Vučić: N1 želi uništenje moje porodice

Ostavite komentar


  1. Doći će i Sretenje,nemoj samo da bude kao što si žestoko najavio ministrima i direktorima?Izgleda da je kraj bliži nego što misliš?

    1. svaka čast žaklini što nije nasela na ove budalaštine i što je insistirala na svom pitanju. to je on i pričao da skrene temu sa njegovog plana za uništenje slobodnih medija.

  2. Da te pita čovek šta to pričaš dodjavola.
    Neverovatno.
    Samog sebe optužuješ.

      1. Ide jaka promena vremena , pada vazdusni pritisak , stiglo pismo od Dzoa Nevolje…Nije lako meteopatama…

    1. Ljudi, pomozite ovom čoveku. Nije mu dobro i sve mu je gore i gore, iz dana u dan.
      Jel ima neka institucija sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti od koje boluje ovaj jadan i nesrećan čovek?

      1. Ali moraju da budu nestranacke, dobra lobotomija i elektro sokovi. i da povede jos nekoliko ministara , makar i u jednoj osobi.

      2. Nesrecan si ti sto nemas svoj zivot, pa komentarises tudji. A mrznja te uzela pod svoje. Znas, ipak ti pomozi prvo sebi.

          1. Hvala na utesnim recima drage devojke, ali ja najbolje znam kakve sam dripce na svet donela.

        1. To je isto, samo drugim redosledom, napisala gore iznad „Biljana“, a podržala je „Jovana“. Nije lepo „ana“ prepisivati. A,……i biti nekreativan. Pazite da vam „centrala“ ne da žuti karton ili oduzme licencu.

    2. Meni nije zao nikoga od politicara, meni je zao srpskog naroda, mada je i sam puno kriv. Treba provariti dva tako zla predsjednika, ne znas koji je gori, Milosevic i Vucic. Hoce li jednom i u srbiji doci bar malo normalnija vlast koja si nece stvarati neprijatelje nego graditi dobrosusjedske odnose, to vam od srca zelim.

  3. PreCednikova paranoja nema granica i mislim da je prepreka bilo kakvom otvorenom razgovoru tako da se ne cudim sto je on poceo svoj govor sa“Verovali ili ne…“.

    1. Nije to paranoja, on tačno zna šta treba da kaže teletabisima iz njegove sekte da bi održao tenziju i njihov osećaj ugroženosti, što je apsolutno neophodno za njihovu stalnu mobilizaciju. Samo bi veoma loš Vođa sekte govorio svojim podanicima priče tipa „opustite se, sve je u najboljem redu, svet je mirno mesto“. Ne, naprotiv, njima trebaju priče tipa „mi smo pod opsadom, podmukli neprijatelj je pred našim vratima, izdajnici i plaćenici rovare među nama, a odsudna bitka samo što nije!“
      Zato im stalno servira priče o zaverama, atentatima i opasnostima raznih vrsta, kojima im (brzinom munje) sipa u glavu da tome može da se suprotstavi (i junački se suprotstavlja, 24/7/365) samo jedan Div Titan kao što je Vučić, pa zato sve što (kao) ugrožava njega u stvari ugrožava njih!
      Tako da nije bitno šta Vučič kaže (jer je odavno sve rekao što je ikad imao da stvarno kaže i odavno više ništa ne govori što već ne znamo), nego je jedino bitno i stvarno informativno kako to on kaže i pre svega, kome se obraća.

      1. Politika izmisljenog neprijatelja, ista ona koju klinton fondacija sprovodi godinama.

      2. Da, da, svet je stvarno jedno divno mesto, svi se vole i postuju, niko nikog ne dira, sa uvazavanjem i postovanjem prema kulturi, tradiciji, ekonomiji, nema ucena, pritiska, spijunaze, rovarenja, politickih ubistava, korupcije, to je sve samo Vucic izmislio u njegovoj paranoji i laze ovaj srpski narod.

    2. Pusti ti paranoju,nego pogledaj malo sta se desava oko tebe pa onda napisi takav komentar.

  4. Aman, hoće li proći bar jedan dan da ti ne vodiš kampanju za predstojeće izbore ?

    1. Nisam ni ja simpatisala bivseg ali sam ga postovala kao predsednika Srbije. Ja ne znam sta je sa vama, odakle tolika mrznja. Jednostavno ako vam smeta okrenete N1 i slusate muziku za vase usi.

      1. Svi bivši su za ovoga bili gospoda.
        Oni se nisu pojavljivali na TV svaki dan, poštovali su svoje saradnike, poštovali su novinare, poštovali su znanje i struku i nisu bili u svakoj čorbi nirođija

    1. Mnoooogo smo i zgresili i grešili, a Bog je ucinila da smo, generalni, veoma glup i primitivan narod. I onda ne cudi sto nam je bio miliosevic, a sada se ponavlja njegov sluga vucic, koji je prevazišao pokojnog gazdu, a veliku nesreću Srbije i ubogog (iako glupog i primitivnog) naroda.

    1. Za ovih devet godina zla nije se izdvojio harizmom, autoritetetom, mudrošću, neko iz opozicije ili iz naroda koji bi na sve ove gadosti konačno lupio šakom o sto i rekao E SAD JE STVARNO DOSTA!!! Hoćemo li se mi kao narod probuditi iz kome i pokazati da zaslužujemo boljeg domaćina na čelu ove male, napaćene ali još uvek lepe Srbije???

      1. Nije se izdvojio i neće se izdvojiti zato što nama niko nije dovoljno dobar i besprekoran i svakome nalazimo manu.
        Nije se izdvojio i neće se izdvojiti zato što mi „nemamo za koga da glasamo“, „ne mešamo se u politiku“ i nama su „svi oni isti“.
        Nije se izdvojio i neće se izdvojiti zato što mi bismo da menjamo vlast, ali ako može preko Fejsa i Tiktoka, bez izlaženja na ulice jer Bože moj, pada kiša i prevelika je vrućina, a i treba pomeriti pozadinu čak do centra grada.
        Nije se izdvojio i neće se izdvojiti zato što mi znamo samo da nećemo Vučića, ali pojma nemamo šta i koga tačno hoćemo.
        Eto zato Vučić može mirno da spava i da planira da ode sa vlasti tek kad (i ako) on to jednog dana poželi! A dotad ko preživi, pričaće…

        1. Ajde pametnjakovicu, navedi bar jednog koji se “izdvojio“ iz srpskog opozicionog taloga?! Gomila lopova, prozapadnih podguznih muva, ili krajnja desnica koja bi da samara i sutira u glavu sve sto nije po njenim merilima. A sa druge strane skoro milion nepismenih, ali svi sa clanskom kartom. E to ti je, baco, slika i prilika Srbije. Ne samo da nema za koga da se glasa, nego nema ni ko da glasa. A to je jos veci problem, jer polusvet izglasava iste ili jos gore od sebe da vladaju svima nama. Ta tvoja prica je mozda imala smisla pre 20-30 godina, probali smo i sa njima, demokratama, i svi znamo kako se to zavrsilo. Ovde vlada udba, jos uvek, samo je promenila naziv, metode su iste, ili gore. I to je tuzna istina, vrlo jednostavna, zato retko ko veruje u nju. Ajde malo svi razmislite, pa mi nemamo cak ni prave politicare, namerno se biraju i u prvi plan izbacuju sve veci glupaci, sirovine i svakojaki manijaci, lazne doktorcice da i ne pominjem. Jeste li zaboravili da je partiju na vlasti napravio DB, jednom radikali uvek radikali, jer to nije uverenje, to je posao. A sada naslednici te vestacke tvorevina vladaju Srbijom, pa sta ste mogli bolje od njih da ocekujete? Sta li bi neki profajler rekao o nasem drzavnom vrhu, pitam se… Da li bi bio u stanju da izdvoji makar jednu koliko toliko normalnu licnost?!

        2. Moje komentare redakcija ne objavljuje ali ako objavi ovaj hvala im. Svaka reč koju si napisao je i istina .

        3. lepo, aldebaran…kao i obično…vidim te ponekad…ali, i odgovorim…uglavnom me brišu…he he…dobro si rekao…nećemo njega…ali, koga hoćemo…pa, to ne znamo…i, šta sada ??!?

  5. Egoman nezreo da vodi opštinu a kamoli državu.Dosta burgijanja po našim mozgovima,nismo svi maloumni da uzimamo zdravo za gotovo sve što nam svakodnevno servirate.Dosta,bre!

    1. Ako N1 tako bezočno laže kao što predsednik kaže zašto se te laži ne nađu na sudu?Zašto žena koja fasciklom krije glavu ne naredi tužilaštvu da prikupi sve te silne laži jer je to ozbiljno krivično delo utoliko teže kad je porodica predsednika u pitanju.A I inače ne kaže se uzalud „u laži su kratke noge“.Ako su laži.

      1. Žena ne postizava jer pada s nogu od posla na istragama o Đilasu i onih 619 miliona koje je pokrao, a u toku su i istrage o dosadašnjih više stotina pokušaja atentata na Vučića. Od onih papirnih na naslovnici NIN-a Koraksovoj karikaturi, pa sve do onog ničijeg oružja u Jajincima.
        Ali kad sve to odradi, stiči će na red i laži N1, ništa se ti ne sekiraj, žena je dokazala da ume da radi svoj posao. Potpuno neprimetno, ali filigranski…

        1. Nije cinizam, ovo je na ironičan način opisana jedna osoba koja ne radi ništa a debelo plaćena novcem nas građana! Pogledaj u leksokon botinice definiciju cinizma! Pravi cinizam je odgovor vođe novinarima N1, i to cinizam u pravom smislu reči!

  6. N1 je najprofesionalnija televizija u Srbiji koju moji prijatelji i ja sa zadovoljstvom gledamo.Jedna od retkih, ako ne i jedina televizija koja profesionalno obavlja emitovanje programa sto je za veliku pohvalu i nismo primetili da su pretnja bilo cijoj porodici.

      1. Pa gde ti vidis da neko nekome brani da iznese svoje misljenje ? U prethodnom komentaru , toga nema .

      1. А ви што не гледате ту телевизију сте у већини „група испраних и похованим мозгова“.

    1. obozavaocima N1 : promenite naocari..oni debele smrde..ni ova sramotna novina Danas nije nista bolja..!N1 =CNN….

    2. Ništa se ona ne razlikuje od pinka, hepi… Kad svi odu koji su na sceni zadnjih 30 godina možda bude malo bolje a novinari su u službi svojih gazda i veruj mi da se prodaju za sitne pare.

    3. Najprofesionalnija? Kako za koga. Ali pusti tu foru, ja i moji prijatelji, providna je. A da su pretnja necijoj porodici jesu. Upravo sam procitala tekst gde jednog skromnog momka povezuju sa mafijasima i tako mu crtaju metu na celo. Nisi iskren. Imamo mi svoje oci i usi.

  7. Da taj čovek nije predsednik države napisao bih, posle ovakve priče da jedna TV želi da uništi njegovu porodicu a to navodno nisu činili drugari njegovog sina uvlačeći ga u ko zna šta, da je on, i pored fakultetskog obrazovanja- prolupao. Ovako, zbog poštovanja ne njega lično nego njegove trenutne funkcije -to ne želim da uradim. Zbog te funkcije, kao predsednik SVIH građana Srbije a ne samo njegovih esenesovaca bi morao da pazi šta priča!

    1. U pravu si da bi on morao da ozbiljno pripazi šta priča, kad bi bio predsednik svih građana.
      Ali on nije nikad krio da sebe ne vidi kao predsednik svih građana, nego samo onih koji glasaju za njega i bezuslovno ga podržavaju.
      Svi ostali su za njega – i to on izričito kaže – ološ, lažna elita, Đilasovi i tajkunski plaćenici, neprijatelji i mrzitelji Srbije itd.

  8. Kako je sibicarski eskivirao odgovor na pitanje o Papicu , pa to je u rangu visokih profesionalaca – stajgera !

  9. Za jednog predsednika rečnik je neprihvatljiv. Više zvuči kao vokabular sa pančevačkog kvantaša.

  10. Gospodin presednik je sve članove svoje podorodice uveo u javni i politički život zemlje.Ponosno ih je,kao maloletne,izvodio na glasačka mesta,pozirao sa njima ispred glasačkih kutija,radosno objavljivao dan kada su stekli pravo da i oni glasaju,obaveštavao javnost o školovanju,uspehu u školi,zaposlenju,vrsti posla,zaražavanju od korone,boravku na Sajmu,izlasku iz bolnice,navijačkim strasvima sina,drugarima s kojima se druži(opravdavajući problematične likove),o sadašnjoj supruzi koja se bavi humanitarnim radom,ministarsvom gde radi,podelom poklona po povratku iz SADea ,šta je dobio sin,šta ćerka,a šta najmlađi sin,česta pominjanja najmlađeg deteta(da li tata ima vremena ili nema itd),…..sve to pretstalja interesantan materijal za novinare.I drugi političari imaju porodice i decu,ali niko ih ne istura i ne zloupotrebljava u politčke svrhe,svaka javna funkcija nosi sa sobom i određeni rizik ,ograničenja i gubitak privatnosti.

    školovanju,zaposlenju,visi

  11. Ovaj covek bi stvarno mogao da se zapita zasto nije omiljen medju ljudima. Sto ga svi ne vole kao naseg Zemunca Branka Pesica koji je autobusom isao na posao i setao po keju zajedno sa nama ?.

        1. Jok, ti znas sta je ustav. Jesi li platio porez za ovo botovanje preko interneta, a frilenseru?

  12. Vučić me oduševljava. sve što izgovori u zadnje vreme, sve više kod dobronamernih i mislećih ljudi izaziva gadjenje.

  13. Braca Vucic su sami sebi odsekli dva prsta(Koluvija + Belivuk)da bi spasili ostale prste.Ova napadanja Srbije od strane Don-Mila,Haradinaja i Bajdena im ide samo na ruku.Da gradjani i rodjaci pomisle da su braca Vucic pre svega pattrioti a ne tamo neki huligani i jataci okorelih kriminalaca.

  14. Vučoću za to postoji zakon i pravosuđe, predvostručiš tabak pa tuži za iznošenje laži pa da vidiš kad ih udariš po đžepu kako će u buduće voditi računa koga će da napadaju i iznose ne istine.

  15. Zar ste sumnjali da će ga spin majstori naučiti? Vladaće još sto godina! Ej, sin mu se slika sa mafijom, ovaj njihov gaji marihuanu u sred Srbije a on to tupavom narodu „proda“ kao napad na njegovu porodicu! Šta i koliko je Bata Gašić morao da „opere“ to Bog sveti zna!

  16. Mora da je taj Dragan Djilas velika „Zverka“. On im je noćna mora. Imaju svu moć u državi, ali godinama mu ne mogu ništa. Zaključujem da je mnogo pametniji od njih, zato godinama samo kukaju kao strine i žale se narodu.
    Dakle, glasaću pametnijeg od njih.

    Što se tiče ovih osumnjičenih, godinama se priča po čaršiji da su krimosi. Savetovao sam svom sinu da se ne druži sa takvim, da ne ide na žurke i na utakmice sa takvima. Ima moj sin društvo iz škole. A zar predsednik uz svu moć da sazna sve šta se dešava u BGD to nije savetovao svom sinu? Ako nije stvarno imao sumnje u ove ljude, onda džaba i Bata Santos i Neboša i VOA i BIA i …
    Ili je ovo hapšenje samo spredstava za narod.

  17. Što se tiče uništavanja on,dačić,stefanović,vulin ….
    ..uništavaju odavno Srbiju
    Zašto „karikatura“ ne uhapsi ďilasa ako je ovaj stvarno ukrao 619 miliona?

  18. „„Ja imam slike sa Draganom Đilasom, pa kud ćeš gore, ali to ne znači da sam lopov i da sam kao on ukrao 619 miliona“ rekao je Vučić.“

    Pa, ako smo zaista pravna drzava, prijavi ga i neka lezi u zatvoru ako je to tacno. Ali ocigledno da nije. Treba onda on tebe da tuzi za klevetu, da te oderu od kazne i o tome da se prica svaki dan na svakih pet minuta na svim televizijama.

  19. Joj Srbijo šta si i kome skrivila da imaš ovakvog tiranina, lažova, manipulatora. Neka „najbolji“ student prava kaže u kom članu Ustava piše da je on Vrhovni komandant Vojske. Podrška za N1 i Danas, istina je neke počela da vređa.

  20. Gde ima dima ima i vatre.
    Da nam predsednik bude živ i zdrav 100 godina, i da mu se pošteno sudi.

  21. Spin, spin, spin,spin, spinčnina…pa mislim stvarno, šta reći.

  22. Mene ne interesuje N1, i ako ti je uništio porodicu tuži ga tvo…. sudu, ali ti si tvojom protiv Ustavno odlukom uništio moju porodicu i normalno odrastanje mojih predivnih unuka, otevši mi moju ličnu svojinu
    po važecem Ustavu SrbijePENZIJU za 47 meseci oteli ste mi preko 450 000 din., zar si mislio da mozete svobom samovoljom da od 700 000 penzionera oduzmete skoro milijardu eura i da se opljačkani i poniženi narod složi sa vašom protiv ustavnom odlukom, nisam oprostio i neću, nosio sam uniformu celog radnog veka, jurio ubice, narkomane, lopove, placenike,……….. i one koji su kršili Ustav i zakone Srbije, tuzio sam vas vaš…SUDu,ali vec 2 god. neće da presude i donesu drugo stepenu presudu jer ne sme….., ali nece mi više trebati presuda suda, ne može moju porodicu, (kao što ti braniš tvoju od N1, a oni ti nisu oteli ništa i nisu kršili Ustav Srbije) da mi neko otima moju ličnu svojinu i da za to ne od……. jer mu se može da donosi protiv Ustavne odluke,…..

  23. Vidim da sa zadovoljstvom „Danas“ objavljuje sve negativne komentare, a suprotne ne, ali i ako ne navijam i nisam član ni jedne stranke, ne mislim tako!!!. Rezultati od propale zemlje su na vidiku, a što se tiče N1 i Nova, njihovi novinari ako ne ispune bonus napada na državu i SNS, neće dobiti platu i iz petnih žila se trude da je zarade, što je jako prozirno i jadno!!!!.

    1. @sara Molim Vas postovana gosp . da mi objasnite gde treba da „kliknem“ da bih i ja mogao da vidim te neobjavljene komentare . Unapred zahvalan ! ( Ime poznato redakciji .)

      1. Botovske komentare objavljuju a moje ne.Vidim i Sari koja nije clan stranke ali navija za SNS objavise

    2. To ti mislis da oni rade na slican nacin kao sto ti botujes? Sa normama u pljuvanju i velicanju ovih lopuza, je li tako? Pa ne svodi se sav zivot na takvu mustru. Ta mustra je iskljucivo za vas „zenske botove iz SNS-a“. Zene = prodate duse

    3. Da li je vama napad na državu ako se pita koliko košta spomenik. Da li je po vama napad na državu ako novinari pitaju gde su dva minuta sa naplatne rampe. Da li je po vama napad na državu ako se pita šta predsednikov sin radi u društvu dilera droge. Da li je po vama napad na državu ako se traži istina ili ste navikli i milozvučno vam prijaju Vučićeva nekultura i laži. Neću se kandidovati za predsednika, neću otimati od penzionera, verovatno je to po vama istina.

    4. Daleko su oni od bonusa. Trebalo mi mesecima, pa i godinama pisati o kriminalnoj vlasti da bi se došlo do bonusa.

  24. Zdrav covek ima hiljadu zelja. Bolestan ima samo jednu, da onemoguci sve koji sire istinu o kriminalu i korupciji ove vlasti.

  25. Ja se jedino plasim za R.Srpsku iz razloga sto su oni pre 30 godina poceli da stite Liku,Kordun,Slavoniju i Kosovo a konacan rezultat smo videli. Srpskoj su uvodili sankcije pa imam pravo da mislim da su zbog toga opstali. U poslednje vreme on i njegovi pajtosi forsiraju nekakve pretnje na RS i to je ono sto je zabrinjavajuce. Nista oni nisu odbranili nikada i nemojte im dozvoliti da vas oni brane. Samo su dosli do ogromnih stanova i bogastva u vreme nase propasti. Jos jedna im je ideja veoma uspesna : Podela ovo malo Srpskog naroda!!!

  26. Zadrzao bih se na naslovu,pa bi ga tumacio u duhu filma Kum. Hm? Ako tako postavimo stvari,odgovori su drugaciji.E sad sadrzaj govora je,siguran sam,pun patetike i neistine,pa istajem na naslovu. Dovidjenja.Vidimo se za 15 godina.

  27. Daj više manise čoveče paranoje, imaš svu vlast. Policiju vojsku, penzionere, članstvo stranke, apsolutnu vlast a smeta ti neka tamo N1, pa zar stvarno misliš da smo svi bez mozga.

  28. Bog i batina fantomske zemlje Srbije svakog dana plače po televizijama jer ga „ugrožavaju“ novinarska pitanja? Evo rasplakaću se još koliko odmah.

  29. Znači,da bi „sprečio“ ujedinjenje Kosova sa Albanijom,priznaće Kosovo kao samostalnu državu!?

      1. Izvini ti što se zoveš Balkancaffe,ja sam sendviče jeo kao dete kada sam išao u osnovnu školu.

  30. Koliko god su socijalisti radikali uništavali ovo malo Srbije nešto pameti je ostalo.30 godina raznih eksperimenata,ratova,pljački.Paraziti vode Srbiju u ništa i nigde palanačkom filozofijo,tračem,ogovaranjem,etiketiranjem,uporedjivanjem,prikazivanjem sebe kao žrtve dok je stvarnost drugačija u potpunosti.To što se valja članovima stranke nije za širu upotrebu,bajato,smrdi,trulo,pokvareno,lično ,lažljovo trovanje sa svih tv stanica osim N1 koja samo prenosi ono što svi vide i znaju.

  31. Da li se N1 fotografisao sa uhapsenim kriminalcima ili vucicev sin?
    Da nije mozda, taj velja nevolja prisluskivan po odluci suda, pa on razgovarao sa vucicem (bez obzira ko je koga zvao), a vucic predstavio da je on prisluskivan (napad je najbolja odbrana)!?

    1. A na kojoj to konferenciji opozicije novinari Pinka mogu da prisustvuju, postave pitanje i dobiju bilo kakav odgovor?

  32. Daj bre covece prestani stalno da mantras.
    Jel su ti postavili konkretno pitanje, da izneses svoj stav o prebijanju jednog coveka za sta postoji video zapis.
    Ajde jednom odgovori na konkretno postavljeno pitanje.
    Nemoj stalno da menjas teme, ti bi trebalo da budes predsednik svih gradjana pa i onog o kome je rec a koji je prebijen.
    Daj da vidimo jedan konkretan odgovor na pitanje koje nije naruceno.
    Stisni petlju pa odgovori.

  33. Po običaju, na nezgodna pitanja, ne odgovara već priča bajke i poluistine odmah kuka kako je neko protiv njega, njegove porodice ili države ali ne daje konkretan odgovor. Kad mu ovi uhapšeni mafijaši obezbeđuju partijski skup i maltretiraju ljude ili se druže sa njegovim sinom pod državnim obezbeđenjem ili slave zajedno sa njim izbornu pobedu, to su fini mladići a verovatno su bili i na poznatom rušenju u Bg i na razbijanju demonstracija gde su bili glavni naoadsči na policiju koja je morala da trpi a posle iskaljuje bes na nedužnim građanima. Nek odgovori ko ih je štitio jer u zadnjih 9 godina je on čovek koji sve odlučuje u Srbiji

  34. Predsednice, to su dobra djeca, srpski pet, matematika cetiri. To su sve dobra djeca. Tu I tamo poneko nestane, prebiju nekog I prodaju po neko kilo ili upucavaju snajpere po vojnim poligonima. Ali su to ipak samo navijaci I stvarno ne treba napadati ljude sa kojima imamo u porodici kontakt. I nije u redu ovo sa prisluskivanjem bezbedonosno interesantnih lica I da ne dozvoljavaju da se cujete sa njima bar telefonom.

  35. Vučić: „N1 želi uništenje moje porodice“.Ne „šefe“ niste dobro skontali. oni žele sve najbolje vašoj porodici, zdravlje i dug život, da na miru čitaju i „proučavaju“ vaša pisma, koja bi ste vi iz Zabele svojima pisali.
    To oni žele „zlikovci“ jedni, ne shvataju da bi vaš odlazak u Zabelske ćelije bio „nenadoknadiv gubitak“ za sveukupno srpstvo.

  36. Šta li misliš, čemu li se nadaš, crni Aleksandre?! Da li si svestan da sebi onemogućavaš bilo kakvu odstupnicu i iole pristojan silazak sa „trona“?

  37. Stojane,Stojane I komarci I crvi su u ogromnoj većini.A ova manjina misli svojom glavom I niko ne može da ih laže.

  38. Gospodin ne shvata da je dosadio sa jednom te istom “Bla,bla,bla “ pricom.Uvek izmisli nekog ko zeli da naudi njegovoj porodici i njemu, kao sto je sada izmislio da televizija N 1 zeli unistenje njegove porodice.Njemu smeta navedena televizija zato sto je profesionalna i ne siri lazi nego istinito i profesionalno emituje svoj program i zato je jedna od retkih ako ne i jedina zasluzuje samo pohvale.Ako se ne varam Vucic je Predsednik svih stanovnika drzave Srbije bez obzira na njihovu politicku opredeljenost i tako bi trebao da se ponasa.Nisam za opoziciju ali nisam ni za njega i njegove koji samo devalviraju sve vise i vise ovu drzavu koju bih zeleo da vidim kao uredjenu pravnu drzavu.Ovakva kakva je danas je daleko od uredjene pravne drzave a krivca znaju svi oni koji znaju pamertno da razmisljaju.

  39. Ko je ubio Olivera Ivanovića? Ko je ubio Milorada Nikolića iz Crvenke? Ko je ubio Staniku Gligorijević iz Debelice? Zbog koga je umro Slobodan Tanasković iz Savamale? Ko je kriv za pogibiju pilot majora Omera Mehića, pilot kapetana Milovana Karić, zastavnika Nebojše Trajića, mehaničara letača Ivana Miladinovića, lekara Dževada Ljajića, anesteziologa Miroslava Veselinovića i bebe iz porodice Ademović ? Zbog koga je umrlo preko 100 zdravstvenih radnika? Kad će u zatvor lopovi naše namenske industrije, rušitelji iz Savamale, državni finansijeri plantaža droge i palikuće novinara? Ko su ubice sadašnjosti i lopovi naše budućnosti?

    Zemara

    24 hours ago

     In reply to

    1. @Slobodan Nikolić- mnogo pitanja,postavlhwnih iz očaja, bez zvaničnih odgovora, ili izbegavanje istih. Zaslužuje naša Srbija bolje i trebamo , uporno, tražiti to bolje. Ako stanemo, ostadosmo i i mi i naša deca i unučad, u blatu. Ima ova Srbija snage, i još vjerujem u njene ljude.

  40. Do ovog momenta 94 komentara po ovom naslovu,gde vecina komentatora brani N1.Ne znam razlog zasto na sajtu N1 barem ja ne mogu da pisem nikakve komentare,jer sam blokiran.Da li je tu blokadu postavio sam N1 ili neko po nalogu vlasti?

  41. Zivimo u drzavi koja je duboko kriminalizovana, koja je rastrgnuta izmedju razlicitih obavestajnih sluzbi koje direktno kreiraju prilike u ovoj zemlji i gde ne funkcionise bukvalno nista. Predsednik nas smatra budalama ili bar zeli tako da misli. Dok mu se sin slika sa najokorelijim kriminalcima koji kasnije bivaju uhapseni(sto bi u normalnim zemljama odmah bio razlog za ostavku), on hapsi svoje bivse saradnike koji mu ili vise ne trebaju ili im pruza zastitu. Uglavnom, nista novo na balkanu.

  42. Pa ja bre nigde da nadjem u posanim ili bilo kojim medijima da je neko pretio porodici AV.
    Molim vas da mi neko kaže gde i kada je to bilo.
    Pa kn nije normalan!

  43. Dakle, otvoren rat predsednika jedne države i neke televizije u toj državi.
    Dali je to zabeleženo u novijoj istoriji sveta?
    I šta nam sve to govori!?
    Pametnom dovoljno, mislim.

  44. Ovo je već poodavno prešlo iz područja fiziologije u patologiju.
    Isto je i sa njegovim sledbenicima.

  45. Rečnik ulicara što i jeste, na konkretno pitanje on priča svoju priču bez ikakve veze i opet Djilas i 600 miliona a imao je već osam godina da ga uhapse, zašto nisu? Mi smo kao narod zarobljenici bolesnog čoveka i njegovih poltrona

  46. Ti i porodica, razvodio se, pretio, huliganio sa bratom i bliskima, napadao sve i svakoga, covek kome nista nije sveto?! Ti si preteca opasnost citavoj regiji! Blefiras badava!

  47. Pa bre,dosta više!
    Evo ti rešenje,
    Ostavi politiku i odi iz iste i neće niko da ima želju da te uništi…..

  48. Dotični očito pati od paranoje. Potrebna mu je pomoć. A možda je realnije objašnjenje da želi ukidanje jedine slobodne televizije.

  49. „Čestitka“ Bajdena 10 dana pre Sretenja, šampioni u vakcinisanju sa kineskim eksperimentalnim vakcinama, BDP naravno uber alles, Nemci čupaju kosu…stvarno su otvorili vrata određenih ustanova širom da se sve proluftira od ovakvih pacijenata.

  50. Овај човек сваки дан крши устав и законе ове земље. Вечито је у изборној кампањи и главна стратегија му је да оптужује друге. Што год да га неко пита окрене причу и одговара нешто што је њему тог тренутка битно да избаци у први план. Моје питање новинарима гласи: „Зашто му помажете“? Немојте га питати ништа што није из његовог делокруга надлежности! Питања постављајте на правој адреси. Кад почну да причају о нечему што није њихова надлежност – реците им то! Немојте играти њихову игру!

  51. Kоко лажов од преседника. Стално га неко прати, стало су неке новине против њега ?????? Докле више

  52. Ne, dragi. N1 samo želi da ti prenese da ima nas koji želimo tvoj politički kraj, a da ste ti i tvoja porodica živi i zdravi, u nekoj lepoj egzotičnoj zemlji, što dalje od Srbije.

  53. Ako moram da biram o uništavanju tvoje porodice i svih ostalih koji nisu tvoji istomišljenici…ja biram da se tvoja satre!

  54. Кад ће више да те позове јавни тужилац да даш изјаву на околност да знаш да је Ђилас украо 619 милиона? Прикривање кривичног дела је кривично дело!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.