Vučić, Duraković i Ben Aflek na sednici Klintonove fondacije

Ostavite komentar


  1. Vučić je prisustvovao pomenu stradalima u Srebrenici i pokazao da Srbija žali zbog nemilih događaja u prošlosti dok iste empatije nema od druge strane kao ni od Hrvtaske.

  2. Ovo je jedini čovek koji se trudi da nešto uradi za ovu državu, svaka mu čast!

  3. Podrzavam ovakve stvari. Nije bitno sto je Klinton organizator bitno je da se cuje i nasa strana price.

  4. Evo skacem od radosti. Nije bio na godisnjem odmoru, pa da sa Bahama svrati da ga miropomaze Klicha, sa kojim je "ratovao" 99te i u tom ratu satro hiljade srpskih zivota, i malu Milicu, o kojoj povreneno prica kao o glavnom simbolu Klichinog bomvardovanja. Kako ga vre nije stid od male Milice?!

  5. A koliko će Srbiju da košta ova vučkova ekskurzija jer neverujem da će dijaspora to da plati.

  6. Sve što ne može da škodi dobro će nam doći.Podržavam sve što Srbiju jača na međunarodnoj sceni.

  7. Ovo samo pokazuje koliko se on trudi da u svakoj prilici poveca ugled Srbije u Svetu.

  8. Hm, Klintonovi, Vučić, Duraković, Srebrnica… Sve to neposredno pred izbore…Nadajmo se da znate šta radite, na klizavom ste terenu…

  9. Ovo je još jedna dobra prilika da se pokaže kakvu politiku Srbija vodi i da je pre svega opredeljena za mir i stabilnost našeg regiona. I svaka čast Vučiću na ovom potezu!

  10. Vučić je zaista čovek kome je Srbija na prvom mestu i na svaki način se i bori da to i pokaže i da na tom polju i nešto konkretno i uradi.

  11. Ma,,važi ,, Džon Lenonova BESMRTNA PESMA I Vučić,i njegovi,,minuli radovi,, I Imagine Al the PEOPLE,, Svi oni ,,drimeri,,valjda se sada prevrću u grobovima, makar nespojenih ruku po tekstu…Možda je sobom poneo i,,posebnu,,knjigu s još posebnijom,, posvetom,, Autoru DELIVERY JUNIT, BLERA. ,,Konceptualna,, alhemija na ,,delu,,

  12. JESMO LI NAIVNI.Koja je svrha Vucicevog prisustva? Da li se mi mesamo u izbore u SAD ? Da li to Vucic iskazuje zahvalnost Klintonu za bombardovanje Srbije i formiranje baze Bonstil? Ili, mozda, popravlja licni imidz na sramotu Srbije.Izgubili smo mnogo toga a kad izgubimo dostojanstvo onda smo stvarno gotovi.

  13. taman sam instalirao app reko objektivno izvestavaju i nema botova,al sam se oko ovog drugog zafrknuo…pa zar i danas pratite…. obicno ste na blicu,kuriru,informeru,pinku….

  14. Premijer pokusava da predstavi Srbiju na svakom mestu odakle ce se taj dobar glas sto dalje cuti.

  15. Bitno je da svet upozna Srbiju i na druge nacine , slika iz devedesetih i dvehiljaditih nas je osramotila kako neuredjenost tako i javasluk i lopovluk.Nova slika Srbije sa Vucicem na celu menja pogled na Srbiju iz korena.

  16. Vučić je u poslednje vreme uvek medju glavnim govornicima, što je velika čast za SRbiju.

  17. Bilo bi dobro da nasa drzava ima vise ljudi koji ce raditi za zemlju ono sto radi i premijer.

  18. Mi mozemo i treba da budemo ponosni sto nas predstavnik ima sta da kaze na brojnim skupovima i na brojne teme

  19. Svakako ima sta da kaze i na maedjunarodnoj sceni. A to sto ovde mnogi nemaju sluha, drugo je pitanje

  20. Aleksandar Vučić će sam odlučiti da li će ići na ovu manifestaciju i cirkus koji priređuje Hilari Klinton. Aleksandar Vučić nije Holywoodska zvezda već zvaničnik naše države.

  21. Tema su pomirenje, napredak država i naroda , mir u regionjima, ekonomska budućnost i slično.

  22. I pored toga što su ga kamenovali u Potočarima, Vučić se sesti i razgovarati. Država ispred ličnog.

  23. Ovo je veoma bitna konferencija za Vucica a samim tim i za Srbiju. Nadam se da ce Vucic tu priliku pametno da iskoristi.

  24. Siguran sam da ce Vucic ovu posetu iskoristiti najpametnije moguce i da ce se u Srbiju vratiti sa pozitivnim utiscima i planovima za nasu buducnost.

  25. Neko od komentatora rece da je ovo prilika da se cuje nasa strana.Ovo je dragi gospodine prilika da se pokaze koliko smo duboko zavisna drzava i koliko je Aleksandar Vucic spreman da se nisko spusti a samo u cilju produzavanja podrske koju dobija od zapada.Podrska je naravno njegovoj vlasti, jer sta mislite, da li bi zapad podrzaoi ove preobucene radikale da za uzvrat preko njih ne dobija dalje ostvarenje zacrtanioh ciljeva..
    Na vlasti u Drbiji je jedna podmukla, anti srpska hunta, ali vi to izgleda drugacije shvatate.

  26. Haha botovi moji 😀

    Pa Vucic se barem prodao za dobre pare, a vi idete kao prilog i dajete se za tepsiju ribe 😀
    Pa I VAS I VAŠE PORODICE I PRIJATELJE je taj čovek bombardovao, i uradio bi to ponovo za tren oka, pa zar ste zaboravili? Nikad mi neće biti jasno kako vama botovima nije jasno da ste dali sve što imate za tako jadne pare, pa bolje da se bavite prostitucijom tamo barem možete obraz da sačuvate.

  27. Уколико јадна, разбуцана Србија буде имала користи од тога најавњеног политичког потеза (а не само трошкове), по први пут ћу честитати Г-дину Вучићу. Политичари Србије морају обезбедити подршку Србији од најјачих сила као савезника, иначе смо пропали….

  28. I pored svega, premijer treba da ide tamo. Ipak, da promenim temu, nikad do sada nisam video toliko nemastovitih poruka botova. Zar ne mogu da nadju neke sa bar malo soli u glavi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.