Vučić i Merkelova razgovarali o suzbijanju korona virusa

Ostavite komentar


  1. Predsednik daje srce i dusu za dobrobit svog naroda, svojim primerom nam svakodnevno pokazuje sta znaci odgovornost,pozrtvovanost i borba do srzi! Sledimo primer najboljih!!!!!

    1. Je li za dobrobit srpskog naroda potpisao Briselski sporazum kojim je ukinuo srpske institucije na severu KOSMET-a, sto ni Tadic nije hteo da ucini!!! Je li za dobrobit srpskog naroda predao tzv. “Kosovu” katastarske knjige koje dokazuju da je 58% zemljista na KOSMET-u vlasnistvo R. Srbije? Je li za dobrobit srpskog naroda potpisao Briselski sporazum gde se KOSMET vodi kao odvojena drzava od Srbije, a Zajednica srpskih opstina regulise prava Srba kao nacionalne manjine u albanskoj drzavi? Je li za dobrobit srpskog naroda to sto nije trazio da izraelski doktor koji je Srbima vadio organe na KOSMET-u bude isporucen Srbiji kada ga je Kipar uhapsio? Je li za dobrobit srpskog naroda to sto sada ne trazi da iz Pristine bude isporucen OVK ministar koji je u Nisu pravosnazno osuđen na 15 godina zatvora za zlocine nad Srbima? Ajde sto ne znas sta je dobrobit naroda, nego sto nemas ni elementarno znanje o granicama i teritoriji, kamo li o svom narodu!!!

    2. Jeste, govoreci o najsmesnijem virusu i sopingu u Italiji. Odgovorno nema sta, nego da te priupitam da li konzumiras rakiju kao sto je predlozio tvoj vodja?

      1. miki rudinski, ocigledno je da konzumira i to malo vece doze tzv. „Djurovace“. hehe

  2. Nemacka je suspendovala prijem izbeglica usled zatvaranja evropskih Granica. I sklon sam da mislim da je tu cvor mogucih razgovora. A sva ta pozdravljanja spremnosti za ovo i ono, narocito sklonost Angele Merkel da razgovara sa Vucicem o korona Virusu (!) mogu da prodju kod onih koji imaju IQ u visini sobne temperature.

    1. @jovana, ciica, gordan, miki, Jelena, kosta, samo na ovom portalu, malo li je? A koliko ih tek ima sa jos nizim kolicnikom!!!?

  3. Ovo je medjunarodni problem. Svi smo sada u istoj situaciji. Slabi ili ekonomski jaci, nije bitno, svve nas je ista muka snasla i zato borba za zdravu drzavu

  4. Briselski sporazum potpisao pre pet godina i jos mu nije jasno da to nikoga ne zanima!!!

    1. Nije Kosovo, vec Kosovo i Metohija. Za borbu za KOSMET je potrebno osloboditi se onih koji su potpisali Briselski sporazum, kojim su 17% teritorije Srbije sa imovinom i pet hiljada milijardi dolara rudnog bogatstva poklonili kao da im je dedovina. Vi, botovi, nemate elementarno obrazovanje o svojoj zemlji. Pretpostavljam da ne znate ni da je u opstini Zubin potok visoravan koja je strateska tacka za stvaranje “Velike Albanije”, a da je vas dragi predsednik i to Briselskim sporazumom stavio pod albansku kontrolu. Iskljuci Pink i procitaj nesto.

    1. Zašto rešavati smešan virus na koga se minhauzen cereka ko lud na brašno?

  5. Najvaznije je da je razgovor bio konstruktivan.Svakako da su u fokusu istog bile korona i pitanje KiM kao i proces evrointegracija

  6. Kakve si razgovore vodio , suplje, pomoci nema za KORONU, a o kakvim razgovorima sa Albancima pricas, pa pandemija ce trajati najmanje mesec dana, TRLA BABA LAN DA JOJ PRODJE …

    1. SLEDI IZDAJAA
      Ovaj izdajnik je tajno kršeći Ustav predao Kosovo još dana: 30.juna 2015.god. u Briselu. Sad to mora i javno pred srpskim narodom i to je potpisao. Ako to uradi treba ga odmah uhapsiti…
      P.Sajdžo 2020

  7. Virus ne bira. Mozete biti i ekonomski jaki, stabilni, ali dzaba ako ste neodgovorni.

  8. Nemci izgleda žele da vide metode koje mi primenjujemo, a izpodalje da nam nabace da zamolimo Kineze da i njima ukoliko zatreba pomognu. To su isti oni iz EU, koji su zabranili svaki vid pomoći nama samo koliko pre nekoliko dana. Licemeri neviđeni.

    1. Srđa, … ili vesiću … mnogo lupaš, bre !
      Nemačka, kao najveća svetska sila sigurno ima dobru saradnju sa Kinom … i NIKADA neće doći do tog nivoa da jednog gubitnika moli za posredovanje !!!

    2. Jedno je kako se vama to predstavlja sa tv ekrana, a drugo kako je realno i stvarno stanje, zato kad god Vucic govori, koliko god, u ovom trenutku, bitna tema bila i mene zanimala, ja prebacujem na drugi kanal, zbog prljavog politikanstva… EU gradi stanove za izbeglice, puteve, vrelovode, bolnice i domove zdravlja po Srbiji… Nikako nemojte zaboraviti da EU nije drzava i ne funkcionise tako. Svaka odluka koja se donese za citavu EU mora biti zasebno odobrena od svih zemalja clanica, tako da ona i ne moze da reaguje ni brzo ni hitno, a i kad reaguje moze da resava samo opste stvari… Ako trazite finansijsku ili pravnu pomoc od EU, oni za to imaju spremne fondove jer je to i osnova EU, a ako trazite medicinsku pomoc, to sve mora da prodje procedure i administraciju i odluke zemalja clanica…. Uostalom, nasi pregovori traju vec 12 godina a nismo prakticno nista ni uradili, a mogli smo odavno biti u EU. Ako vec pljujemo po onima koji nam nisu pomogli, iako niko nije duzan da nam pomogne, a i sami smo do pre pet dana govorili da imamo svega dovoljno i u izobilju, pljunite i po Rusiji koja koronu jos uvek i ne priznaje. Politicari se uvek bore za vlast, pa i u momentima ovakve krize. Cini mi se da je Brnabicka otvorenija za objasnjenja, bez preterane dramatizacije, mada me je, recimo, jako iznerviralo komentarisanje Rodoljuba Sabica veceras…. Prorezimski novinar koristi ovu situaciju za politicka pitanja i onda 10 minuta raspravljaju o temi koja je verovatno izvucena iz konteksta i pogresno protumacena…. Voleo bih samo da ne komentarisu i preskoce ovakva pitanja i puste vise strucnjake da govore, jer postoji jos mnogo stvari koje su poznate o ovom virusu a da jos uvek nisu predstavljene ljudima na pravi nacin.

    3. @Srđa***Nemci će da „kradu“ srpsko znanje i da Srbiju mole da im prenese kinesko?! Na kojoj si ti rakiji,zozovači,travi „jovanjici“? Kakvi ste vi licemeri kada ste uveli zabranu izvoza,trgovine,srpskih lekova sa inostranstvom?

  9. Nemacka je jedna od najvecih svetskih sila i sigurno ima najbolje informacije o merama zastite od korona virusa i zato nam svaki ovakav razgovor moze biti od pomoci u ovim teskim trenucima.

  10. Kakav virus, kakva epidemija, ovde se govorilo samo o Kosovu, i bilo je verovatno uvrtanja usiju. E Vucicu, beri kozu na siljak sad, doslo je vreme da ti kancelarka podvuce racun.

  11. Najvažnije u ovim teškim trenutcima je da se poštuju mere prevencije i da ostanemo kod kuće kako bi smo suzbili zarazu.

  12. Srbija je na stalnoj vezi i sa Nemackom i sa Kinom, Italijom i ostalim drzavama i prima sve korisne informacije koje mogu biti od pomoci u cilju zastite od sirenja neugodnog virusa. Ovo je globalni problem i ceo svet treba da se bori udruzenim snagama protiv zajednickog protivnika.

    1. Zadivljujuci i neverovatan je stepen vase obavestenosti o drzavnim aktivnostima. Dakle svaka vama cast !

  13. Dva slogana su od kljucne vaznosti u ovoj situaciji:
    „Bolje spreciti nego leciti“ i „Samo sloga Srbina spasava“
    Ispostujmo sve sto se od nas trazi, to je za dobrobit svih nas.

      1. STANJE NEPROMENJENO
        I dalje gledamo uzurpatora medija koji poput epidemije promoviše sebe kao velikog i jedinog spasioca nacije. Pored toga, on koristi svaku šansu da prikrije zla koja je počinio ovom narodu, koja su mnogo veća od štete koju će napraviti Korona virus. On se brani i potpuno režiranim intervjuima. Sve je to smešno. Pošto nema suda u Srbiji da se vratimo na Korona virus.
        Dana 23.03.2020. u 15h i 20m objavljeno je na tv „Prva“ da je 249 zaraženo od Korona virusa. Na istoj televiziji, prvi put se upozoravamo na obavezu nošenja maski, pisalo je: „Vreme je za maske, i možemo da ih nosimo i u zatvorenom prostoru“.
        Znači, tek posle 249 obolelih od virusa Srbija počinje da korist maske za zaštitu. To jasno govori kolika je bahatost ovog obmanjivača, kad je u pitanju zaštita od Korone virusa. Nije pomenuo ni nestašicu alkohola i rukavica u Srbiji. Nije pomenuo u kakvom su stanju migranti, koje prima iz zaraženih zemalja. Ali zato nije propustio priliku da prikaže mržnju prema neistomišljenicima i okleveta opoziciju, koja navodno sedi u kafićima, i to je slagao jer kafići ne rade u Beogradu. On bez laži i obmane ne može da živi, a ja više ne mogu da ga gledam, već tražim da mu se sudi…
        P.Sajdžo 2020

  14. Nekako se bas potrefilo ko’ kec na 11, da nakon sto je Vucic proglasio vanredno stanje isto to je uradila i Skupstana takaozvane drzave Kosovo. Razgovor sa Merkel je bas sad morao doci kad ne znamo gde nam je glava od brige za sve gradjane Srbije i njihovo zdravlje.

  15. Vidim da je SNS internet tim poceo punom parom da radi… Vidi lika koji tripuje da Merkel zove Vucica da joj on objasni kako da se organizuje. Hahha, pa postoji li smesniji narod od nas Srba na svetu? Da ne pisem svasta, vanredno je stanje i nije trenutak, ali ovaj nivo inteligencije koji ima odredjeni deo Srbije je za ozbiljna proucavanja. I to treba biti zadatak bilo koje naredne vlasti, da se uspostavi kolektivna dijagnoza i da se ljudi lece. Ali stvarno, bez zezanja. Da se ljudima izbije iz glave navika da od svakog vladara prave bozansko stvorenje.

    1. Svaka cast na komentaru…ziva istina…u narodu je problem…i tu nema resenja za sva vremena.

  16. Bez obzira na novonastalu situaciju, dijalog i rešavanje problema na KiM se ne smeju zaboraviti.

  17. Uvek je lepo kada dva svetski cuvena epidemiologa razmene misljenje i utvrde kako svom narodu da pomognu. Njihova strucnost ce pobediti jer ovakve eksperte je tesko naci.

  18. SLEDI IZDAJAA
    Ovaj izdajnik je tajno kršeći Ustav predao Kosovo još dana: 30.juna 2015.god. u Briselu. Sad to mora i javno pred srpskim narodom i to je potpisao. Ako to uradi treba ga odmah uhapsiti…
    P.Sajdžo 2020

  19. NEPROMENJEN
    I dalje gledamo uzurpatora medija koji poput epidemije promoviše sebe kao velikog i jedinog spasioca nacije. Pored toga, on koristi svaku šansu da prikrije zla koja je počinio ovom narodu, koja su mnogo veća od štete koju će napraviti Korona virus. On se brani i potpuno režiranim intervjuima. Sve je to smešno. Pošto nema suda u Srbiji da se vratimo na Korona virus.
    Dana 23.03.2020. u 15h i 20m objavljeno je na tv „Prva“ da je 249 zaraženo od Korona virusa. Na istoj televiziji, prvi put se upozoravamo na obavezu nošenja maski, pisalo je: „Vreme je za maske, i možemo da ih nosimo i u zatvorenom prostoru“.
    Znači, tek posle 249 obolelih od virusa Srbija počinje da korist maske za zaštitu. To jasno govori kolika je bahatost ovog obmanjivača, kad je u pitanju zaštita od Korone virusa. Nije pomenuo ni nestašicu alkohola i rukavica u Srbiji. Nije pomenuo u kakvom su stanju migranti, koje prima iz zaraženih zemalja. Ali zato nije propustio priliku da prikaže mržnju prema neistomišljenicima i okleveta opoziciju, koja navodno sedi u kafićima, i to je slagao jer kafići ne rade u Beogradu. On bez laži i obmane ne može da živi, a ja više ne mogu da ga gledam, već tražim da mu se sudi…
    P. Sajdžo 2020

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.