„Vučić i Đukanović su u dnevnom kontaktu“

Sagovornik Danasa iz Podgorice komentariše zašto predsednik Srbije nije bio u poseti Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Ne znam zasto bi Vucic isao u goste kod Mila Djukanovica? Da mu mozada zahvali za priznanje Kosova, za to sto su glasali za prijem Kosova u UNESKO, sto je izdao Crnogorce na Kosovu, sto je poslao pukovnika na obelezavanje akcije „Oluja“ u Htvatskoj, ili da mu cestita ulazak u NATO i zahvali sto priprema vojnike za KFOR na Kosovu, a koji bi bili spremni da dejstvuju protiv tamosnjih Srba i Crnogoraca… Da nije sve to jadno bilo bi smesno. Niko se nije nadao svemu tome od Crne Gore. Ako je i od Mila mnogo je. A verujem da on nece stati samo na ovome. Pitanje ja kakve ce direktive dobiti i povuci poteze vec narednih dana. Sramno i jadno, najblaze receno.

  2. Ne samo da su u dnevnom kontaktu, vec im je isti i model vladavine. Koju god funkciju da imaju, njihova rec je jedina i poslednja. Ne obaziru se na kritike i stavove opozicije, kupovinom glasova i dubokom drzavnom koruptivnoscu odrzavaju vlast koja je uveliko presla u totalitarizam, opoziciju drze kao kicasti ukras koji podseca na demokratiju koje nema, obojica imaju platu oko 800 evra i svako po brata koji u drzavi ima sve osim tih 800 evra. Iako najbolji srpski student ikada, nas kralj prepisuje od njihovog, koji se postignucem na fakultetu ne hvali, jer je sa boljim ocenama od Zorice B. zavrsio fakultet zivota. Zasto da se gledaju, to je isti mozak u dve glave!

  3. U DNEVNOM KONTAKTU SU JER MILO STALNO DAJE INSTRUKCIJE VUCICU KAKO OSTATI NA VLASTI VISE DECENIJA!

  4. Zašto bi ovo bilo skandalozno kad u CG živi preko 30% Srba, a ni broj Crnogoraca u SRB nije zanemarljiv. Kontakt je jedno, stanje na terenu je drugo i ono će se ispravljati u hodu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.