Vučić: Članice SB UN koje nas kritikuju za nesaradnju s Hagom primenjuju dvostruke aršine

Ostavite komentar


  1. Srbija je uvek bila spremna da prizna svoje zčocince, sto se za druge nemoze reci

    1. Da li slusate TV medije i novine iz Srbije.? Ko je od njih osudio zlocine?

  2. Ne moze samo Srbija biti kriva za zlocin, a svi znamo da od nestalih lica sa Balkana 90% su Srbi.

  3. A ko će suditi Amerikancima za tolike zločine u Srbiji i čitavom svetu?

  4. To je nepravda? Oni samo rade isto ono što Vučić radi svojim građanima, ali AV to ne vidi kao nepravdu nego je sasvim u redu što on može kako hoće, a svi ostali kako on odluči.

  5. Srbija zeli samo isti odnos Haga prema svima, a to je do sada bilo katastrofalno lose po Srbe.

  6. Optužuju Srbiju a oni šta rade po svetu? Seju bombe i uranijum… Licemerje!

  7. Hrvatska zaboravlja da je ona prva izvela ratno dejstvo na teritoriji BiH
    za vreme rata devedesetih godina.

  8. Nemaju oni dvostruke arsine, niti principe. Nemaju oni nicega, vec se ponasaju poput dobro organizovane mafije a, jedini arsin im je ono sto im naredi gazda sa one strane Atlantika. Ne znam da li ste sinoc , na zasedanju u UN primetili? Sve one drzave koje su bile odusevljene Haskim tribunalom, Adjijusom i Bramercom, procitale su isti tekst, koji je pocinjao hvalospevima na adresu suda, suduja i tuzioca, potom je izrazeno saucesce za sudiju koji je, u medjuvremenu, preminuo, da bi se na kraju, kao slagvort, bacalo kamenje na Srbe i Srbiju zbog navodne „nesaradnje“ sa Hagom, uprkos cinjenicama koje govore drugacije?! Nisu smeli, cak ni raspored da promene na tekstu koji su dobili?! Pravo, pravda, medjunarodni zakoni i arsini su porobljeni od drzave koja ima stampariju dolara, koja ima bombe i „batinu“ i drzi sirotinju u saci, cupajuci im usi i uvrcuci ruke za neposlusnost.

  9. A ko će da odgovara za zločine koji su bili nad Srbima …naravno niko, uvek je samo Srbija kriva

  10. Predsednik je govorio cistu istinu. Kao da su samo Srbi krivi za sve zlocine, a da niko nije cinio zlo nad Srbima. Sudjenje treba da bude isto za sve!

  11. Ovaj umišlja da ceo svet sluša njegove nebuloze,i da svi gledaju Pink i Marića.

  12. Ja ocekujem da i tebe Vucicu pozovu za jednog srbina 100 muslimana to je bilo tvoj perdlog.

  13. Bitno je da se samo Srbima presudi. I da smo okarakterisani kao zločinci. A o onome što je počinjeno nad Srbima niko ne govori. Predsednik je taj koji to stalno nagoveštava. I koji želi da se istina čuje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.