Vučić: Dijalog tek kada Priština ukine takse i prestane sa provokacijama poput Trepče

Ostavite komentar


  1. Gospodine Vucice Trepca se nalazu u drugu drzavu nemozes uzetu u ramu pa poslati u Srbiju ko sto ste uzeli citavu makineriju od tadasnje fabrike 90- godina.Pitam se u slucaj Trepce ko provosira Srbija ili Kosovo?!

  2. Moramo ostati istrajni sa nasim zahtevima da se ukine taksa i da ne otimaju Trepcu i onda se moze pregovarati.

  3. Pa otrezni se Vucicu dijaloga nikad nije bilo niti ce biti, sam si zakuvao corbu sam ces i da kusas, i nemoj da se vadis sa nekakvim ulaskom u istoriju kako si Ti bio za nesto a gradjani DSrbija za nista, pa zar nevidis vise da rade jednu po jednu stvar i na kraju ce sve biti reseno, a da te obican gradjanin pita koji nije u stranci i koji nikad ne glasa, a koga si pitao i konsultovao od sedih i umnih ljudi u Srbiji sta raditi povodom Kosova, nokog, i sad mislis da ces praznim izjavama resiti licne odgovornosti pred istorijom, odavno znam da je glavno pitanje bilo imovina na kosovu od 1945 godine, i kako se hvalis da si bio nadprosecan student prava to si morao znati i boriti se za to od kad si usao u politiku, a ne samo da se boris za vlast, ja sam obican amater za sve vas u politici i mislim da si veliki promasaj za Srpski narod, doduse po otvaranju fabrika i inostran im investicijama vide se rezultati , ali su ugovori o uslovima tajna, a nista nisi uradio protiv kriminala i korupcije (jedini znas da ime spomenes) a onda prebacis odgovornost na sudove kao ti nema veze sa tim koda si predsednik u drugoj drzavi, ali zato obozavas da pohvalis trpeljivost penzionera (naravno najperfidnija pljacka. od mene i previse.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.