Vučić i 75 kumova

Izvori Danasa o odnosima predsednika Srbije i pojedinih njegovih kumova: Najbliži sa Petrovićem, pomirio se sa Bašanovićem

Ostavite komentar


    1. Don Vito Corleone ispada da je poletarac u poređenju sa premudrim i presposobnim srpskim predsednikom.

    1. Naježila sam se od ovolikog broja kumova. Zamislite samo 75 X 4 člana porodice X njihovi kumovi X njihove bate, seke, šurnjaje… Treba to sve najesti, napiti, smestiti u stanove, vozati okolo, slati na letovanja i zimovanja, obezbediti dobijanje stimulacija i tendera… Ne bi to sve izdržala ni zemlja mnogo bogatija od naše.

      1. Mislim da treba KRIK da se pozabavi istrazivanjem kumstva kod svih politicara,jer su oni po kumstvu nepobedivi na izborima.Jos jedno zapazanje jesuli to sve kumovi ili ima i kumica.

  1. Ako on od tih 75 može napamet da nabroji i 25 (ali sa dokazima da su stvarno kumovi, a ne da nabraja nasumična imena) ja ću 3 meseca džabe da botujem za njegove…

    1. Nije problem sto ih on nezna,vec sto ti kumovi tebe i mene pri upoznavanju kazu JA sam Vucicev kum.Onda ja na salteru njegov predmet resavam pod hitno,sta znam mogu da me i smene jer nisam Vucicevom kumu izasao u susret,neka vunena vremena dosla sa ovim kumovima treba se cuvati.

  2. Nijedna sudnica u Srbiji nije predvidela dovoljno mesta za sve ove kumove.U startu smo izgubili bitku sa organizovanim kriminalom…..!

  3. Kod ovog Vučića sve je nenormalno pa čak i broj kumova! Srbi imaju jednog kuma , Vučić 75!!!

  4. Јел сте сигурни,а шта ако Вучић има 175. кумова, па стварно шта се све пише, само да се.дискредитује председник.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.