Vučić iz Budimpešte poručio da nije bio lak dan u Briselu, čestitao građanima Srbije praznik

Ostavite komentar


  1. A ti naročito slaviš srpske predke do jaja.Rasprodao si Srbiju i uništio sve ono što su ti predci uradili,tako da im se sada kosti u grobu okreću.U krajnjem tvoji predci nisu ni služili Srbiji nego Austrougarskoj

  2. Vučić na svom Instagram profilu u poruci u kojoj je čestitao građanima Srbije sutrašnji praznik, „Dan srpskog jedinstva“.

    Bre „Srbi“ potrudite sa da bar sutra na „Dan srpskog jedinstva“. ne trazite „dlaku u jajetu“ Vučiću i njegovoj vladajucoj koaliciji, „obuzdajte svoje jezike“ i obustavite svoje aktivnosti i svoja protestna okupljanja za „Srbiju protiv nasilja“, to ne „stvara lepu sliku“ o „srpskom jedinstvu“ !

  3. Vučić se svaki dan hrabro i istrajno bori za Srbiju i sve njene gradjane, i ja kao gradjanka izuzetno poštujem njegov rad i zalaganje da u svakom kraju zemlje doprinese i postojeće resurse razvije i unapredi.

  4. Ako je i od AVa, mnogo je! Kakav dan „srpskog jedinstva“, da mu nije deda ili pradeda sa Dodikovim „đedom“ probio“Solunski front“, a možda su i njh dvojica zajedno uveli košarku i tenis u Srbiju. . Sram vas bilo! Ne žive u Srbiji samo Srbi, a kako stvari stoje, neće živeti niko, pa ne znam kome ćete onda da prodajete svoje jeftne laži!

  5. Zaboga miloga, ako već ne znate, a ne znate, ništa o srpskoj istorji, zastavi, proboju solunskog fronta itd, pitajte nekoga, imate valjda u vašim redova i nekog kompetentnog istoričara. Ako nam uništavte sadašnjost i budućnost, ostavite nam barem prošlost.

Ostavite komentar


Politika

Da li su neke političke partije i nevladine organizacije poslužile kao alibi vlasti da se hvali da je uspostavljen dijalog, uoči izbora? 10

Da li su neke političke partije i nevladine organizacije poslužile kao alibi vlasti da se hvali da je uspostavljen dijalog, uoči izbora?

"Predstavnici vlasti bi svaku priliku iskoristili da kažu da je po pitanju biračkog spiska 'sve u najboljem redu', učestvovali mi ili ne u nekom procesu", kaže za "Iza vesti" programski direktor organizacije CRTA Raša Nedeljkov. Time je odgovorio na pitanje da li su neke političke partije i organizacije civilnog društva poslužile kao alibi vlasti da se hvali da je uspostavljen neki dijalog.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.