Vučić: Drobnjak je novac na račun banke u Švajcarskoj prebacio u vreme bivšeg režima

Ostavite komentar


  1. Predizborna fora,neće njemu biti ništa jer je u dobrim kombinacijama sa svima vama na svim koridorima,otkupljuje kuće od naraoda za dž.Posle se ugovori budže i tako milioni putuju na razne račune.

  2. To je onda kad su na vlasti bili dr Sapic, dr Jelena Trivan, dr Gordana Comic, Goran Knezevic, G. Vesic, dr S. Mali, Zorana Mihajlovic, Nebojsa Krstic, D. Bujosevic, Ana Urosevic Hrustanovic?
    Sacuvaj nas, Boze, takve propasti! Bilo, ne povratilo se….

  3. Mani nas drobnjaka.pricaj malo o 24 stana…gde je tetka iz kanade…i gde je izgubljena batina licna

  4. Predsednik Vučić brani sve ljude iz svoje okoline, ogrezle u kriminal i lopovluk tako što ih vraća u prošlost. Naravno, to neće pomoći ni njima a ni njemu, da odgovaraju pred zakonom kada napuste svoje privilegovane državne funkcije.

  5. Vracanje novca u Srbiju, pravnim putem, sa raznih bankovnih racuna po svetu treba biti prioritet ove Vlade.

  6. Nadlezni organi ce da vrse istragu o tom cuvenom Drobnjakovom racunu, sve ce to biti razjasnjeno.

  7. Nisam znao da si Drobnjakov advokat i pored toga što nisi položio advokaturu.
    Smešno je to presedniče što pričate.

  8. A ti jadnik i pacenik nisi znao ko je i kakav je Drobnjak pa ga oberucke u krilo privatio?

  9. Uvijek ista mantra „za vrijeme bivše vlasti“!!!
    Zar nije obaveza „nove vlasti“ da ispravlja,procesuira…nezakonitosti „stare vlasti“???
    E koliko bi „buduća vlast“ imala posla oko nezakonitosti Vučićeve vlasti.

  10. Pa dobro predsednice kako se sad setiste da je u bivsem rezimu. Zar toliko godina saradjivate sa olosem kojeg niste procesuirali. Nije on jedini za kojeg kazete da se obogatio u proslom rezimu i na nelegalan nacin, a nijedan nije iza resetaka. Zato ako Bog da pameti mucnom narodu treceg aprila bicete cimeri u zabeli zajedno.

  11. U to vreme predsednik Vlade je bio Koštunica. Tada je ministar za kapitalne investicije(2004-2007),odnosno infrastrukturu (2007-2008) bio Velimir Ilić u čijoj nadležnosti je bio i Drobnjak. Sigurno se sećate njegovih reči da se u Putevima mnogo kraducka, ali i krade. No, po tome ništa nije uradio. U Vučićevoj Vladi (2012-2014) je bio ministar za građevinu i urbanizam i (2014-2016) ministar bez portfelja zadužen za vanredne situacije. Dakle i Drobnjaka i Velju Vučić je preuzeo iz Koštuničine Vlade kao proverene kadrove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.