Vučić: Država je rešila aferu Jovanjica

Ostavite komentar


  1. Lepo.Samo sve ovo sto je Vucic rekao zvanicno jedino je bila ovlascena da saopsti Ana Brnabic predsednica Vlade Republike Srbije. Barem je tako po Ustavu i zakonima inace koji su ih djavo dzaba usvajali u Skupstini, ako se postuju odokativno.Jer, ministarstvo pravde, odbrane i saobracaja, koji su nadlezni za Jovanjicu, Krusik i Telekom Srbija, su u njenoj nadleznosti. Nazalost, Aleksandar Vucic sa pozicije Predsednika drzave non-stop krsi Ustav i mesa se u druge jurisdikcije. Ali, javnost u Srbiji slabo reaguje na takvo postupanje. Mozda i zato sto je zarobljena, ili od silnih pritisaka i svakovrsnog nasilja obamrla. Sve ukazuje na to da je DRZAVA SRBIJA RAZBUCANA.Samo Vucic jos vice-Mi smo najbolji, s nsma je sve uredu. A, nama iz dana u dan omladina bezi iz zemlje, umiru nam najbolji lekari, naucnici, pesnici toboze od korone, a sav narod lici na davljenjenika iz mutne nabujale Morave koji se jos drzi za neku trulu granu vrbe na ivici opasnog brzaka koji guta sve.

    1. Za prvi deo komentara se apsolutno slažem, ali je drugi deo totalna nebuloza. Omladina nam odlazi decenijama, tako da to nema veze sa ovom vlašću. Drugo, u borbi sa koronom smo prošli prilično dobro, čak i da je tačno da su slagali za jedno 2000 umrlih. Naravno, ako su slagali, treba da odgovaraju za to, ali i sa tim su rezultati dobri.

  2. Sta li se to zbilo, sta li se to snilo, Minhauzen baronu nije dobro bilo… od jutra se naj’o jovanjicke trave pa umesto njega nas da bole glave… osion i bahat, svak’ mu ‘crna ovca’, rezir’o je cak i ‘Daru ‘z Jasenovca’… bulaznio dugo, kao kakvo dete, ‘ajte, Boga znajte, spustite (mu) rolete’….

    P.S. Nisam ni Djole a ni Jova Zmaj… ali mo evo, dobar pokusaj … prijatno vam, uz kavu, kahvu, kafu…

  3. Slucaj zatvoren, pohapseni oni koji su odgovorni i sad bi ovi da okrive Vucica. Ovo smejurija.

  4. Znaci sada se i filmovi snimaju na “ tvoju inicijativu“??? Pa da. Glavni i odgovorni urednik nasih zivota i svega pokretnog, nepokretnog, vidljivog i nevidljivog na tlu tzv. nam drzave.

  5. I kako sa ovim kriminalcem da se razgovara kad on laže kad zine. Zato se zna kako se sa takvima postupa.

  6. Vidi, Gari, 30 godina lazes ovde, ali EU neces moci. Pohapseni „ljudi“ nisu optuzeni. Uloga tvoga brata nije definisana , a ni tvoja i vrhe drzave. Znaci nece moci vise to sibicarsko laganje !

  7. Balasevic je napisao pesmu Dno dna. Vlast je postala drska, bahata i nedosezuca. Sledeca etapa Kim.

    1. Četajte deco Disovu pesmu ‘Naši dani’, … on je još pre više od 100 godina ovo predvideo !!!

  8. Hahaaha, hihihi
    Srpski Hudini, poreklom iz Bosne se ne predaje.Ima još puno onih koji gledaju i slusaju njegove iluzionističke predstave
    Srbija!

    1. A što je problem što mu je poreklo iz Bosne …rodjen je u Bgd…možda je trebao biti Crnogorac ili Hercegovac

    2. Pogresno ste informisani, otac je poreklo iz Bosne, majka iz Vojvodine. A sto Vam to smetaju srbi iz Bosne?

      1. Ma nikome ne smetaju ni srbi iz Bosne , Crne Gore, Kosova i Hrvatske. Samo trebaju tamo da ostane odakle su i d aprestanu da od Srbije prave Bosnu, Kosovo, Hrvatsku, Crnu Goru! PA gde mi koji smo iz Srbije da pobegnemo od vas brace ili zasto da vas branimo ako ne mozete sami da to radite?

  9. Krivo mi je sto u komentarima nema mogućnost GIF-ova, pa da „turim“ neki gde se neko krsti, šta ovaj čovek napriča o svim ovim temama. C, c, c.

  10. Ovo su izjave samo za domaću političku upotrebu. I to samo za one koji ne mogu da vide i dokaze druge strane.

  11. Koji problem ima ovaj? Neka mu neko kaze da psiholog odgovara na pitanja u Danasu, mada mislim da bi i Frojd i Jung izvrsili samoubistvo posle njega.

  12. Šta ovaj čovek napriča u svom monologu. Ako moraju žena i deca da ga slušaju i veruju, mi ne moramo. Njegova ljubav prema Srbiji i srbima je sve samo ne platonska. Jadni su oni koji ga vole i cene, a uz to mu i veruju.

  13. Gradjane Srbije mozes, kao i Sloba, da obmanjujes beskonacno, ali objasni ti to prosvecenim strucnjacima iz EU posto je tvoja bratija prosirila biznis na EU drzave. I Sloba je mislio da moze da munta evropljane bezgranicno.

  14. Da, da, država je rešila (naravno, izmišljenu) aferu Jovanjica. I (izmišljenu) aferu Krušik. I (izmišljenu) aferu Telekom. Isto kao što je i pobedila koronu. Više puta…

    Osim toga, do danas nisam znao da evropski zvaničnici lažu o Srbiji da bi ostvarili politički profit, pretpostavljam kod kuće u Evropi. Hvala Vučiću na ovoj kapitalnoj informaciji, koja samo još jednom potvrđuje koliko Evropa ne može bez Srbije i koliko je Srbija važna Evropi jer bez laži o Srbiji tamo se ne može napraviti politčki profit.
    Očekujem da će nam osim Vučića, i naši i gastarbajteri iz prve ruke i sa lica mesta potvrditi da je masa političara po Evropi napravila karijere na lažima o Srbiji!!

    1. Don Giovanni,ovu radikalsku naprednu ariju mozes da pevas na naprednom mitingu SNS a.PS. Ni tamo ti ne bi poverovali….

  15. Postavis pitanje , pa ne dozvoljavas da ti se odgovori ! Pa sto si ga onda postavljao ?

  16. Sramno,nerazumno,ulicarsko ponasanje ONOG koji bi trebao da bude
    Predsednik.Udubio se u ulogu KADIIJE koji tuzi,presudjuje,odlucuje…
    Nije mi jasno sta cekamo sa ovakvim covekom…Propast je sigurno .

  17. Policajci koji su otkrili šta se dešava u Jovanjici su napadani po tabloidima koje se zna ko kontroliše, bili su dva puta na poligrafu i i dalje ih sumnjiče pa će morati i treći put a neko optužen za ubistvo Olivera Ivanovića prođe jednom poligraf i nevin je. Malo čudno.

  18. Slucaj Jovanjica je resen. To je jasna poruka pravosudju da se uzdrzi od dubljeg“cackanja“, jar mu je jasno da bi ozbiljna istraga dovela do njega. Da je sve cisto, on se ne bi bavio ovom aferom. Njegova izjava dokazuje koliko je on „plitak“kao covek.

  19. OPET BRUKA
    Što se tiče Vučićevog filma, on nije dobar, jer nije prikazao istinu. U njemu nedostaje gnusno mučenje i bezkupulozno ubijanje srpskog naroda.. Ko neveruje u ovu tvrdnju neka pogleda stare slike mučenja Srba u Jasenovcu, Golubnjači i Jadovnu pa će se sam uveriti….
    Drugim rečima, „film“ se poigrao sa jednim od najvećih zločins na svetu… Toliio…
    P.Sajdžo 2021

  20. A iz diplomatije – sedi, 1. Tako je to kada se za predsednika izglasa covek koji u 50-im koji sanja i zivi decacke snove…

    1. За таквог човека постоје специјалне установе. Није проблем што је болестан, што је патолошки лажов, проблем су они који не виде или неће да виде да је болестан и што сваку изговорену лаж гутају као гуске кукуруз. Велико је питање ко је овде здрав а ко болестан., дал’ онај лажов или они који му верују!!!

  21. Što se nisi pojavio na sudu kada te je Boško Obradović tužio i dobio u parnici kada ste ti Vesic javno izmišljali i blatili čoveka? Zašto ti je Jovanjica trn u oku i otkud Djuka baklja kao branilac Koluvije? I na kraju ti kao radikal „to ćeš uvek biti“ koji nam pričaš da smo na evropskom putu ne možeš da podneses kritike te iste evrope a tiču se tvoje tiranije, afera tvojih kumova i pljačke Srbije?

  22. AV tradicionalno spinuje – za Jovanjicu nema nijedne pravosnažne presude, tako da tu ništa nije rešeno. Za Krušik i Telekom nema ni istražnog postupka na vidiku tako da je očigledno da za njega tu afere nema pošto se zna ko je uzeo pare.

  23. Nema mesta za komentare kada se radi o visokim predstavnicima države koji su do sada dali (provereno)toliko izjava koje su kontradiktorne i osvedočeno su predstavljale laž u odnosu na ono što se desilo u stvarnosti: Sava mala je slika našeg sistem akoji je na vlasti..sistema bez institucija sistema koji počiva n aizjavama jednog čoveka i orkestra tabloida i medija sa nacionalnom frekvencijom bez ikakvog kritičkog osvrta

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.