Vučić i Dodik: Zajedno u Drvar

Ostavite komentar


  1. Saradnja i poverenje je ovde sasvim podrazumevano. Mi smo isti narod, koji živi u dve države.

    1. @Milko: u pravu ste, mi cenimo Dodika: vrlo je tesko aci ovakvog nekoga ko ce za nasu stvar rusiti svoju rodjenu zemlju Bosnu. To ne moze svako!

  2. Evo ležim, buljim u plafon, kuckam na telefonu…. Razmišljam kako će ova dvojica završiti.?!?!

  3. A zasto Drvar?
    Zaso ne Cipuljici?!
    Srpstvo se brani u Cipiljicima, ne u 90% srpskom Drvaru.
    To nebi trebalo biti problem. Ako se moglo u Srebrenicu, pod mudzahedinske kamenice, moze se i na svoju dedovinu u Cipuljice!!!

    1. Operacija Drvar je pod sifrovanim imenom „Konjicki skok“, pitam se ko je od ove dvojice „konj“ a ko „magarac“ ili su obojica po principu 2 u 1 i u sve se mesaju.

  4. Ljudi, ovo nije za zezanje! Kakav taj Dodik, kakav Drvar? Pa to je druga drzava, aman! Gde smo to mi, sta to radimo? Je li mi ovo stvarno ponovo rat spremamo?! Gde su intelektualci, omladina, politicari, opozicija, narod?

  5. Mislim da `je ovo nova ludacka provokacija koju cinimo prema Bosni i Hercegovini. Je li Vucic ok da to radi bez dogovora sa zvanicnim Sarajevom, makar ga isao samo u Cipuljice. Ne bih se cudila da mu zabrane kao i na Kosovo. A Dodik je samo za koride, tu je u svom elementu.

  6. Moze li mi iko objasniti zasto vuce ovog tipa ? Rodjak? Potpredsednik , onako, kao i Brnabicka ? Partner? Savetnik, Bler 007? Telohranitelj? Polubrat? Prevodilac za bosanski? Nedostajuci jaran iz rodnog kraja, od poverenja( ne veruje Srbima oko sebe) ?

  7. Taj isti Dodik je podržao Tadica na izborima, pričao kako Toma Diploma ne može da vodi ni mesnu zajednicu, zvao Jeremica na svadbu svog sina… a sad se slihta Vucicu koji u RS ima minornu podršku i koji ne sme da dodje 9 januara iako i tamo postoji SNS.

Ostavite komentar


Politika

"Izigrava radoholičara da ga ne bi doživljavali kao budžetskog parazita": Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da nikad neće prihvatiti sedmočasovno radno vreme 8

„Izigrava radoholičara da ga ne bi doživljavali kao budžetskog parazita“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da nikad neće prihvatiti sedmočasovno radno vreme

"Nikada neću prihvatiti ideju o sedmočasovnom radnom vremenu. Kako možete za 35 sati da uradite isto što i za 40 sati. Mislim da je i 40 sati rada malo i baš me briga šta su mislili radnici u Čikagu. Čovek treba i mora da radi više“, poručio je radnicima predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči 1. maja, praznika rada.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.