Vučić: Italija prvorazredni partner

Ostavite komentar


  1. Svaka cast Italiji sto nas podrzava i stalno ukazuje da medjunarodna zajednica gresi u vezi Kosova i da nisu naklonjeni Srbiji.Pa setite se koliko su vrteli snimke Cavica da bi dokazali da je pobedio Felpsa.

    1. Tako je Darko, Italija je srpskom narodu najvise pomogla upravo u periodu od 1941-44. kao i 1999. ali to sve nije bitno – najbitnije je da su vrteli snimke Cavica…

  2. Odlicna saradnja Srbije i Italije, na skoro svim poljima, jeste pokazatelj koliko je Srbija napredovala i koliko je njen ugled kao poslovnog partnera porastao u poslednjih par godina.

  3. Italija i Srbija imaju dobru medjusobnu saradnju,a njihova ulaganja investicija u nasu zemlju su od velikog znacaja

  4. Na svim poljima saradnja sa Italijom jako uspesna. Po pitanju problema sa Albancima, svi vide i podrzavaju nasu odlucnu politiku da se sve zavrsi mirnim putem.

  5. Srbija i Italija vrlo uspesno saradjuju i verujem da ce se ta saradnja nastaviti u buducnosti.

  6. Srbija i Italija su dobri partneri, od ekonomskih, privrednih, politickih…do investicija i raznih drugih aspekata.

  7. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u razgovoru sa predsednicom Odbora za spoljne i evropske poslove Poslaničkog doma Italije Martom Grande, izrazio je zadovoljstvo zbog intenzivne i sadržajne saradnje Srbije i Italije, na nivou strateškog partnerstva.

  8. Marta Grande je rekla da je delegacija Odbora za spoljne i evropske poslove s razlogom izabrala Srbiju za svoju prvu posetu, imajući u vidu njen značaj za budućnost Balkana i doprinos miru i stabilnosti u regionu.

  9. Saradnja sa Italijom je od velikog znacaja za Srbiju,kako zbog ulaganja tako i zbog podrske u resavanju svih problema

  10. Italijani su se pokazali kao dobri investitori i uvek su dobrodosli da investiraju jos vise kod nas!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.