Vučić: Članstvo Srbije u EU nije samo emocionalno, već i pitanje pragmatičnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela koji donosi ohrabrujuće poruke o evrointegracijama

Ostavite komentar


  1. Nije pitanje ni pragmatičnosti ni emocija već civilizacijskog napretka.

  2. Srbija je deo evropske porodice naroda i već godinama očekuje tešnje integracije sa EU!

  3. Dobro je sto je EU shvatila konacno da nisu potpuni bez zapadnog Balkana i sto rade sve da im se sto brze priblizimo.

  4. Srbija je napredovala u svakom smislu i njen ulazak u Eu je sve izvesniji. Aleksandar Vucic se zalaze da kriza koja se dogadja Srbiju ne osporava na evropskom putu i ma koliko to bilo tesko uspeva u tome.

  5. ЕU nije Evropa,to je cetvrti rajh,to je svima pametnima odavo jasno,a to sto se neko lako prodao pa hoce sve nas e to je za analizu

  6. Прагматичност и разум ? Ретко сам када чуо или прочитао нешто глупље у новинама. Вучић треба да повуче опцију : оставка !

  7. A onda prakticni Englezi nisu ni prakticni ni pametni, jer pobegoše od „izobilja“ i novca bez pokrića. A mi da se zaduzimo , umesto da nam plate ratnu odštetu . Hvala, NE.

  8. Mišel mu obećao nekakvu „evropsku geopolitičku zajednicu “ , koja valjda treba da bude kao nekakvo predsoblje za ulazak u EU, a on se upecao na to kao som na durdubak, jer se nada da to neće biti uslovljenoi niti uvođenjem sankcija, niti priznajem Kosova

  9. Srbija ulazi u Eu. To ce biti slika za udzbenike istorije . Vucic i Kurti razdragani i zagrljani koracaju po crvenom tepihu u Briselu. Tacno onoliko koliko je to moguce – moguce je i Pridruzivanje Srbije u EU.

  10. Jednog lepog dana ,a mozda i pre …ajde ljudi probudite se od lazi i sargarepe Francuza i dugackog stapa Nemacke . Pragmaticnost je za one koji jedu kolace …jos jednom da ponovim ,.,,imamo resurse za samoodrzivoost …ukoliko nisu prodati svi .

  11. Sad bi ih neko normalan ucenio ili clanstvo ili nista i uveo bi ovu jadnu zemlju konacno u EU, ali Vucic nazalost nema ni pamet na koju to moze da mu padne…

  12. De Gol kada bi znao sta mu radi i kako se ponasala i kako se i dalje ponasa EU presvisnuo bi .

  13. Retko ili nikad se od Vučića čuje nešto istinito: „To nije pitanje emocija, to je pitanje razuma..“ nevolja je „samo“ u tome što On razuma nema. Samo sujeta, pohlepa, samoljublje, vlastoljublje…

  14. EU je glavni trgovinski partner našoj zemlji. Naš predsednik svojom odgovornom politikom pokušava da očuva naše nacionalne interese.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.