Vučić: Govore da šetam komšijsko dete, da moj šestogodišnji sin ne postoji, kako bi nas izbacili iz koloseka 1Foto: printscreen / TV Prva

Predsednik Srbije Alekasndar Vučić rekao je da je na izborima uz listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, rekavši da je on šire od samog SNS-a, odnosno „širok narodni pokret“.

Poručio je da nema debate o pitanju Kosova i Metohije, već da opozicija samo govori da je on „zlikovac“, jer nema šta da ponudi građanima.

U kampanji je, navodi, jedina tema kako napraviti filmove protiv njega i kako mu uvrediti majku.

„Pošto sam sada vodio malog sina na utakmicu onda su shvatili, kako sami kažu njiovi prvaci da je ključ pobede nad Vučićem u Vukanu. Pošto Vukan valjda ne postoji, Vučić šeta komšijsko dete“, rekao je Vučić, poručivši da se u Srbiji to nikada nije dešavalo.

Naveo je da vlasti ne smetaju deca i roditelji opozicionih političara, nego da će i za njih da se bore.

„Ako juče kažete i pozovete čuvenog nasilnika kojeg gone i pravosnažno je podignuta optužnica za krivična dela najtežeg nasilja i on kaže da živimo u zemlji nasilja i zverinjaku. Onda objavite u vašim medijima, pod vašom kontrolom, da mi je otac jedan Albanac kojeg nikad u životu nisam video, a onda vam smeta i šestogodišnji dečak. To govori o tome koliko se razlikujemo i kako vidimo Srbiju jedni i drugi“, rekao je.

Ocenio je da nema „prljavog veša“ kod njegove majke, oca, a po najmanje šestogodišnjeg sina, te da takvi navodi imaju za cilj da mu porodicu izbace iz koloseka, ali i da dovedu do političkih grešaka koje bi usled reakcija mogao da napravi, ali i dehumanizaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari