Vučić: Daleko smo od političke normalizacije

Ostavite komentar


  1. Politicko resenje bice najteze a prihvatanje istog, najgore po one ljude koji ni dan danas ne razumeju u kakvoj se situaciji nalazi Kosovo i Metohija. Prethodna politicka garnitura je bukvalno 2008 godine izdala i prodala naju juznu pokrajinu.

    1. Objasni to ovima koji su placeni da prepisuju Vucicu da je izdajica bez obzira sto je Tadic sa Jeremicem 2008-e godine prodali KiM. Tadic tada nije ni bio u Srbiji koliko se ja secam! I sada ta ista govna zajedno sa onim tubadurom Djilasom lju i nekog nazivaju izdajnicima. Nema tu niceg sem njihovih obicnih, jadnih, bolesnih, licemernih i lopovskih aspiracija!

  2. Gde je KiM bile 2008-e kada su je DS zajedno sa TAdicem i Jerom bukvalno prodali sada je dobro ali ne idelano!

  3. Dajte Tadicu da sada resi to, ionako su on i Jeremic i prodali Kosovo i Metohiju! Dajte njima da pociste za sobom a ne kao starlete da idu od kamere do kamere i nekog da prozivaju izdajnicima!!!

    1. Ne, nikako, kad bi se dalo da reše problem Kosmeta, još više bi upropastili, nego dok su bili na vlasti.

  4. Ko mu je dao ovlascenje da nas prodaje i raspolaze nasim zivotima?
    ZATO GRADI JER TU SE NAJVISE KRADE I UNISTAVA SE PLODNA ZEMLJA SRBIJE.
    PRODAO JE PKB I SVU INDUSTRIJU UNISTIO.DINKIC BANKE.
    NISTA VISE NASE,SEM GOLIH ZIVOTA.
    OPOZICIJA CUTI,JER KADA I ONI KRENU DA KRADE,IMACE IZGOVOR,DA JE SVE TO UCINIO VUCIC.
    SAMO CUTITE GRADJANI SRBIJE,I NEMOJTE BITI IZNENADJENI KADA NAM JEDNO JUTRO SAOPSTI DA SRBIJA VISE NASA.
    DOLAZE STRANI RADNICI,A NASA DECA SE ISELJAVAJU.
    STA JOS TREBA DA NAM URADI,DA SE OSVESTIMO.?

  5. Kad bi uspeli spustiti loptu na zemlju, smiriti medjusobne verbalne sukobe i gledati kako da pomognete gradjanima Srbije, malo nas je i moramo se drzati zajedno.

  6. Iskreno rečeno dolaskom Amerikanaca Srbija konačno dolazi do tačke koju smo samo sanjali u prošlosti, ovo je sada budućnost. Da imamo jakog saveznika iza sebe i da možemo da se bavimo radom i da iskoristimo srpsku pamet i znanje i siguran sam da će mnogi strani investitori doći u Srbiju jer im je njihov kapital siguran da ulože u našoj zemlji.

  7. Do političkog rešenja je maltene nemoguće doći, jer je glavni kočničar zvanična Priština, koju interesuje samo priznanje i ništa više.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.