Vučić i Putin o Kosovu u Beogradu

Ostavite komentar


    1. Jovan:Ako misliš da si sa ovim svojim komentarom ispao duhovit, u velikoj su zabludi.To je još jedna u nizu od tvojih gluposti.

      1. A šta ti misliš rusofilu da si sa svojom kritikom ispao mnogo ozbiljan i pametan?
        Ne dolazi Putko u srbiju što voli srba, nego da vidi šta još može da uzme!

      2. Gospodine Kosoriću ako mislite da ste pametni u totalnoj ste zabludi, morate znati da su ovo bivši radikali i demokrate ( preletači ).

  1. Јуче читам како Путинова претходница треба да дође у Србију и договоре све у вези овог састанка. Данас видим да договора нема већ ће да буде како Вођа каже. Или можда баш неће да буде тако.

    1. Kada se satanu dva prijatelja onda se o svemu dogovaraju i nema nikakvog nametanja.

      1. Mitar Odović : Gospodine kad ćete shvatiti da u politici nema prijatelja nego samo interes, u normalnim državama državni a kod nas privatni.

    1. Ako se rusija uključi, problem sa kosovom nikad neće biti rešen! Tako „rujama“ odgovara!

    1. Naravno da se Vučić i Putin neće „Dogovoriti“ da Albanci „Pakuju kofere“ ali će sigurno tražiti način da i sa naše strane stoje oni koji će podržavati Srpske ciljeve u vezi KiM a to je Sever KiM (koji u toku hiljadu godina do 1957.god. nikada nije bio ni Otomanski Kosovski Sandžak, ni balistička Sqiperija e Madhe) se vrati u Srbiju a da u preostalih šest srpskih opština zaživi ZSO u punom obimu (dakle sa izvršnim ovlašćenjima i Specijalnim direktnim vezama sa Srbijom, kao i eksterotijalnost SPC i njenih Metoha tj. Enklava) kao i demilitarizacija Kosova i vojna neutralnost. I na kraju da se doslovno poštuje ustav R. Kosovo da o potpunoj ravnopravnost Albanaca i Srba bez obzira na broj jednih ili drugih.

        1. Nije tacno da ima 1000 stanovnika ukupno u Partes i Pasjan ima 546 kolino ima jedan fudbalski tim sa igracima i rukovotsvo

      1. Vojska Napoleon Bonaparte je 06.06.1812 napala Rusiju, nakon tri god. poraženi su i morali su tu tuđu zemlju napustiti. A kanibalizam ( Napoleonove vojske) u planini kod Malojarosloveca je bio sramni akt osvajačke politike Napoleona Bonaparte. (o tome neću vam pisati). Nacisatička Nemačka je 22.06.1941 napao Rusiju. Istu su sudbinu kao i osvajači Francuzi doživeli. Ako bi oni imali pravo da postovljaju uslove tadašnjoj ili sadašnjoj Rusiji kao gubitnici osvajačkih ratova, onda bi to pravilo važilo za sve gubitnike osvajačkih ratova. Vi ste sramno morali napustiti Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, Kosovo, i to sa takozanom JNA
        (=sa Vojskom Naroda Jugoslavije). U Srbiji žive 27 različitih manjina, dali mogu oni da osnivaju svoje zajednice kao što se za Srbe traži u Kosovu. Ajde prvo neka u Srbiju to funkcioniše, pa ćeto onda tražiti i za Srbe na Kosovu. Dali je bilo kanibalizma u tu tvorevinu zvanu (JU)?
        Faleminderit Miodrag.

    1. Uz pomoć EU, SAD i Rusije moguće je naći najbolje rešenje za sve na Balkanu, a to je da DVA najveća naroda na zapadnom Balkanu (8 miliona Srba i 5 miliona Albanaca)
      imaju REALNE nacionalne države u EU (bez novih stolica u UN) :
      – Srbija sa Srpskom i severom Kosova (plus ZSO i zaštita srpskih svetinja), i
      – Albanija sa ostakom Kosova (plus autonomija u zapadnoj Makedoniji) !
      One se ne moraju međusobno voleti , ali se moraju uvažavati i sarađivati.

  2. Naravno da ti nećeš da rešiš pitanje Kosova, naravno da ti nećeš da Srbija postane članica EU, jer to ne odgovara ni Tebi a naročito tvom mentoru putinu, koji je kao i svugde, i ovde na Balkanu „poražen“ do nogu ostala je još jedina nada propala Srbija i RS, kojr su u obruču NATO članica!

  3. Prodali su nas rusi 1999 godine za debele pare a sad dolazi veliki Car da vidi da li moze da nas ponovo preproda. Gde god putin zagovara mir i daje podrsku crveni se zemlja. Ja bi radije da nas okupiraju amerikanci nego da nas brane rusi….

  4. Problem takozvane drzave Kosova je odavno resen …pre pocetka projekta lazne drzave Kosova.. ! Ovde se uvek prepucavaju partiski, bez razloga !
    Gospodo, to sto vam se svaki dan po kontrolisanim TV i novinama servira, nema blage veze sa istinom..! Zasto ? Ovako, Americki pojekat kosova nikad nece proci ! Ne zato sto oni to hoce, ili sto to ko,bojagi nasa “ srpska vlast” to nece ? Niko se ovde ne Boris protiv nikoga, Amerika se Boris protiv Medjunarodnog Prava .. I tu je jedna velika tacka.! To nece proci..! To nisu nase , pogotovu ne pobede “Srpske Vlasti” koja je pre proevropsi kurir. Nego , iz rzloga tog medjunarodnog prava I da posle Kosova , svako u svetu moze da ima svoje Kosovo … zato pristinski kreteni nisu prosli I postali clanovi Nterpola I drugih bitnih svetskih organizacija. Drugo, Kosovo je sprovela Klintonova_fasisticka organizacija..! Koju Trump pokusava da opere od donosenja pogresne odluke.. I koliko toliko opere Obrad Amerike ! Iako ni to ne prolazi tako lako… zato taj projekat nece proci I to pitanje je u nasim Srpskim rukama,,,u rukama Drzave Srbije ! Drzava se ne dobija tako lako , ko sto su pristinski sumari i nepismeni Klinton mislili..! A oni i dalje traze drzavu, problem je bas u tome…drzava se niti dobija pogotovo ne dobija.! Zato im ostaje jedino put propadanja istog projekta… O svemu ostalom verovatno se moze razgovarati i dogovarati ! To ce verovatno I Putin objasniti A/V .. cu , takozvanom nasem pregovaracu za Kosovo i Metohiju … ! To moramo svi mi znati, to su dobro znali nasi preci, koji su se hiljadama godina borili za tu istu drzavu..! Tako se drzava dobija ! A ne kako to Siptarski separatsti ili nasa vlast misli .. !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.