Vučić: Ako su to stvarno stavovi Albanaca, ne treba gubiti vreme na nastavak dijaloga

Ostavite komentar


  1. I moj sin navija za Srbiju i on je zeleo da ide na utakmicu ali sam mu objasnio da nismo u mogucnosti zato sto sam morao da platim 400.000,00 dodatni pdv,u narodu poznat kao harač,a ni mama ne moze da pomogne jer joj je vec godinama plata smanjena za 50 evra,tako da sam od zarade uspeo da platim struju i Iptv .

  2. Predsednik Srbije samo o sebi i svojoj porodici priča, malo pominje zemlju koju predstavlja.

    1. Ja kada nešto neznam-Ja pitam Nemačku-Vučić. Tako da on ne zastupa interese Srbije.

  3. Snažni pritisci i u zemlji, i spolja sa ciljem da se slomi Vvučić, da se slomi Srbija, i lešinari zagrabe koliko ko može. Građani Srbije kojih je većina, daju svoju punu podršku Vučiću, i njegovom nastojanju da u Briselu štiti interese Srbije.

    1. Hebiga Stojance,zao mi lesinara…nema vise sta da se zgrabi…uskoro ni sendvica nece biti…
      Nego Stojance ,sto zamuckujes kada pises njegovo ime…?

    2. alo bre stojane,koliko te placaju za te tvoje nebuloze,imas li ti uopste savest,bas ste jadni !

  4. Ovakvu vrstu bezobrazluka i bahatosti kakvu demonstrira vec sest godina lice koje samo sebe oslovljava sa AV, svet nije video.

  5. Od Albanaca, karte za utakmicu , neobjašnjenog slikanja sa osuđenim kriminalcima ( uzgred otkud ljudima koji čekaju suđenje dozvola da napuštaju zemlju ? ) , do opozicionih „lopova“ i suđenja žandarmima.. Ko je razumeo, razumeo. Ovo predsednik svih građana ? Ovo rečnik državnika ?

  6. Mozda mi jos najvise smeta recnik nasih narcisoidnih politicara. Potpuno su izgubili kontakt sa stvarnoscu, domaceg vaspitanja pola njih, a i vako, uglavnom su svadjalice i konfliktne licnosti. Ovo sto je Vucic rekao i kako je rekao je samo umerena slika ovoga o cemu pisem. Setite se samo Vulina, njegovog vredjanja drazavnika i ambasadora najuticajnijih zemalja. Dacic, inace mnogo inteligentniji, se prikljucio tom trendu kao MINISTAR ZA INOSTRANE POSLOVE!!! Nevidjenu stetu nam prave, ali dok imaju „borbu za Kosovo“ (inace odavno izgubljenu) na repertoaru, mogu sve da kazu, svakakvu gadost da ucine, a nas siroti sludjeni narod ce to prihvatiti.

  7. Pusti Albance, to sa Kosovom je gotovo još pre 20 godina. Nego, od čega se finansiraju izleti novog Marka Miloševića? Jesu li kriminalci u zatvoru? Da nisu oni bili potrebni za radove tipa Savamale? Duguješ mnogo odgovora. Izadji nekome na duel konačno. Ako smeš.

  8. Citat N1:
    Govorio je tada Vučić: „Napio sam se samo tri puta u životu, prvi put kada je Zvezda postala prvak Evrope, drugi put kada je ubijen Slavko Ćuruvija a treći put kada su ubili Zorana Đinđića“, veselim tonom se hvalio i svaki 12. mart slavio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.