Vučić uz citiranje De Gola: Evropa nam traži da priznamo nezavisno Kosovo, nemoj da se lažemo da to nije tačno

Ostavite komentar


  1. Priznao si Kosovo i Metohiju,mani sad litijum.A zlato si prodao kinezima.Veleizdaja bozic bato!!!

  2. Božić je, mora da se govori istina.
    De Gol, Hegel … ne kiti se tuđim perjem.Zloupotrebljavaš ta velika imena da pokriješ svoje promašaje i nepočinstva.
    Kažeš: „mi Srbi, moramo da pitamo šta želimo od naše zemlje.“
    Pa sada kada si je upropastio, ti pitaš nas šta želimo od Srbije. Želimo da ti odeš iz politike i javnog života, jer si Srbiji napravio štete kao niko do sada u zadnjih dvesta godina njene istorije.

  3. Litijum je valjda zavrsena prica. Ako nije zavrsicemo je jednom za svagda: nema vadjenja litijuma.
    A gradove odavnone prepoznajemo.
    Unakazeni gradnjom kojom peru pare.
    Mozda ce napraviti 50km puta,al po naseljima rupa do rupe po ulicama

  4. Unistices Srbiju do kraja sa Rio Tintom. Svi cemo se iseliti iz nje.
    I Nemacka ima litijum ali joj ne pada na pamet da ga eksploatise nego zeli da vidi kakve ce sve posledice biti po zivotnu sredinu u slucaju eksploatacije.
    Sto se Kosova tice poceo si pripremu terena za priznanje.
    Sram te bilo!!!!

  5. A šta si ti da određuješ koliko para za koju medalju, koga ti da pozoveš da služi za tebe vojsku, pogledaj tvoje ruke kao da su od paštete napravljene, nigde mišiča ,vena, šta si ti u životu napravio svojim rukama. Da bi drugom delio savete trebalo bi da imaš dela iza sebe a ne priču ja sam napravio autoput, ja sam izgradio hram, ja sam napravio fabrike za motanje kablova. Ja kažem kad je neradni dan za božič, o bože ne mogu više da nabrajam.

  6. De Gol je u Evropu ukljucivao i Rusiju, ali dosli su pametniji, obrazovaniji i moderniji kako Francuzi tako i Nemci. Prioriteti se znaju. Kola u Nemackoj i EU mogu da idu na litijum a na Kosovo ne mogu.

  7. Malo je 200.000€.
    Promeniće on to do Olimpijade
    Bar na 2.000.000€

  8. Kako kritikujes vojsku. Pa sta smo mi ucesnici ratova devedesetih dobili za to sto smo krvarili za svoj narod od Kraine do Kosova i pricas nesto. Sram da vas bude. Sirotinja vam treba da gine za vas da bi vi u isto vreme uzivali. Saljite svoju decu pa neka vas brane,nece vise sirotinja sluziti kao topovsko meso a kad se rat zavrsi

  9. Mislio sam da je Božić, a ono godišnja analiza tipa – hvalite me usta moja!

  10. Jel ti to kažeš da je moral vojske nizak? Pa i ne bio kad čuje tvoje motivacione govore. Mani se ti De Gola, za tebe je i Josip Broz Julije Cezar!

  11. E moj predsednice očigledno.( posto su te i doveli ) grejs period je istekao. Računi se ispostavljaju. Mislio si da će grejs period trajati beskonacno

  12. Kosovu si dao sve atribute drzavnosti a tamosnji Srbi ako dobiju famoznu ZSO imace manja ovlascenja i vlast od onoga sto si im ukinuo.Majdanpek si prodao Kinezima za 200 mil.evra a oni godisnje iskopaju 1 milijardu evra zlata i bakra.Tu se sigurno nisi ugradio.Litijum uzmi 2 milijarde kreditai kupis opremu da sami kopamo a ne da das Nemcima za 3% rudne rente a oni da izvoze milijarde i ostave nam zatrovanu zemlju,vodu….tako prosto a patriotski.

  13. Bože, na današnji dan daj nam snage i razuma kako da zemlju vode ljudi dostojanstveni, brižni za sve gradjane ove države a ne samo za SNS funkcionere! Pomozi nam Bože da volimo jedni druge i da niko ne može da nas deli, jer smo svi jedno – gradjani Srbije!

  14. Evropska unija vec godinama posmatra takozvano Kosovo kao nezavisnu drzavu sto je za Srbiju neprihvatljivo.

  15. Društvo bez institucija samovolja
    razdor,dužničko ropstvo,lažne pobede na lažnim izborima.

  16. Malo istoruje:
    Poznata istorija Kosova počinje pre otprilike 3000 godina u vreme kraljevine Dardanije. Poslednjih 2000 godina političke istorije ove oblasti njome su najduže gospodarili Rimljani (od 1. do 6. veka), Vizantinci (od 6. do 12. veka, sa prekidima), Bugari (od 9. do 13. veka, sa prekidima) Srbi (od 13. do 15. veka) i Turci Osmanlije (od 15. do 20. veka).[1]
    Priča oko kolijevke i tsl

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.