Vučić: Milion evra za Hrvatsku

Ostavite komentar


  1. Hrvati trebaju da se zahvale i da ne uzmu te pare. Šta će im bilo šta od Vulićeve vlade.

    1. Jel morate protiv Vučića i u ovom momentu kad Srbija želi da pomogne Hrvatskoj koju je zadesio strašan zemljotres gde su ljudi stradali i mnogi ostali bez svojih domova, gde su crkve srušene i mnogi drugi objekti..

    1. Lako je bacati tudje pare. To je radio i pok. Broz, da bi ga „voleli“. Jedino sto ovo bice u pokusaju niko ne voli, cak ni kad daje ogroman novac. Sasvim zasluzeno, zar ne? Slazem se da je pitanje higijene odbiti bilo sta sto ovo bice u pokusaju nudi u zamenu za cistu savest i biografiju. Dzabe bacas nas novac, svi znamo ko si!

      1. Nabacao se on para bez objasnjenja za sta ih je dao. Treba pomoci ljudima u nevolji, za ovakve potrebe je opravdano. Drago mi je sto (ako) ce dati samo sto treba dati u ime gradjana Srbije, a ovde opet cujemo „ja, pa ja“.

      1. S obzirom da u Hrvatskoj ne moze postojati ćirilična tabla,nije im trebalo dati ni jedan cent.A ako je zelio pomoci,trebao je srpskom zivlju direktno dati novac za obnovu poruśenog.Kada bi im dao i milijardu evra,oni bi nas i dalje mrzili i rekli da smo budale.

      1. Nikoliko. Nimalo i uvek premalo! Idi ti u hr pa uzicaj kad te budu vesali i pricaj ove price….

  2. Milion eura iz „slobodnih sredstava“. Covek raspolaze sa „slobodnim sredstvima“ a doveo drzavu u bankrot u situaciju da nema novca u budzetu nego ce jos da se zaduzii da smisli jos neke namete. Ako. Kad moze, neka radi sta hoce.

  3. Od kada se dopisuju PISMOM, predsednik i vlada? Zar nije dovoljan samo SMS kao i do sada?

    1. Zvanična podrška puno znači, jer ljudima u nevolji svaki gest pažnje itekako znači da nisu sami, a što se tiče SMS-a, neka se ode na sajt Vlade R.Srbije, kolika, ne mala sredstva se izdvajaju za lečenje naročito bolesne dece.

  4. Tragedija je dešavanje svakog u zemljotresu, ali kada se nudi pomoć građani nude uzimajući od svog prihoda i zarade a Vučić umesto da akupi od prihoda inih sa 3 pa i 4 plate, onih koji primaju 200-700 hiljada pa neki i preko milion, dva opet od para većine koja je sirotinja daje šakom i kapom. Nekada je skupština davala celu platu za pomoć nekome a sada samo tuđe pare dele.

  5. Ovo je zaista jedan lep gest našeg predsednika Vučića. Srbija i Hrvatska zaista rade na ekonomskom napretku i razvoju naše države.

  6. S obzirom da u Hrvatskoj ne moze postojati ćirilična tabla,nije im trebalo dati ni jedan cent.A ako je zelio pomoci,trebao je srpskom zivlju direktno dati novac za obnovu poruśenog.Kada bi im dao i milijardu evra,oni bi nas i dalje mrzili i rekli da smo budale.

  7. Pravi osnov da sa Hrvatima zakopamo ratne sekire i gledamo u prijateljsku budućnost u kojoj ćemo se međusobno podržavati i poslovati.

  8. Mi smo komsijske zemlje, treba pomoci svakom u nevolji, ovo moze i nama da se desi, setimo se Kraljeva. Saucesce porodicama nastradalih.

  9. Zašto se uvek javi neka budala i pokvari sve?! Dobro je što je velika većina građana Srbije za dostavljanje neophodne pomoći komšijama Hrvatima.

  10. Kada ce Vucic da isplati novac u vidu zaostalih zarada radnicima koji su godinama radili u državnim preduzecima koja su otišli u stecaj i likvidaciju, a koji imaju pravpsnažne presude sudova kao što je slucaj sa Holding korporacijom Šamot iz Aranđelovca.Još se ruga tim radnicima jer Kolubari isplacuje 13 platu i viškove pred izbore da bi glasali za njega.Prima i decu radnika i službenika pred izbore koji su godinama radili na odredjeno vreme na neodređeno.

  11. bacaju se pare ne njegove nego nas poreznika zaboravismo šta su nam radili gde ode naš narod iz knina i krajine da je sreća da je pomogo tom izbeglom narodu ovde u srbiji, da li bi hrvati nama pomogli nego ne mogu da nas gledaju kao srbe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.