Vučić primio decu sa Kosova: Oni čekaju trenutak da nas pritisnu do kraja, a mi čekamo trenutak da taj pritisak odbijemo

Ostavite komentar


  1. И увек ћемо одвијати све притиске,то је сигурно.

  2. Lepo reče onaj novinar:
    Uvek je bila važnija vlast u Beogradu od mirnog života na KiM.

  3. Deca su naše blago naša budućnost a posebno deca sa KiM, koja su ostala na svojim ognjištima u najtežim mogućim uslovima!

  4. Po obicaju Aleksandar Vucic nastavlja da prica bajke kada je Kosovo u pitanju pogotovo sada pred izbore a istina je sasvim drugacija.U njegove bajke o Kosovu veruju nelismeni,neobrazovani,i svi oni koji gledaju Happy,Pink,RTS,i jos neke televizije koje ne zasluzuju da postoje da je Srbija uredjena pravna drzava.Zasto ne kaze narodu da je prica o Kosovu zavrsena i da ono nece vise nikada biti u sastavu Srbije sto bas boli sve one koji su obavesteni i znaju da razmisljaju svojom glavom.Ako je i od Aleksandra Vucica prevrsilo je svaku meru pa mu moji prijatelji i ja ne verujemo.

  5. Izdržala je Srbija mnogo jače pritiske i vodila razne borbe u svojoj istoriji i nikada nije poklekla! Neće ni danas dok je na čelu Srbije Aleksandar Vučić!

  6. Srbija ce nastaviti da se bori za nacionalne interese i svoj narod na KiM i pored brojnih pritisaka koji dolaze sa svih strana.

  7. Bestidno je kako mu podvode decu i kjako upada u tudje stanove. Bestidno, nemam drugu rec.

  8. Sam bog ih je pogledao kad su došli u svoju prestonicu, Vučić se bori kako za nas tako i zanjih. Sva deca su naša budućnost.

  9. Onaj ko misli dobro Srbima na Kosovu i u Srbiji priznao bi Kosovo i pre toga se izvinio, uveo u citanke zlo koje je pocinjeno svima okolo, odbacio nasilje kao jedini nacin komunikacije, okrenuti se buducnosti i pronaci dobrotu u coveku u protivnm spasa nema.

  10. Naša deca su naš ponos, ponos Srbije! Junačkog, velikog srca, sazrevaju brzo, jer okolnosti su takve, ali i pored tih maltreriranja, oni stoje na svojim nogama. Žele da se obrazuju, daju podršku svojoj zemlji.

  11. Kako ti ono reče pre neku godinu“ Čim vidite da političari petljaju nešto oko dece znajte da pokušavaju da izvuku neku korist za sebe“. Ima nas koji pamtimo duže od 2 dana!

  12. A zašto Vučić ne ode na Kosovo. Idu izbori, a na Kosovu ima još Srba i na kraju ako isto nije priznao i na Kosovu su izbori

  13. „Uvek kada vidite da političari negde nešto petljaju oko dece, znajte samo da gledaju da nekako uzmu pare za sebe“. Vucic na tv Pink 2017. godine.

  14. Nemoj više da se pravdamo oko KiM,imamo povelju UN,rezoluciju SB 1244 kao i medjunarodnom pravo a oni koji od nas traže da potpišemo i priznamo nezavisnost KiM, treba im jasno i glasno reći ako im je do priznanja neka onda oni priznaju nezavisnost Katalonije,Korzike,Sardinije i Sicilije,DDR Nemačku istočnu i sadašnjih 16 pokrajina Bavarsku i dr. Pa onda nek dodju da dalje razgovaramo.

  15. Deco idemo na ekskurziju u Beograd. Da idemo u Zoološki vrt, ili da gledamo Vučića, a svi u jedan glas „idemo gledati Vučića!“ @OZNA ISPRAVI greške, jer sam učio srpskohrvatski pre 60. godina, a izgleda, malo naučio!:)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.