Vučić: Izvinite

Ostavite komentar


  1. Vas treba da brine ova bosanska cuskija koja je gurala Srbe da grade granicu Virovitica, a sad lije krokodilske suze i pokusava da sakrije svoje neznanje i lazi o boljem zivotu.

  2. Sram da vas bude zbog toga sto vam danasnja naslovna strana nije posvecena stradanju jadnog naaroda iz Krajine,vec ste stavili karikaturu vase nocne more- predsednika vlade ! SRAMOTA!!!

  3. Da li ovog coveka moze da bude od necega stid. Manipulisao njima 90-tih kad je je bio "najevci nacionalusta", manipulise njima sada nakon sto je Srbiju doveo do prosjackog stapa.

  4. Milosevic je prodao Krajinu i okrenuo glavu. Hvala Vucicu sto se izvinuo Srbima iz Hrvatske i konacno neko shvatio da ako drzava Srbija ne reaguje na budjenje ustastva za par godina svi ce postati Hrvati i prekrstiti se. Boje se ljudi.

  5. I ne treba nikada zaboraviti iako se kao pravi vernik treba potruditi i oprostiti!

  6. Nije im bilo lako da napuste svoje ognjiste a ovde se na njih nije mnogo u pocetku obracalo paznje.

  7. Vucic nema razloga da se izvinjava, a ipak je to uradio. Zaista veliki drzavnik.

  8. Vazno je da o Srbima vodi racuna Srbija ma gde se oni nalazili.Nikakao ne smemo dozvoliti da se ponovi "Oluja" i stradanje Srba.

  9. Srbiju konacno ima ko da brani i stiti, konacno se mozemo osecati sigurno u svojoj zemlji.

  10. Nije potrebno da se Vučić izvinjava. Oni koji su zaista krivi nikad ne bi rekli "Izvini".

  11. Muk Evrope govori samo to da Evropa zeli sto slabije drzave na Balkanu koje imaju rane koje lako ponovo prokrvare,a sve u cilju sto bolje manipulacije njima.Tu ne postoji ni jedan prijatelj Srbije i srpskog naroda.

  12. Ocito mnogi ne znaju tezinu reci IZVINITE. posto im se komentari samo odnose na nelogicno i sramno pljuvanje coveka koji nas vodi boljem zivotu. Zaista narod koji je prosao oluju treba da dobije jedno veliko IZVINI.

  13. Evropa mora da reaguje po ovom pitanju. Nedopustivo je da jedna zemlja članica EU vodi politiku kakvu vodi.

  14. Sve predhodne vlade su se ponasale kao da ih je sramota prognanih,okretali glavu u stranu,praveci se kao da se nikada nije desio progon,osecaj da ne pripadas nigde je strasan.

  15. Dan secanja na stradanje i progon Srba obelezen je dostojanstveno, kako i dolikuje. Da se ne zaboravi i da se ne ponovi! Nikome!

  16. Bravo gospodine Vucicu, pokazao si celom svetu kako se drzi govor i brine o narodu.

  17. Ne smemo nikada zaboraviti na yrtve ovog zlocina, treba da radimo na tome da se tako nesto vise ne ponovi i da stvaramo prijateljske odnose sa susedima.

  18. Iako izvinjenje nije morao izreći Vučić ali ovaj gest govori koliku odgovornost premijer Srbije oseća prema svim Srbima.

  19. Da,bilo je onih koji su mirno sedeli i gledali sta se dogadja u Oluji i nista nazalost nisu preduzeli a mogli su.

  20. Zivimo u civilizavanom svetu a ne u srednjem veku, ovakav gnusan zlocin ne sme niko da podrzava i potrebno ga je najostrije osuditi i intenzivno raditi na njegovom iskorenjivanju.

  21. Samo što srbi nemaju skim hrvati se pretvoriše opet u koljače i ustaše jer kako ih drugačije nazvati kada likuju nad srpskim žrtvama.

  22. Velika tuga uhvati srpski rod na daanašnji dan,da se više nikada neponovi i da se ustašama nedozvoli da ikada više priđu našoj deci.

  23. Vucicu,licemeru,i ti si tada okretao glavu.Bio si na godisnjem odmoru,Seselj takodje,i niste smatrali za potrebno da prekidate letnju uzivanciju.Kao bivsi simpatizer radikala,secam se toga dobro.Na Trgu Republike,Bgd,se pojavio,uz oko 2000 okupljenog naroda,jedino Kostunica,da trazimo da srpske vlasti uzmu u zastitu narod koji se povlacio.

  24. ČEDA U BUSIJAMA: Nije nama kriv Tuđman, nego Milošević koji je u dogovoru s njim iselio Srbe Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je da je godišnjica "Oluje" godišnjica tužnog epiloga neodgovorne politike Srbije.Nije Tuđman taj koji je bio dužan da se stara o Srbima, nego Milošević i svi koji su uz njega gurnuli Srbe iz Hrvatske i Bosne u ratove devedesetih, da bi im potom nametali podobno rukovodstvo, uvodili sankcije ili ih u dogovoru sa Tuđmanom iselili sa prostora na kojima su živeli vekovima – rekao je Jovanović u Busijama posle manifestacije obeležavanja Dana sećanja na stradale i prognane Srbe tokom "Oluje". "ona srpska politika koja je odgovorna za manipulisanje nacionalizmom, ona srpska politika koja je zloupotrebila i hrvatske i bosanske i kosovske Srbe, kao i samu Srbiju, tako što ih je gurnula u ratove umesto da ih od njih zaštiti".

  25. Video sam da je Cedomir Jovanovic prisustvovao pa me interesuje da li su bili i ekipa iz DS odnosno da li im je Macan dozvolio.

  26. Evropa ce morati da reaguje jer ce Hrvati postati sve agresivniji ako Brisel bude cutao.

  27. Pa mi smo se podneli najvece stradanje u 20.veku, a ko se nama izvinjava? Ne samo da pravda nije zadovoljena, nego i na ljudskom nivou nema nikakve satisfakcije

  28. Ovim govorom ste svima pokazali kako se brinete za narod, izvinjenje nije bilo neophodno ali je ljudski. Sve pohvale.

  29. Nismo mi ti koji izvinjenje treba da damo. Dokle vise da drugi manipulisu nama i uguravaju nas u svoje kalkulacije?

  30. Mislim da bi do sada trebalo da bude jasno da od njih ne mozemo ocekivati veliku, ako cak i ikakvu, pomoc

  31. Olos koji doprineo totalnom porazu Srbije roni krokodilske suze nad sudbinom nesretnika koji jos i ucestvuju u tom laznom performansu…Inace sjajna scenografija sa fikusima u narodnim nosnjama, samo duboko potreseni Vulin nedostaje…

  32. Srbima koji su proterani iz Hrvatske Srbija nije uvek pokazivala da su dobrodosli, sada je to promenjeno.

  33. Srbija konacno pokazuje brigu za Srbe koji su silom prilika morali da napuste svoja ognjista.

  34. Moramo ici dalje ako zelimo bolju buducnost,ali isto tako ne smemo nikada zaboraviti 4 avgust

  35. Dokle god Hrvati ne promene retoriku, i dok ne prestanu sa provokacijama, nema nama pomirenja ni stabilnosti u regionu.

  36. Jasno je da su želeli da unište srpski narod, da nas nema, samo… čini mi se da i dalje imaju istu želju, tako se barem može zaključiti iz njihovih učestalih provokacija, i očigledne ratne retorike.

  37. Tuzan dan za Srbiju i za Srpske porodice koje su izgubile voljene, nikada se nece zaboraviti ovaj dan! Sramim se Hrvatske i njihovih provokacija!

  38. EU nikada nije zvanicno osudila taj zlocin Hrvatske niti je izvrsila pritisak na njih zbog proterivanja Srba, sto je sramotno.

  39. Ne ponovilo se vise nikad! Pruzimo ruku prijateljstva svima, zelimo da ostavimo proslost iza sebe na zalost niko ne moze da je promeni. Budimo slozni i krenimo zajedno za bolje sutra za nas i nasu decu.

  40. Bravo! Napokon da Srbija reaguje kao sav normalan svet! I još da traži od Hrvatske da svojim građanima vrati sve što im je uzela. Bravo, Srbijo!

  41. Drage mo je cice, cicke, mice i poslanice, recenica koju bi trebalo da izgovori ovaj covek bez stida i srama glasi: "Želim ovde večeras da vam kažem jedno veliko izvinite zato što SMO u trenutku zločinačke akcije Oluja okretali glavu od vas i nismo brinuli o svom narodu" E, da je tako nesto izjavio to bi bilo izvinjenje. Ovako samo sluzi takvima kao sto ste vi da generisu idiotske komentare.

  42. Citam tekst, komentare… prisecam se huskanja Karlovac – Karlobag – Ogulin – Virovitica… Posle vise od 20 godina se huskanje nastavlja. Ako je to izbor naroda…

  43. Vučić nije on napao Hrvatsku poštenu, radnu i odanu budućnosti ,Vučić je govorio o nacizmu, ustaštvu, fašizmu i nacionanoj ideologiji Hrvatskog rukovodstva.koje gaji nacizam i ustaštvo što može doneti zlo regionu, EU i svetu.

  44. EU je NATO, to sve govoiri, NATO je fašizam, agresija, krv i jauk mnogih naroda.

  45. Ako Evropa ćuti na fašizam u svojoj zajednici, znači da joj nije stalo da se izbori sa tim zlom.

  46. Zasto se ne izvini do kraja.On je bio deo te ekipe koja je zelela da svi Srbi zive u jednoj drzavi.Evo sada su svi tu….

  47. Dzaba se Hrvatima govori. Oni su zlo od nacije i naroda koje gleda samo svoj licni interes i koje je briga za ostale narode i komsijske drzave. Vucic im je poslao lepu i jasnu poruku.

  48. Bednik.Mizerni lažov i folirant…ON ime je sve to napravio svojom sumanutom politikom…a sada glumi i ““““lije krokodilske suze““““….kao žao mu…..
    Vučiću, račun te vrste ..račun koji ti moraš platiti nikad ne zastareva….a platićeš ga vala sa sve kamatom zbog docnje u plaćanju.

  49. Četnici su dokazali da su nesložni okupatori, fašisti, koljači i teroristi !!!

  50. IZVINITE što smo vam onda obećavali Karlobag, Karlovac, Vivoviticu, … pa vas navukli na kataklizmu. Pa ako niste do sada znali ko je Lucifer, konačno ste ga upoznali.
    I još stravičnije da se taj nadrimandatar nijednom rečju nije obavezao da će kod svojih prijatelja, Kerija, Merkelove, Putina ….. zauzeti da se ti ljudi vrate na svoja ognjišta, da im se vrati imovina, imovina koja je prvo slovo kapitalizma!!!!!

  51. Treba da se stide oni koji slave "Oluju", jer ovakvo stradanje i progon Srba nije humano…

  52. Nastavak spinovanja koje traje od kapitilacije u Kumanovu. Nisu staljinisti (Sloba, Mira, …) krivi ništa za sve su krivi drugi a najviše SAD. Eto krivi su samo što su kad je bila Oluja "okrenuli glavu"! Oluja je bila nužna posledica staljinističke samoubilačke ratne politike (a SRS je bila takođe njen fan).
    Ko je bio Sloba? Pa eto ko! Mira s Markom uživa politički imunitet Rusije, znači onome ko hoće da vidi, odgovor je jasan 100%.
    Sve što su radili bilo je na štetu Srbije i našeg naroda. Sprečili su staljinisti da 1989 YU kao konfederacija uđe u EU, to je dovelo do ratova jer Slovenija i Hrvatska nisu hteli Slubu kao nopvog Tita a YU kao rusku guberniju.

  53. Odakle ovoliko botova na jednom ozbiljnom listu kao sto je Danas? Neka i oni znaju da je njihov vodja isto kriv jer je vodio i podrzavao Milosevica pa snosi i on veliku odgovornost za ratove.A ovi koji su dosli i dalje neka glasaju za njega.

  54. Ma ko Vucicu napisa "veliki"govor?Ispada po njemu da je rodjen posle OLUJE a o OLUJI sve zna.Zao mije postenih a ne glupaka i jos mu aplaudiraju.U govoru nema zalaganja seselja,nikolica i ostalih poCetnika.

  55. Poznato je da se botovi mobilisu kada dobiju naredjenje. Ovoga puta izgleda da je u pitanju zestoka necista savest promoventa propalog projekta Karlovac- Karlobag Virovitica-Ogulin…

  56. A jedno "IZVINITE" što ih je režim u kome ste bili i vi gospodine premijeru, izdao, ostavio na cedulu nenaoružane i napravio takav dogovor da su ljudi imali bukvalno par sati da sačuvaju glavu na ramenima?

  57. Hm,hmm..to u Busijama,je licna promocija, neozbiljnog "cetnika pocetnika"…"revidirca SRS"..i, blage veze nema sa RSK i tim narodom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.