Vučić: Iza blokade stoji zvanična Priština

Ostavite komentar


  1. Nakon jučerašnjeg dana i pobede naše diplomatije nad primitivizmom, ovo je još jedna pobeda, pokazali smo da smo drugačiji i da smo za mir za razliku od albanaca koji zagovaraju sukobe i ratove. Obukli odela ali to su isti divljaci koji su se krili po šumama i činili zločine. Neka velike sile vide koga su podržavale…Zagovornike rata i nasilja Veseljija, Haradinaja i Pacolija, sramotno ponašanje albanskih predstavnika.

  2. Mozemo mi da pricamo sta god hocemo,cinjenica je da na celu ove nesrecne Srbije individua koja je ogrezla u mrznju. Ako neko ocekuje od ovog Vucica da uradi nesto o pitanju ira,duboko je u zabludi.Taj koji je devedesetih sa svojim sefom Seseljom huskao ljude na rat i to svoje na svoje,ne moze sad da nekoga da ubedi da ce bas on da obezbedi nekome mir.Tesko ljudima koji njemu veruju. Taj Vucic nikad nije jednu jedinu recenicu izgovorio a da nije slagao.On je nametnut Srbiji isto kao nekada Milosevic i onda kada ga istrose,puste niz vodu.No,vise je tu narod kriv nego on sam,zato sto veruje takvom nepristojnom coveku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.