Vučić: Brnabićevu mešaju u „malteške papire“, a u njima je Šolak

Ostavite komentar


  1. Šta ‘oće ovaj moderni Čaušesku? Taj put je bolje zaustaviti, jer kraj nije moderan, kraj je uvek isti………

  2. Ukoliko je predsedniku A. Vučiću sumnjivo poreklo imovine D.Đilasa ili mu smetetaju neke činjenice povodom nečijih miliona, ili ima sumnje o stečenoj imovini pojedinih srpskih bogataša, zašto vlada ne predloži skupštini zakon o poreklu imovine, a skupština, u kojoj A. Vučić ima većinu, ne usvoji takav zakon? Time bi ispunio i jedno od datih obećanja. Istina, jeste pogodno ovako, za dnevno političke potrebe, izdvojiti jednog, upoznati javnost koliko taj i taj ima miliona, zatim pitati javnost kako tog i tog nije sramota da uz tolike milione drugima soli pamet? Šta sa drugim imaocima miliona koji su vlasti mili ili su deo vlasti? A “sole”. Svaki dan. Neki od njih skrivaju od srpskih poreskih obaveza milione na poreskim, za njih, rajevima a nalaze se na važnim pozicijama vlasti. Što li se onda taj, obećan, zakon ne donese?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.