Vučić: Jeličić nije slagao ništa, kampanja je vođena protiv mene 1Aleksandar Vučić Foto: EPA-EFE/MSC/arhiva

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da je rukovodstvo te stranke razgovaralo sa predsednikom opštine Brus Milutinom Jeličićem, kome se sudi zbog seksualnog uznemiravanja sekretarice, posle čega je on odlučio da podnese ostavku.

Vučić je za RTS rekao da je to bilo komplikovano pitanje za stranku, jer su u postojale dve struje, ali da je prevladao zahtev žena za smenom Jeličića.

Jutka je podneo ostavku i ostavljamo nadležnim sudskim organima da reše slučaj. SNS neće tolerisati nasilje, ali važno je da se vidi šta će reći nadležni organi, a ne da donosimo presude preko noći“, rekao je Vučić.

Vučić je kazao i da Jeličić nije ništa slagao kada je kazao da je napad na njega, zapravo napad na predsednika.

„On nije slagao ništa, oni su kampanju vodili protiv mene“, rekao je Vučić ne precizirajući ko su „oni“.

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić juče je podneo ostavku i tom prilikom je kazao da se slučaj, zbog kojeg mu se sudi, dogodio pre nego što je postao član SNS i da se „koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i za urušavanje SNS-a“.

Jeličića je više žena optužilo za seksualno uznemiravanje, a trenutno je suđenje u toku zbog seksualnog uznemiravanja Marije Lukić.

Pre nekoliko dana u Brusu je isključen televizijski signal tokom emisije na televiziji Prva u kojoj je gošća bila upravo Marija Lukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari