Vučić će se na Bezbednosnoj konferenciji u Minhenu sastati sa Grenelom

Ostavite komentar


    1. A sta je pitanje Pristine jer mi nesto ibeglo sta je u pitanje Pristina … ma ne mojte se igrati reci djabe pitanje Kosova je resan Grenel je sluga Trampa a tram je rekao da moze da dolazi do nekog „kompromisa“ ali uz medjusobno priznanje .

  1. Boravak predsednika u Minhenu ce biti od velikog značaja za Srbiju videće se kakvi su dalji planovi prištinske vlade, Nemaca, Amerikanaca i svih ostalih u međunarodnoj zajednici.

  2. kome nije jasno, mora da zna da se USA mnogo pita oko statusa politike KiM, lazne drzave i da se sa njima mora razgovarati

  3. Ta Minhenska konferencija trebali bi da bude nova Jalt. A, zna se sta je bilo posle one Jalte pre 75 godina. Nadam se da cemo posle ove “minhenske Jalte“, mi Srbi upasti u Trampovu interesnu zonu. Bio bi to spas u zadnji cas i neopisiva sreca. Verujem da ni Putin nema nista protiv. A, nasi vlastodrsci se oko toga nikada nisu ni pitali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.