Vučić: EU želi da se ne protivimo članstvu Kosova u UN, ali ne znaju šta da nam ponude

Ostavite komentar


  1. Sta ima tebi da se ponudi, osim robije, krvlju si natopio jadno im Kosovo, pljackom i nasiljem terao ih sa postojbine, dilingeru, zario i palio , ubijao i u hladnjacama, masovnim grobnicama decuim, zene i starce tranzirao! Sta hoces da trampis, 100 za 1, sta?!

    1. Kako si se nalupetao, magarče! Računam da si ili popio ili si na nečemu.To śto si naveo radili su neki drugi, A.Vučić je u to doba bio momčić…Kakvih sve budale tina ima…Redakciji izvinjenje, ali ako ste “ pustili“ ljude iz Laze da pišu šta pišu, nisam mogao da odolim…A onih 100 eurića je sigurno prvi zgrabio…

      1. Gospodin -gdja Gadbrijel, mnogo je, znate nase krivice u politici prema Kosovu i Albancima ucinjeno. Licno znam sta je zla cinjeno sa nase strane prema Kosovu. Mi ne znamo biti kompromisni, koristimo silu i zavaravanje, znamo to i nije lepo to negirati ako zelimo razvijati zdrave i prosperitetne medjudusedne odnose, ne samo sa Kosovom. Molim vas odbacite stare navike srpske politike u regiji. Srbi su u sustini dobarnarod, vredni idobrodusni, ali je mnogo zavedenih i neinformisanih, a oni cesto vode vaznu ulogj u nasim zivotima.

  2. Nema sta da to nude AP Kosovo I Metohiju nikada nece biti cllanica UN.

      1. Jedini okupator ste vi albanci. Mi ce samo da oslobodimo ono sto je nase kada dodje pravi trenutak.

  3. Vučiću, pričao si jedno da su to tvoji veliki prijatelji iz EU, da te poštuju, uvažavaju i bog zna šta. Šta si obećao to potpiši. Mi nismo uživali u njihovom okruženju i ne zanimaju me njihovi pritisci jer si rekao 100 puta da su svi na našoj strani. dosta laži više i zamajavanja.

  4. Vucic ce ako mu pismeno obecaju ulazak u EU , priznati Kosovo kao da je njegova dedovina i uci u istoriju kao najveci izdajnik od postojanja Srba. Da bi to ostvario vazno mu je da Rusi ne stave veto u UN i zato moli da prihvate ono sto Srbi /Vucic / traze.

  5. Sve si ti prihvatio,samo cekas trenutak da objavis narodu,o tvom postenju govori kako si otkacio Seselja pa Nikolica.Od jutra se dan poznaje

    1. Covek trguje ….trampi kosti poginulih vojnika.Vecina imala 20 godina kad su na Kosarama poginuli…Ali su bili dovoljno stari da poginu sad i sa 22 jos uvek su deca…

  6. Trgovac iz Cipuljica na rasprodaji trguje srpskom zemljom. Srbija kao iz narodne poslovice „birala birka pa izabrala…“.

    1. Pa sami ste ga izabrali, nismo mi iz Bosne njega delegirali. Imate ukusa, uzeli ste i Seselja, Tadica, Mladica. Cujemo da dovodite i naseg Milorada Dodu. Znate sta ce vas pravo “pojacati”, svaka cast!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.