„Vučić drugi mandat započinje nelegalno i teatralno“: Zašto opozicija neće prisustvovati inauguraciji?

Ostavite komentar


  1. Koja opozicija da je bar imamo ali ovo nije opozicija protestvovace gubitnici koji ne zele nista dobro ovoj zemlji,
    Jadno i bedno!

  2. Ha-ha! Kada nemaju šta da kažu, odmah nelegalno. Koliko ste Vi, mala opozicijom, zaista nelegalnih stvari uradili??? Nema broja! Bolje da ne izlazite iz svoje mišje rupice!

  3. Srbija ima opoziciju,dobar vic,istina ima one koji se bore za licni interes!

  4. Prisustvovace vlasnici pecenjara, keramicari, bivsi vozaci, propali Seseljovi kadrovi i ostali koji se dozivaju na Majino zvonce. Bas pravo i primereno drustvance za vucicevu inaguraciju.

  5. Zna li neko zašto o ovim stvarima, kriminalu i korupciji portal Direktno više ne izveštava? Šra se desilo posle onog prijatelkjskog razgovora? Šta o tome kažu isti ovi poslanici? Ili je samo interes u pitanju po onoj staroj: sve ima svoju cenu. Postali su bezvredni sportski dobošar. Zna li neko šta se desilo?

  6. Oćel pomfritije blagoslovit vladara …a skupštinari stari uzviknut DOSTOJAN…

  7. Kako vas nije sramota Vučić je pobedio ubedljivo šta vi tražite više sramote jedne.

  8. Legalnost i legalitet definišu zakoni i ustanovljene procedure, a ne emotivni doživljaj političkih stranaka i pojedinaca. Vi se stalno pozivate na Ustav i zakone, a sve vaše političke aktivnosti i zahtevi su u dubokoj suprotnosti sa važećim zakonskim okvirima. Čini mi se da na taj način u sve većoj meri odbijate gradjane od svoje politike polako, gradeći tako status agresivnih pobunjenika koji sa sobom donose haos i nesigurnost.

  9. Da livste primerili da i oni koji su glasali za vas. „Vas sprdaju“….

  10. Upravo ovo “neće biti performansa” može da znači svašta . Narod je čudna , nestabilna struktura, misliš bara ustajala , a ispod – vri .
    Nažalost , što se opozicije tiče , istina je da su tanki . Zapravo , više sebe tako doživljavaju . Neko mora da objasni Djilasu da njegov bg-džiber-biznismen stil u politici ne važi . On , pa i oni , bi sve sad i odmah ! Može lepi, skupi sutra milion gnevnih ispred Skupštine – i do drugog Dnevnika ti sve rešeno .
    Ili , imaš to što imaš – nije malo. Onda polako , pa ( ko Rusi ovih dana) malo po malo , selo po selo , grad po grad ….

  11. Kako započinje zakletva? „Zaklinjem se da ću da Lažem, mažem i manipulišem, i pitaću se za sve samo ja“

  12. Ja licno sam protiv Vucica ali realno imo je preko 50 posto…Nije nelegalno ako cemo realno

  13. Дали нешто мења стари сазив или нови на инаугурацији,он је то 5 год. и шта ћемо сад?

  14. Kad ovi cirkuzanti uđu u skupštinu, biće to pravi, pravcati cirkus.

  15. Сад се сетих,па ови што треба да буду у новом сазиву би добили ДОБРУ дневницу,плус пиће и клопа Фрај,зато је протест логично.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.