„Vučić da se zaposli kao kasirka“: Sagovornici Danasa o izjavi predsednika da skoro nikad ne ide u prodavnicu

Ostavite komentar


  1. Verovatno ce uskoro spot kako samo bahati idu u prodavnicu. Illi sto biste isli u prodavnicu svaki dan – stedite malo!. Predsednik ima stav – bahat sam i i tim se dicim!

  2. Dođe tata ,ima ključ od poš. sandučeta pokupi račune odnese ih u banku i plati…e takoj to ide…

  3. Samo još da neko „objasni“ Kurti i Murti da sprovedu sve što su potpisali sa SNS i SPS u poslednjih 10 godina. Inače je besmisleno potpisivati i dogovarati bilo šta. Džabe Vučuću što je servilan kad druga strana, ne znam da li u dogovoru s njim i strancima ili ne, laže na delu.

  4. Poruka knezu…i ostaloj bratiji :Ništa nije bitnije,ama baš ništa,nego sačuvati goli život.!!!
    Slušaj i delaj u tom cilju..!!!

  5. Jadna li je ova nasa drzava.
    Posto je drzava privatno preduzece od ove dvojice na slici , verovatno ce naslednici ovi mlađi sa slike naslediti privatno preduzece .

  6. Ja mislim da zene i muskarci zajedno cine gradjane a ne gradjanke i gradjani .Ako je jedan muskarac i jedna zena on je gradjanin a ona gradjanka glupo je za skupinu ljudi razlicitog spola posebno naznacavati gradjanke i gradjani toliko hvala.

  7. Nezna on ni koliko kosta gorivo, ni avionske karte, ni letovanje, ni zimovanje, ni lekovi…. jer dobija sve to BESPLATNO

  8. Dosli su u „restoran“, koji se vodi kao „galerija“ i samim tim, nije u sistemu fiskalizacije, odn. vlasnik ne daje PDV drzavi. Samim tim, ova dva visoka drzavna sluzbenika su u prekrsaju, ako ne prijave slucaj, finansijskoj policiji, za ne izdavanja fiskalnog racuna, jer je ocigledno, da se obavlja ugostiteljska delatnost. Da li to znaci, da svaki ugostiteljski objekat, koji u svom prostoru ima neko umetnicko delo, moze biti registrovan kao galerija i biti izvan poreskog sistema?

  9. Narode, ne jedite, ne mislite, ne putujte niti letujte! Samo postite i da se molite za zdravlje Svetog isposnika Aleka! Dostojan.

  10. Gde se ovaj mucenik trpa? Jos da iskoči iz šolje, pa da nam i to prisedne…Predsednik ipak ne pije kafu.

  11. Ja ga ne bih zaposlio ni kao kasirku ni kao cistaca objekta jer doticni nema radno iskustvo, nema ni radnu knjizicu. Badjavdzija koji pojma nema u zivotu nista da radi ali zato kao djavolov segrt obavlja savrseno posao.

  12. @Politički klovnovi, bilo bi lepo da ostavite penzionere na miru, bolje se okrenite mladjanim kadrovima vidite kako su priljezni u odbrani reci i dela g. Vucica pa i oni srednje dobi koji su se ovajdili SNS i SPS knjizicom i jos po neki. Ziveli

  13. Bruka i sramota ali ljudi,on „brine“ o nama do bola!! Dali zna posto je pregled u priv.ustanovima??nema lecenje u drz.ustanovima a tek lekovi….. Volim i ja vas!!!!

  14. Ja cu gospodinu Perunu dati moju penziju od 28000dinara pa kad isplati struju vodu komunalije videcu koliko puta U meseci ce moci da napuni stomak ako mu dostavljaci budu nosili hranu.E lako je vama vanzemaljcima i pijavicama mudrovati.

  15. Znate li šta je ovde jezivo@
    Zaboravili ste Nusicevu Gospodjetinu Ministarku Lapsus.
    Dno dna sa dna kace.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.