Vučić i Džang: Nova istorijska faza odnosa

Predsednik Srbije ispratio predsednika kineske skupštine

Ostavite komentar


  1. kad vec istrazujete o kontroli leta, proverite kad je gospodin vratijo se iz SAD, dali je let za njujork kontrolisano kasnijo u polazku 2 sata, da bi sa kasnjenjem i polaskom iz Njujorka pokupijo i ovog gospodina.
    Umesto u 14 i 30 poleteo je u 18 i 30, doduse sat vremena je rulao po pisti pre poletanja.

  2. Časopis "Politiko" je odlično procenio situaciju oko ponašanja Srbije kad su u pitanju kineski interesi u Evropi. Naravno, u Srbiji je nepametnom narodu to sve predočeno sasvim drugačije, a kad je neko glup pa veruje u bajke Velikog Vođe onda mu nema pomoći. Zato je Srbija već dugo tako bedna a tek će da bude bedna ako postane "trojanski konj" autokratskim komunističkim silama poput Kine i Rusije u težnji da potkopaju temelje EU.

  3. Veliki broj srpskih firmi je propao zbog ““trgovine““ sa kinezima (posebno tekstilci), pa nije baš umesno hvaliti se sa otvaranjem njihovih firmi …

  4. БОЉИ ЖИВОТ ЈЕ МОГУЋ САМО У БОЉЕМ СИСТЕМУ! Кина има меритократију, Србија охлократију. Кина иде напред, напрредна, као и претходна, демократска ("жута"), Србија назад.

  5. Dali i Kinezi za predsednicu,namerno malo slovo,, Parlamenta imaju krivično odgovornu i osuđenu,pravosnažnom sudskom presudom,pa se njome još i,ponose,,i izlažu je k,o,,uzor,, patriJotizma i,,prosperiteta,, dok joj sugrađani rodnog grada plaćaju ,,amanet,do poslednjeg cvonjka.,,ili su svi exbanditi,crvenog režima ,gde je,,knižičica,bila,,uspeh,, i,,napredak u,hijerarhiji,sa četvoročlanim,monstrumima, NAUVEK ISTORIJA.Pa su i manje,ptičice,na sudskim klupama za,,minule radove,,.al,bez nanogica i,,abolicije, A.Ustav i zakoni nisu odokativni.,kandidati,,,za lustraciju nepostoje već su procesom već na bezbednom mestu,,I,SREĆOM,, PO KINU,,,,STEČENE,, DIPLOME,,,,DOKTORATE,, I SLIČNE,,NAUČNE,, ,,TITULE, K,O KOD NAS,,NEVALIDIRA ,PREMIJER,ILITI,VOĐA,,STRANKE,,.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.