Vučić: Bez želje za proširenjem u EU

Ostavite komentar


  1. Vučić odavno zna da tzv. Zapadni Balkan niko od „ozbiljnih igrača“ u EU želi da vidi kao punopravne članove u EU jer im sirotinja ne treba. Opekli su se prijemom sirotinjske i romskom populacijom opterećene Rumunije, Bugarske pa donekle i Mađarske koja bi, kako izgleda, kada za dve godine bude morala da počne da uplaćuje u EU fondove a ne da kao do sada iz fondova dobija silan novac, eventualno, da kao Engleska, napusti EU. Kada bi primili Srbiju, CG , Makedoniju, Kosovo i Albaniju, posle karantina od 5 godina,. pola stanovništva bi, kao što je slučaj kod rununskih Roma, pobeglo u Nemačku! Zato bi trebalo pregovore sa EU za dolazećih 5-10 godina zamrznuti i tržište za naše proizvode, ako ih uopšte još imamo za izvoz, tražiti u Rusiji, Kini, indiji- a ucenjivače iz EU jednostavno, onako po srpski, oterati u PM! Ali zbog obveza koje je o rasturanju Srbije AV već potpisao, ostaće sve kao do sada, zafrkavaće narod kao i obično kod svih svojih lagarija, i ulaskom u EU!

  2. Silom nista ne biva, Vucic nikako da shvati da
    EU je na strani okupatora Kosmeta, kao i SAD
    su dobro pobezane da Srbiju ignorisu.

Ostavite komentar


Politika

Jovanović (Nova DSS): Pobornici učešća na izborima 2. juna nisu svesni posledica svog delovanja 10

Jovanović (Nova DSS): Pobornici učešća na izborima 2. juna nisu svesni posledica svog delovanja

Predsednik Nove demokratske stranke Srbije (Nova DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da nije siguran da li su pobornici učešća na izborima 2. juna u Srbiji svesni posledica svog delovanja, kao i da Novu DSS opozicija više ne zanima.Jovanović je za list "Nova" rekao da je smanjena komunikacija sa strankama koje nisu učestvovale na lokalnim izborima 2. juna, jer je, kako je naveo, jedan ciklus završen i "sada treba promisliti kako dalje".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.