.