Ceremoniji jučerašnjeg otvaranja Drugog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana na Beogradskom Sajmu, sem predsednika Srbije, prisustvovali su i predsednik Crne Gore i predsednik Vlade Severne Makedonije, koji su kasnije i zapevali u restoranu.

Na Instagram profilu „buducnostsrbijeav“ objavljen je video snimak na kome, u restoranu, crnogorski predsednik Jakov Milatović, makedonski premijer Dmitar Kovačevski i predsednik Srbije Aleksandar Vučić pevaju popularnu „Dajte vina hoću lom“.

Uz snimak gde pevaju ovu pesmu Harisa Džinovića, Vučić je napisao – „Neka živi prijateljstvo između Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Srbije!“.

Na Beogradskom sajmu juče je zvanično otvoren drugi sajam vina, hrane i turizma „Vinska vizija Otvorenog Balkana“, pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije, u okviru inicijative „Otvoreni Balkan“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izrazio zadovoljstvo velikim odzovom donmaćih i stranih izlagača te zahvalio zvaničnicima Sevene Makedonije i Albanije na podršci. Vučić je ocenio da je inicijativa „Otvoreni Balkan“ afirmisana kao platforma vina, te da čini tržište od 20 miliona potrošača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari