Vučić: Jeziva kampanja protiv Krušika svela se na to da me je Stefanović lagao

Ostavite komentar


  1. Polako al sigurno Danas ide pod predsjednikove skute.E pa sretno vam.Predlazem da ubuduce svaki broj pocinje sa genijalnim Vucicevim razmisljanjima.Imate sjajnu buducnost..Sretno….

    1. Ne svodi se sve oko Krušika na laži Stefanovića, poenta su ogromni gubici ove firme proistekli iz bahate otimačine privatnih glodara čije su račune naduvavali pazari od prodaje jeftino dobijene Krušikove robe.Tu je poenta, Nije Obradović doneo jad i bedu Krušiku, velike gubitke stare nekoliko godina.ostavrili su glodari firme koju je predvodio otac Stefanović. Umesto da je vodio računa o tome da ova firma proizvođač robe specijalne namene radi valjano bio je svedok pljačke a sada okrivljuje Obradovića da je naneo štetu. Krajnje nekorektno i prlajavo. Cela Evropa vidi šta se zbiva, i prepozanaje porodicu Stefanović kao glavne razbijače Krušika. Vidno je da se na ovome stvari neće završiti ma kako sudovi doneli presude.

  2. Ne samo Stefanović, nego ste svi lagali da bi ste zametnuli lopovske tragove. Ali nije vam pošlo za rukom.

  3. Što se pre javno izviniš uzbunjivaču Aleksandru Obradoviću to ćeš pre delimično sprati deo ljage sa sebe

    1. Ne može ni nedelja da prodje bez ovoga.
      Bar nedeljom budi kući i ostavi nas da se bar jedan dan odmorimo od tvojih laži.

  4. Predsednik veruje u svoje ljude, tako da ga nikakva provokacija i lazne tvrdnje ne mogu navesti na suprotno mišljenje.

    1. „Svi Predsednikovi ljudi“? Možda neko drugi ima drugačija mišljenja? Pročitaj moj nick-name pa komentariši „lažne tvrdnje“.Ko je lažov? A to je samo vrh ledenog brega,Milošević je bio naivan u odnosu na ovog.Osuđeni ratni zločinac je prošao dobro,napusto ga je jedan beskičmenjak,prevarant pendžetiranog obraza,egoista i paranoik…

  5. Izgleda da predsednik misli da smo ludi ili glupi svi mi fakultetski školovani ljudi, mnogi i sa doktorskim i drugim naučnim titulama iz vremena kada se znalo ko je bob, a ko je pop, čim pokušava da nas prevari primitivnom zamenom teza: ne propada Krušik zbog toga što je koruptivnim radnjama oko prodaje svoje robe ne samo opljačkan, nego uz to ne može da naplati za isporučenu rubu ljudima „sa vezom“, ne, predesednik nas ubeđuje da je to „zbog kampanje protiv Krušika“! Zbilja ingeniozno. Prosto da se čovek upita, ko je ovde lud, a ko pametan. Mi koji mislimo da još mislimo, razmišljamo, procenjujemo i donosimo zaključke na osnovu u javnosti iznetih obilja podataka o zločinačkoj udruženosti u cilju sticanja dobitka na štetu jednog dršavnog preduzeća, ili oni koji korišćenjem položaja pokušavaju da činjenice prekriju halabukom na nekoga drugog koji sa Krušikom nema nikakve bele veze, , kao u onoj narodoj: lopov viče drž’te lopova.

  6. Narod ce na izborima podrzati SNS a oni koji su protiv izbora ne moraju da ucestvuju. Na kraju, izbori su nacin da se narod izjasni kome daje podrsku.

    1. Reče Adolf i postade Firer 1939 g.Dobio ubedljivu većinu.Ups nije postojalo partija jer je sve ppslao u logore.

  7. Na izborima ce SNS pokazati koliku podrusku ima. A opozicija se samo necka,zbog cega? Cega se oni plase? Nek se odluce vise sta zele. Svojim neckanjem pokazuju samo koliko su u stvari uplaseni.

    1. Opozicija želi ono što želi sav normalan svet, ato su: slobodni mediji da na optužbe ne normalnog Vučića normalno odgovore, da narod čuje sve ono što ova vlast radi, za Savamalu, za seču stabala na Ušću i Kalemegdanu, za kupovinu tv operatera iz budžeta i prenošenje vlasništva pod svoje skute, za aferu Krušik, za aferu Jovanjica, za hapšenje uzbunjivača Aleksandra Obradovića, itd.

    2. I danas se zna se koliku podršku imaju, oko 26% od ukupnog biračkog tela. Šteta je što u Srbiji ne postoji kvalitetna opozicija, koja bi motivisala onih 50%glasača koji bojkotuju glasanje, i na „izbore“ ne izlaze godinama unazad, jer koja je svrha gubiti vreme na isto sr…,samo drugo pakovanje.

  8. Eto majstore, lagao te Neša za tatu, lagao te Mali da nije plagijator… itd.
    U lepom se društvu nalaziš, i evidentno ljudim aod poverenja. Kakve iščašene izjave daješ, svaki ozbiljan intelektualac bi se stideo.

  9. Nazalost novinar n1 se nije snasao kada je postavljao pitanje, nije se dobro pripremio i onda je ispalo da je problem sto Nebojša lagao. Naravno Vucic se odmah uhvatio za to , a problem je sukob interesa, podkradanje drzavne kompanije i zatskavanje svega toga.

  10. skroz nedosledno / kad je opozicija htela da strajkuju gladju, sns krenuo u strajk gladju, – aco, obavezno na bojkot opozicije odgovoriti bojkotom

    1. To što te je lagao dr Neša, bivši dr Mali i ostali “ stručnjaci“ to je vaš unutarstranački problem. Laž je da je vođena kampanja protiv Krušika. Vodi se borba protiv lopova, među kojima je otac dr Neše koji je tek u penziji shvatio da je oduvek želeo da bude trgovac oružjem i da mu je odlično krenulo, koji pljačkaju Krušik i Republiku Srbiju zarad punjenja svojih džepova. Sve to je povezano sa drugim krivičnim delima kao što je sukob interesa, trgovina uticajem i dr. Sve to treba da ispita nadležni tužilac. Dok se to ne desi, pokušaji zamene teza i spinovi biće jedina odbrana ovih koji su uhvaćeni sa prstima u medu. Ali, doći će i tome kraj. Pozdrav za heroja Srbije Aleksandra Obradovića.

      1. Niti si ti Vucicu ni opasan niti smesan. Totalno podvojena licnost koja je u velikom strahu i panici..Treba ga pitati iznova i iznova za Krusik i samo Krusik…Ah uzivajte jos malo u njemu…Blizi se odlazak….

  11. “U Srbiji su plate najveće u istoriji“… Pre ratova ’90-tih u Srbiji se novo vozilo “Yugo“ koji je koštao oko 6.000 maraka mogao kupiti za 3 prosečne radničke plate. Eto, tog Yuga ja i danas imam ali ga ne vozim jer jedva uspevam da se prehranim.

  12. Ja se jos secam one monumentalne recenice iz mladosti:
    „Drug Tito nije znao, … lagali su ga!“
    Bravo Bravaru Cipuljicki! Opet si prevazisao samog sebe …

  13. Ja ne znam ko je lud a ko ne , ali ako su plate najveće u istoriji , kako to da za sadašnju platu mogu da kupim 250 litara benzina , a, ranije sam mogao 580 litara ? Ali možda sam ja lud što više verujem svojim očima nego Vučiću!!

    1. Stalno se spominju plate…Tacno je da su ve3ce nego ikad ranije ali i cene su danas vece nego ikad ranije…

  14. Tačnije g.Vučiću,vi pokušavate da ogromnu pljačku i korupciju,svedete na malu laž g.Stefanovića…

  15. Problem u vezi Krusika je sumnja na krivicno delo koje se zove TRGOVINA UTICAJEM oca i isna, a za sta postoje brojne indicije. Sto se rekordnog easta BDP-a tice, u pitanju je manipulisanje podacima vezna za gradjevinsku delatnost koja je u 3. kvartalu „skocila“ za 35%, u prvom redu za gradnju Turskog toka i auto-puteva, Sto je jos mnogo gore, moguce je da su ovim manipulacijama velike zarade onima koji se vode kao graditelji, a racun treba da plate gradjani Srbije!

  16. Otvaranje hotela na Divcibarama ? Funkcionerska kampanja ? Nema veeeeeeze.Nece valjda neko da zabrani coveku „da radi „? „Taj film necete da gledate“. Dakle, da Bog Savaot sacuva i sakloni.

  17. Poruka Vučiću, možda je i pročita .
    Dakle tvoje non stop banalizovanje objašnjenja lažima prelazi već i granice i manje inteligentne osobe .
    Znači hoćemo normalnog i pametnog političara za državnika u Srbiji .
    Vučiću , nisi test položio .
    Vrsti se u mesnu zajednicu kod Dodika. ,zemljaka .
    Srbija ipak hoće da bira svoje građane …. .

  18. Vučiću , o koje čemu što te muči
    popričaj sa tatom Anđelkom koji će sigurno da te razume i dalje podrži u lopovluku i lažima .
    Stupidarnosti o Stefanoviću , Krušiku , Jovsnjivi i dr ostavi za sate dok igrate šah, ili da suprugom koju nikako i ne vidiš, ako ona uopšte i postoji , za gej momka ….

  19. Jao Bože,pa mi na vlasti imamo žestok psihijatrijski slučaj!On bi u normanlnoj zemlji davno bio u nekoj instutuciji a ovaj naš če biti kad tad!Narod je prost i nepismen,ne vidi dalje od nosa..nije kriv:Nama treba 500 godina nametnutog obrazovanja i opismenjavanja..

    1. Jel imate vi psihijatri neko udruzenje vase pa da se javno oglasite o mentalnom stanju ovog coveka.
      Ako privatno nije pod libelom to i treba da ostane na relaciji doktor-pacijent ali ovaj vodi drzavu bre,a to nije privatan problem,dakle treba da se oglasite,i da ga pozovete na pregled.
      Nije sramota biti lud,ali nije normalno da takav vodi drzavu.

    1. Saro: Naša namenska industrija nikome ne smeta, ali svima nama koji smo normalni smeta lopovluk i laž ovog diktatora i njegovih kampanjona kojima on naređuje i svi oni rade za njega.

  20. Kuda ide ovaj brod? Ne, to je voz kome se lokomotiva otkačila od vagona! Lokomotiva ide punom parom u centar sveta a vagona je u svakom trenutku sve manje.

  21. Poenta afere koja se vodila kada je Krusik u pitanju je u stvari bila da se unisti namenska industrija koja belezi izuzetan oporavak i razvoj.

  22. Ne, upravo postoji trud da se zaustavi jeziva kampanja protiv čerupanja Krušika i prebacivanja državnog novca u privatne džepove. Tata, sin i klan co. čiji je pokrovitelj nelegitimni predsednik. Ovu veleizdaju će skupo platiti kriminalci kriminalnog klana zaodenuti politikom i zvanjem političara. Osim, te jezive kampanje krađe i uništavanje dobre firme, izblamirali ste državu u svetu i pride gurnuli pravosuđe na ivicu skandala. Sve će doći na naplatu. Samo polako.

  23. Dakle,Vucic nije obican kriminalac vec uigrani i beskurpulozni dzeparos koji gura tragove pod tepih i izmislja lazne alibije.To sto ima vec cetvrtu godinu suficit mu treba da uplati koju kintu Klintonovoj fondaciji.Resto ce dati Albaniji za belo….!

  24. Vučko je potpuno izgubio razum, objavite spisak zaposlenih u Krušiku koje ste ubacili iz SNS redova koji primaju platu a ne rade nista. Sa druge strane postene ljude, radnike te fabrike, pljačka klan Stefanović, a mi pokrivamo kroz budžet. Jel ima neko da mu nije jasno? Plate najveće u istoriji…kakva bolest mozga…strašno.

  25. Al ste ga vi nagrbusili, ne mogu da verujem. Ne nazire se kraj 30-godisnji agoniji, a na vlasti jos 3 puta ludji likovi od onih , koji su poceli oslobadjanje Srba. Jeste li svesni, da nece ni male Srbije biti, ako ovako nastavite jos 10 godina?

  26. Vucicu nije hajka na Krusik hajka je na lazove i lopove kao što si ti i tvoj brat a Stefanovic je imao dobre uzore i učitelje pocev od Tome diplome do tebe.
    Od lazi oko studija do krade doktorata pa do najnovijih lazi oko uloge oca i njegove uloge u svercu.
    Šta ti radis štitiš lopova i lazova.
    NE ZABORAVI : SKIM SI TAKAV SI.

  27. Šta god da je kampanja imala za cilj, nanela je veliku štetu namenskoj idustriji i fabrici Krušik

  28. Svojim neodgovornim ponašanjem i plasiranjem laži, ljudi hoće da upropaste jednu uspešnu kompaniju kakva je Krušik.

  29. Da postoje neki konkretni dokazi verovatno bi se već izašlo u javnost sa tim, ovako samo prazne priče.

  30. Na deluje je kampanja opozicije sa pokušajem da destabilizuje aktuelnu vlast ali im to neće proći.

  31. Da, samo ne kazete a sta vas laze…da njegov otac krade drzavu tj Krusik klasicnom trgovinom uticajem, a vi ga opravdavate u tome

  32. Srbija ima najveci rast u Evropi a najmanje plate, g-dine Vučiću nešto tu ne štima. Dajte nam najmanji rast, ali veće plate bili bi zadovoljniji.

  33. Ne svodi se sve oko Krušika na laži Stefanovića, poenta su ogromni gubici ove firme proistekli iz bahate otimačine privatnih glodara čije su račune naduvavali pazari od prodaje jeftino dobijene Krušikove robe.Tu je poenta, Nije Obradović doneo jad i bedu Krušiku, velike gubitke stare nekoliko godina.ostavrili su glodari firme koju je predvodio otac Stefanović. Umesto da je vodio računa o tome da ova firma proizvođač robe specijalne namene radi valjano bio je svedok pljačke a sada okrivljuje Obradovića da je naneo štetu. Krajnje nekorektno i prlajavo. Cela Evropa vidi šta se zbiva, i prepozanaje porodicu Stefanović kao glavne razbijače Krušika. Vidno je da se na ovome stvari neće završiti ma kako sudovi doneli presude.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.