Vučić: Ja sam razgovarao sa inspektorom Milenkovićem, nije sveti Petar, i to u trenutku, kada je Vulin hteo da ga smenjuje

Ostavite komentar


  1. Uvek spreman da odgovori na, pogotovo bezrazložne optužbe, konkretno vezane za aferu Jovanjica i smenjene nspektore, jer novinari ne prezaju od lažnih komentara i provokativnih pitanja želeći da njegovo ime umešaju u tu priču. Ali uzalud im je sve.

  2. „on je ovakav ili onakav ali je pošten čovek“

    Bukvalno ne može ništa drugo pozitivno da kaže za Đuku, pa onda mora da kaže da je pošten…

  3. Posle propalih lazi u umesanosti brace Vucic u Jovanicu. Mesto izvinjenja krecu napadi opet naravno lazni kako bi pokuslai da nanesu stetu Vucicu u umesanost u nekakav mito. Vise je jadno nego smesno, takvi potezi te opozicione kuhinje.

  4. O cemu lupeta ovaj covek ? Ni jednu rec o postavljanju pripadnikja SAJ kao obezbedjenje inspektoru Milenkovicu, cime drzava direktno priznaje da mu je zivot ugrozen. On prica pricu o uticaju klime na let galebova tamo negde … Uzasan karakter. Odista uzasan !

  5. Sve sto je istovario kao takozvanu izjavu, samo potvrdjuje da je on ugrozen, da su ugrozene poluge oruzane vlasti i jos sve ostalo sto pripada drzavi, od MUP-a , BIA-e VOA, i Tuzilastva ! Sve zajedno.

  6. Ko si ti da se mesas u istragu po kojim to ovlascenjima .Daj da Dukanovic ide na poligraf sa pitanjem jel nudijo mito imi nije pa da jvhdmo ali ne na tvoj poligraf Vucicu .

  7. Milenković je umešan u brojne prljave radnje, a i nije tek tako koristio aplikaciju Skaj. S razlogom mu se desio fijasko u karijeri.

  8. Milenković sa svojim.suspendovanim kolegama glumi nevinašce i žrtvu a ovamo je bio umešan u trgovinu narkoticima.

  9. Svako ko nesavesno obavlja svoj posao i šuruje sa mafijom, a još radi u policiji treba da bude smenjen. Milenković i njegove kolege po tom pitanju ne mogu biti izuzeti, zakon je isti za sve.

  10. a sto da ga hapsis – zbog toga sto radi svoj posao , presli ste previse crvenih linija, hrabrost vam se granici sa gluposcu

  11. Što se predsednik ne ostavi beznačajnih pitanja i jednom nam već ne govori o sebi i svojim vizijama?

  12. Cela država na čelu sa predsednikom brani balkanskog Eskobara tj Koluviju. Pa ovo nije bilo ni u Kolumbiji. Mali Senta je za sve vas misaona imenica. Kad spominjete njega i njegove kolege, ustanite iz poštovanja prema POŠTENJU. Znam da nemate pojma šta je to…

  13. Интересантно је што се председник у својој изјави сврстава уз свеца јеванђелисту.

  14. Cesto negira umesanost u Jovanjici. Ako je bila drzavna saglasnost, a po mazenju Koluvije izgleda jeste, ‘dragi’ AV, ima, ima nesto.

  15. Koliko je Vucicu u interesu da se dokaze da je Jovanjica afera i laz,toliko de tajkunskim medijima ne zuri,jer nece imati o cemu da pisu.

  16. Mnogo me nerviraju ovi što napadaju našeg poštenog precednika!
    Pa on u životu nije slagao!

  17. On nije Sv.Petar kao što ni ti nisi Isus. Samo što on to zna. Kada bi neko morao da bira kome da veruje, policajcu koji nije Sveti Petar ili ovakvom predsedniku, dileme nema. Čovek bez sekunde radnog staža, morala i obraza.

  18. Mira i Nada su clanice zna se koje stranke pa ne iznenadjuje da izmisljaju da bi naudile postenom inspektoru koji zasluzuje samo postovanje za hrabrost .

  19. @Cedomir kako moze biti afera i laz ako je pronadjeno 4 tone marihuane? I sam Vucic je to priznavao x puta dok nije ispeglao situaciju da se ne pominje ni on ni brat. To sto se zvanicno ne pominju nikako ne znaci da nisu na neki nacin umesani, ne bi on toliko zalegao za ovog kuluviju da tu nema vece price. A da se vratim na prvo, kako je laz, ako je nadjena tolika marihuana? Da li ste vi nenormalni? Ko ste bre vi ljudi koji cete poverovati u svaku glupost koju vam ovo bice servira? Cime se hranite? Kupate li se? Znate li na kojoj se planeti nalazite?

  20. A narod je lud? E nije… I Vrapci znaju da je Jovanjica državni projekat… Do što dotični (ne mogu od gađenja ni ime da mu izgovorim) priča kao i obično, laži i samo laži…

  21. @ Dd, ne znam kakav je njemu, tj. velikomučeniku Aleksandru danas petak, ali je meni svaki dan kad ga čujem ili vidim petak, tj.crni. A na Veliki Petak je, prema Jevanđelju, razapet izvesni Spasitelj, Isus Hristos. Ali Av ne mora da brine, niti je on bilo čiji spasitelj, niti će ga iko razapinjati ili vešati, nije on to zaslužio, Pune su zdravstvene ustanove “ zatvorenog tipa“ takvih „spasitelja“, pa može slobodno tamo da se skloni od svih koji mu „rade o glavi“.

  22. Postovani botovi, sutra ce biti lep dan, ne tako topao, cak sta vise prijatan, preporucujem vam dugu setnju, Ada, Kosutnjak, moze i Avala, da malo progledate, da vijuge pocnu da rade, da se prsti odmore od tastature a glava od jedne iste retorike u odbrani lika i dela g. Vucica. Rekoh nekom prilikom, kada se bude nekog dana podvukla crta gde cete vi tada i nakon toga? Napredno, blago vama. Ziveli

  23. Slavka/ stavi ga na ikonu i kači na zid. Ali se uzdrži ovde od glupavih komentara. Idi na Informer.

  24. Ne, ti si uvek u centru paznje celog sveta, sve se vrti oko tebe
    Mi u zivotu nemamo drugog i bitnijeg interesovanja

  25. @Mira
    Koje prljave radnje, hajde nas prosvetli
    Pa sto ga nisu smenili kada su se te nazovi prljave radnje desavale nego sada

  26. Botovi možete da crknete ali pomoći mu nećete.
    Jovanjica jeste državni projekat,kao i belivuk,kao hrkalovićka,kao savamala,naplatna rampa,helikopter, PKB, EPS,izvršiteljska mafija i ostale krimi afere,ubistva,ucene,prebijanja,korupcija……..previše je toga.
    Mora da padne,lustracija,suđenje,oduzimanje otetog pa duža Robija.DOLE TIRANIN.

  27. Čudno je da on brani aktere Jovanjice ( 1,5 tona marihuane , pa šta je to , tako je rekao) a Vučići nemaju ništa sa njom .

  28. Mira, Nadica,Makica-dobro dosli botovi. Zasto vas predsednik zovem inspektora?Da li ga zoves kao predsednik drzave?

  29. I tako baron Minhauzen opet zameni teze i spinuje. Nije Đuka moler meta već on. Oni su lagali 3 godine? Koji to oni? On je razgovarao sa Milenkovićem itd. Što si ćutao 3 godine da si razgovorao nego se sad javljaš kada je procurila beleška? Patološki lažov na delu

  30. Ne reče nam što bi ti razgovarao sa Milenkovićem? Da li je to tvoj posao ili problem? Lažov

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.