Vučić apsolutni rekorder u sečenju vrpci

Sve vlasti su bile sklone predizbornom otvaranju puteva i mostova, ali ova je šampion, tvrde sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Pa kad svecano secu vrpcu za svaki semafor, lift ili sahtu.
    Ako vec zele toliko da se vidi sta su sve uradili onda treba napraviti uporedjivanje sa svime sto nisu uradili.
    I tu bi gubili kao Srbija od Kosova, bar 12:0.

    1. ceco, djavole, ako nastavite ovako s otvaranjem, kad kupim onu malu pastetu, od male penzije, necu smeti da otvorim bez tebe i tvog predsednika.
      A spremam se da posle 75 godina najzad stavim dasku na WC-sholji.
      Evo ti prijavljujem na vreme, vidi tamo s kabinetom, samo se pazi od kobri i – da ne budes treca!

  2. Секли су, секу и сећи ће сви. Колико? Зависи од тога колико је тај који сече омогућио и помогао, да се створе услови да се нешто ново пусти у употребу:фабрика, вртић, школа, ауто пут…Вучић има много мана, ал немојте сад да сте толико малициозни да му замерате и оно чијој реализацији је допринео, а свима ће нам бити од користи.

    1. Nije ovde niko maliciozan. Ovde je reč o tome da se zbog političke promocije jednog čoveka pravi čitava ujdurma i predstava koja traje satima na javnom servisu a pritom se stiče utisak da je taj isti čovek sam i finansirao i izgradio autoput. Da ne spominjem što su stručnjaci krenuli u izgradnju iz sredine i sada kad su otvorili jedan deo napravili su saobraćajni kolaps jer ne postoje odgovarajuće saobračajnice kojima može da se priđe autoputu. Trebalo je paralelno sa izgradnjom autoputa raditi na proširenju Obrenovačkog puta od Ostružnice kako bi sve ovo imalo smisla.

    1. ceco, djavole, ako nastavite ovako s otvaranjem, kad kupim onu malu pastetu, od male penzije, necu smeti da otvorim bez tebe i tvog predsednika.
      A spremam se da posle 75 godina najzad stavim dasku na WC-sholji.
      Evo ti prijavljujem na vreme, vidi tamo s kabinetom, samo se pazi od kobri i – da ne budes treca!

    2. Politika je promocija komplet. Pa valjda su i protesti jedna vrsta poromocije za opozicija alo bre.

  3. Ma svi kriticari su u pravu. U znak protesta necu koristiti autoputeve, bolnice, magnetne rezonance, podvoznjake, nadvoznjake, pruge, autobuske i zeleznicke stanice koje su napravile bilo koje vlasti od Kneza Milosa do danas.

    1. Pa o tome se i radi, prijatelju. Naravno da ce svako graditi nesto novo i uvek se je i gradilo. Problem je u tome sto ovi trenutni, zajedno sa vama pokusavaju da stvore sliku kako se od Kneza Milosa do njih nikada nista nije napravilo. Kapiras, ili je to preslozeno za mozak kome se sazvace i ponudi to o cemu mora da pise. Pa zamisli samo situaciju u kojoj Tramp, ili Merkel sve sto drzava napravi ode da otvori i sipa pricu narodu kako nista nije uradjeno dok njih nije bilo. Smesno…

      1. Ne kaže se „presloženo“ osim ako ne preslažeš drva, cigle ili neki drugi materijal (najčešće građevinski ali nije obavezno). Ovde se jedino može kazati „suviše/previše složeno“. Dakle, malo odgovornosti prema kulturnim i civilizacijskim vrednostima prelepog srpskog jezika i kulture nikada nije na odmet. Naprotiv!

  4. Sta je bitno koliko je presekao vrpci Milosevic,Tadic,Vucic ? Za Srbiju je bitno da se otvaraju nove fabrike, putevi, radna mesta sto ce dovesti do boljeg zivota svih nas gradjana.Svako je u svoje doba gradio i sekao vrpce koliko je mogao.Sta nas briga ko ce da pobedi na sledecim izborima ako ce da posece dva puta vise vrpci od Vucica i da obori njegov rekord,to nam treba.

    1. Slavice, nije baš tako! Gde su ta radna mesta? Ode nam omladina u inostranstvo, zašto? Od zemlje dembelije?
      Dok ti i tebi slični aplaudirate život nam prolazi u siromaštvu i obmani? Gde će ti ta botovska duša?

  5. Vucic je pri svom rodjenju sam sebi presekao pupcanu vrpcu 🙂 Tako je sve pocelo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.