Vučić: EU najznačajniji donator Srbije

Ostavite komentar


  1. Jeste najznacajniji donator ali to joj ne daje za pravo da nas godinama zavarava clanstvom u nju samu. Sta jos moramo da uradimo da bi se EU smilovala i dala nam pristupnicu.???

  2. Srbija je čak u poslednjih pet godina uradila više od bilo koje zemlje u na Balkanu u reformama, tako da joj mogu pozavideti i neke zemlje članice EU.

  3. Naravno da jeste,toliko pomoci i kredita smo dobili od Eu. Kao ni od koga.Hvala im

  4. Perspektiva punopravnog članstva daje snažan podstrek sveobuhvatnim reformama koje sprovodimo, kao i politici pomirenja i regionalne saradnje na Balkanu. Jako je važno da Srbija bude članica EU, zbog finansiranje iz projekata i ekonomskog razvoja.

  5. Srbija je u proteklom periodu postigla znacajne ekonomske rezultate zahvaljujuci nasem predsedniku koji je sve sto je bilo zatvoreno otvorio i pustio u rad.

  6. Navedite jednu zemlju koja se razvila od donacija. Takodje treba razumeti da dobar deo tih donacija nije novac koji dolazi do nas. I da lako moze da se desi da kroz te donacije vise novca izadje iz zemlje nego da udje u nju.
    E sad neke donacije su korisne a neke ne. Ako doniraju skener onda ce biti koristi od njega iako ce se verovatno
    cela cena tog skenera kroz odrzavanje i rezevne delaove otplatiti onom ko je taj skener donirao. nemacka donira npr Simensov skener i onda se sve to kroz poreze i kroz rezevne delove koje cemo mi da kupujemo da se isplati. A ima i beskorisnih donacija posalju konsultante oni ih plate 90 posto mi damo 10 posto i na kraju vise novca izadje nego sto udje u Srbiju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.