Vučić: Jeličić nije slagao ništa, kampanja je vođena protiv mene

Ostavite komentar


  1. Kakav lažov. Branio si Jutku da zadnjeg, pa kada si video da neće biti odbranjen, poslao si ga u gluvu sobu da sedi i sačeka par meseci do sledećeg imenovanja. Da si bio „pošten“, ne bi ga ni primiop u partiju ali je trebao neko da potpisuje građevinske dozvole na Kopaoniku. Gomile laži. Kada ćeš bar jednom reći nešto što liči na istinu. Babić i dalje prima platu direktora i nije i neće biti razrešen, već čekaš da se oporavi i zaboravi.

  2. A,……..zar to što je on (Jutka) izjavio u razgovoru(ima) sa „organima stranke“, čitava gungula, uznemiravanje javnosti, diverzija nad TV signalom pre neko veče, sudski proces koji se vodi protiv njega, svedočenja mnogih ljudi o njegovom ponašanju i mnogo koječega još, ………… nije bilo dovoljno da imenovani bude parijsko-politički kažnjen, razažalovan (smenjen) sa svih funkcija na kojima je i, napokon, isključen iz stranke? Njegova (lična) ostavka je sasvim nešto drugo bez obzira da li je data po nečijoj preporuci ili, pak, pritisku i ove dve stvari – smena (isključenje) ili ostavka – imaju različitu konotaciju. Ejjjjjjj Srbijo spala si na tešku i nepodnošljivu provinciju u svakom smislu. Šta da očekujemo i šta je sledeće na redu??

  3. Kakav ludak. Ovaj otvoreno pravda nasilje nad ženama. „Kampanja“ protiv silovatelja „je napad na mene“, reče Pretsednik države bez imalo stida. Neverovatno. Šokantno. Ili ipak normalno za bivše/sadašnje radikale sa 2 grama mozga.

  4. Znači ti si kriv što je on napadao svoju sekretaricu? Psihijatrija…

  5. Koliko treba da budes bahat, nadobudan, licemeran, bezobrazan i da izjavis da je seksualni predator iz Brusa u pravu u vezi vodjenja kampanje protiv njega to jest Vodje!

  6. Kako insistiranje da se beskurpulozni, nadobudni, seksualni manijak skloni sa funkcije ima ikakve veze sa AV? Pa on stvarno u svemu vidi samo sebe. SNS je poznat po tome sto u svojim redovima ima najkorumpiranije i najkriminalnije clanove. Iznosenje istine je samo – neophodno. Ja sad samo cekam na koju ce (100% visu i bolje placenu) funkciju sada biti postavljen. Ili ce da bude na „placenom odmoru“ (kao neki drugi)… pa onda bude nagradjen. Diplomatija mozda?

  7. „Da je napad na njega, zapravo napad na predsednika.“ A njegovi siledzijski napadi na zene su po istoj tako nakaznoj logici, ustvari napadi Predsednika na njih. Ovome coveku koji se i dalje pravi lud i naivan, treba objasniti zasto je narod ustao i izasao na ulice da ga skine sa grbace zauvek.

  8. Eto priznade da je tacno sro se manijak pozivao na njega da ga cuva od Zakona i smene. Bolje se češi sto te danas fiskalni savet na skupu ekonomista oznacio kao glavnog kocnicara razvoja Srbije. Na da zaostajemo za pristizanjem najrazvijenijim nego i za CIE zemljama koje nam beze duplo godisnje. Glavni razlog – KORUPCIJA!!! Tj. TI.

  9. Pa dobro predsedniče , kako te nije sramota više?
    Sve što se ne slaže sa tobom je napad na tebe…čoveče on je seksualni manijak koji je poslao preko 15k sms i fizički napadao žene. …kakve to veze ima sa tobom?
    Da li ti podržavas ponašanje seksualnog manijaka iz Brusa?

  10. Nijedna farma, zadruga, nikakvi hepiji, informeri, barbare, nisu ni promil skandaloznog bahaćenja i prostakluka pokazali onako kako si ti danas isprosipao narodu. Svaka čast, dosegao si vrh kompletnog idiotizma, i ne sumnjam da si ponosan zbog toga, kao i na svaku svoju brljotinu. Uspeo si da umlatiš državu pristojnih izgleda za sveopštu normalnost i red, i da je pretvoriš u sigurnu kuću za jutke i slične neiživljene buzdovane, samo zato što opstaješ na takvim ‘stubovima stabilnosti’, na vojsci lokalnih štićenih balvana zaduženih za disciplinovanje ljudstva do mere da se ne sme zinuti. Ako je neko do sada iz neobjašnjivog razloga verovao da imaš bar gram neke mere, istog trenutka te je precrtao sa spiska onih koje bi bog kad-tad mogao vratiti na ispravan put do makar mrvice osećaja stida i kajanja. Tragičan izgubljeni karakter, slika naše neverovatne inertnosti i nebrige za sopstvenu zemlju i sudbinu. I što je najgore – ne uspevaš da dotakneš dno. Svaki put možeš dublje, apsurdnije i pokvarenije. Horor.

  11. sve je protiv tebe. amerika, rusija, francusaka nemacka engleska. pa oni su te izabrali. samo lupetas. toliko si beznacajan da ce treci dan kad odes svi osim ovih tvojih dupeuvlakaca zaboraviti na tebe.

  12. Ovaj Vučić sam sebe zakopava! Čim nešto kaže odmah se vidi ko je. Samo totalni slepac može da ga podržava.

    1. …a stanje se i dalje pogoršava.Moraće da izmisle novu šifru za bolest.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.