Vučić: EU i Amerika znaju do koje ćemo granice trpeti Kurtijevo nasilje

Ostavite komentar


  1. Da, do kapitulacije…..

    Eh, da smo barem Pupovca ’91. poslusali……..sad bi bilo…ali nije i nikad nece.

    Pirove pobede bijes Aleksandre

  2. Ok, svi su lažovi. Bilo bi lepo kada bi se dotični pogledao u ogledalo i glasno rekao kada je u životu govorio istinu ili kada je makar jedno obećanje ispunio… osim onih koje je dao gospođi Merkel ili gospodi Klintonu, Bleru, Šrederu?

  3. Dajes policiji ovlascenja velika ali oni nisu toliki bednici kao sto ti mislis. Oni casno rade svoj posao i siguran sam da nece okrenuti pendrek na svoj narod kao sto vi iz SNS mislite da ih zloupotrebite

  4. Samo da podsetim mladje narastaje kako je zvalavi gospodin stitio srbe u Kninu, Vivovitici, Ogulinu i Kavlobagu. Proguglajte malo sta se desilo sa tom pricom.

  5. Srpska lista i Goran Rakic, potpredsednik vlade Kosova ne vide nikakav problem. Sa Kurtijem, svojim predsednikom vlade, odlucili su suvereno. Sto je i logicno, jer su se zakleli na ustavu Kosova

  6. I vrapci znaju da se samo k…cis da ubedis naivne da se boris za srpske interese i dobijes sto vise glasova na sledecim izborima, na kojima neces ucestvovati ali ce te tvoji papagaji ubediti da se pojavis

  7. Naravno da znaju, tozna svaki roditelj malog histeričnog deteta.
    Zove se, jedi i plači.

  8. @mica,
    Vi ste gospoJo jedna od 70% odraslih Srba, onih sa nezavršenom Osnovnom školom.
    Jedna reč u vašem komentaru mora da sadrži slovo fFфФ. Koja je to reč pronadjite sami i dobićete diplomu akademije mladih sns-ovaca (namerno neke reči malim slovima).

  9. Pera peric
    23. septembra 2021. u 19.01

    Dajes policiji ovlascenja velika ali oni nisu toliki bednici kao sto ti mislis. Oni casno rade svoj posao i siguran sam da nece okrenuti pendrek na svoj narod kao sto vi iz SNS mislite da ih zloupotrebite

    80% policije ima da bije svoj narod, samo da Vučić naredi, zato i hoće to da uzakoni.

  10. Malo li je sto predsednika Vucica napadaju neprijatelji sa strane, pa I vi unutar zemlje dolivate ulje na vatru. Nijedan predsednik Srbije pre Vucica nije imao tako uspesnu diplomatiju, hrabrost I providjenje. Nije vreme za podele I svadje u Srbiji, vec za jedinstvo I napredak. Javno pljuvanje na predsednika Republike je isto kao da pljujete na samog sebe.

  11. Vucic preti ratom! Ne daj boze da dodje do rata. Ako do toga dodje tesko da ce jedan jedini Srbin na Kosovo preziveti. Nazolost, Vucicu Srbi nisu vazni!

  12. I sta ces onda genije?
    Evo ja ti predlazem da sve koji su prodali ba kosovu lepo njih u autobuse…pa krimose kojinsu se obogatili na konto kosova pa Covica da im bude komandant…i neka idu da zive..ratuju..neka rade sta hoce ali ovde da im se sve oduzme i mars na Kosovo posto ga oni najvise vole…jok ja cu sina da saljem….oce tooo…Mogu i ja da odem ako mi uplatite za decu u Svicu 2.mil..evra…i poginucu ako me zanece3

  13. Dostojna zamenica Marjana Risticevica, diplomirana za razliku od njega i to je pohvaljena licno od „dekana“ njihove tzv „akademije“ Alexandra AV/AV Vucica. Munjevita karijera joj predstoji, naprdna omladinka & kursadzijka.

  14. @Milan
    Ama bice Milance da si ti 90-tih ovo isto pricao i za Milosevica, pa sta na kraju bi? Isti je to mentalni sklop, ako ne i gori. Pokusaj da ukapiras dok jos ima vremena.

  15. Da li bi tvoj sin ratovao ili dobio 4-sobni stan ,kao sto si ga ti dobio kada sam ja ratovao.Moj sin je preko bare i svi mladi ce pobeci preko grane.Uostalom znas ti to dobro, pricas radi tvojih glasaca penzionera.Njih bi slao na ratiste…..

  16. Ljudi moji zar nam nije jasno da je i vlast i prozapadna opozicija na istom zadatku isti im je gazda

  17. Vi is Danasa ste isti kao i Vucic. Sve vise pocinjem da verujem da je i vas potkupio. Znate da se folira i laze. Zasto to ne kazete lepo nego ceo text stavljate u drugi kontekst da ovaj neuki narod pomisli da on nesto kao kaze EU i Americi. Sta on ima njima da kaze. Prevarant obican. Sibicar.

  18. Nisi ti u stanju nikome da pretis,vodio si devedesetih ljude u ratove,pa posle toga si postao veliki Evropljanin,mirotvorac.Sada bi da opet malo ratujes makar verbalno,samo ne znam koje ce te budale vise slusati,mozda Dacic,njega salji na Kosovo,on ti je uvek bio prikolica

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.