Vučić u UN: Koja je razlika između teritorijalnog integriteta Ukrajine i Srbije koji je narušen 1999?

Ostavite komentar


  1. Aco nije ti ovo vanredno-redovno obraćanje na pinku ili hepiju , čuli su te a i znaju te mnogi…

  2. И шта каже „стручњак“ на ивици дипломатског инцидента? А напад на нас је био добронамеран и отимање територије је била чиста дипломатија, све фино и културно а не као ови Руси?

  3. Koga i kako uči profesor Vranić ako ovakav govor okarakreriše kao politički skandal? Reći golu istinu je skandal? Reći da tamo niko nikog ne sluša već sprovodi svoj interes nije istina? Reći da je NATO podazio sve principe bombardujući Srbiju, a moćne zemlje Reoluciju 1244 nije istina? E, moj Vraniću! Jadna je tvoja, istina!

  4. Tačno u metu!!! Povelju 1244 je trebalo češće pominjati kao i države koje su njen garant, a upravo je one ruše: Nemačka, Francuska!!!

  5. Dobar govor, da nije pun laži. Naravni da Srbija (Vučić) nije faktor stabilnosti, već upravo suprotno. To vide svi oko nas, samo mi ne.
    I onda još Živela Srbija u UN. Pa ko to još radi…

  6. Vučić je radikalski prostak i primitivac. „Zalaže se“ za neku imaginarnu pravdu koju sam ne poštuje niti kroz funkciju koju obavlja niti u saobraćaju sa saradnicima.

  7. Ajde još jednom razmislite kome odgovara ‘otvoreni’ Balkan. Liči li to na prostor na kom žive albanci, koji je tu naš interes osim što na mala vrata nesvesno ili pak svesno pravimo veliku Albaniju.

  8. Kada se AV ne bi vracao proslosti i kada je unutrasnja politika u pitanju ,nego od proslosti zamagljuje sadasnjost.

  9. Katastrofalan govor u sluzbi SNS radikala i opravdanja agresije srpske paravojske 90-tih, na hrvate, muslimane i albance. To je razlika u kojoj je i Vucic ucestvovao.

  10. Nije ga sramota da pita koja je razlika ? Posle svih zločina koji su prethodili napadu i svih presuda međunarodnog suda u Hagu ?

  11. Koliko bledo zvuče reči o miru, stabilnoti, saradnji i potrebi stalnog pregovaranja ratnog huškača iz devedesetih godina.
    Ko može bilo šta da veruje ovakvom čoveku.

  12. Borimo se za mir iako u njemu gubimo, zato što bi ratom još i više izgubili. Logično, ali bespotrebno isticati.

  13. Razlika je u tome što je Srbija ,,pakovala,, građane te pokrajine u hladnjače i masovne grobnice!

  14. Ovakav govor bi mozda imao smisla da ne dolazi iz usta tolikog licemera kao sto je nas precednik…

  15. Govor je katastrofalan. Ogromna je razlika u ovim situacijama. Da je manje zaljubljen u Putina nebi tako govorio.

  16. Srbija ne treba da bude izuzetak. Ako se poštuje teritorijalni integritet Ukrajine, onda UN treba da ispoštuju i Srbiju, a ne da nemo posmatraju kako nam Albanci otimaju deo teritorije

  17. Srbija donosi odluke koje su najboljle po njen narod i nece vise dozvoliti da se ratuje samo odlukom agresora.

  18. Razlika je u tome što je naš teritorijalni integritet pogažen i što smo mi doživeli veliku nepravdu. A inače ne bi trebalo da bude razlika.

  19. Sad su svi zaboravili na krsenje povelje UN kada je Srbija u pitanju i njen teritorijalni integritet.

Ostavite komentar


Politika

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO) 10

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO)

Nakon 17. decembra, borbi za fer i poštene izbore pridružili su se i studenti - bitku za slobodne izbore vodili su od Beograda do Brisela, a mnogi su zbog aktivizma završili i iza rešetaka. O tome koja će uloga studenata biti na beogradskim i lokalnim izborima, da li je bojkot dobra ideja i kako nastaviti borbu, za N1 govore studenti Pavle Cicvarić, Emilija Milenković i Mila Pajić, koji su bili "u prvim redovima borbe".

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.