Vučić: Mirovne snage na Kosovu garant bezbednosti srpskog naroda

Ostavite komentar


  1. Другим речима,КФОР је формиран од стране У.Н. али НАТО савез и Америка су гарант мира у А.П.КиМ.

  2. Dobro je da predsednik kaze svojim glasacima iz Srbije da Srbe na Kosovu i Metohiji stite NATO vojnici,KFOR i ostali…jer 7 godina se ponavlja laz da su svakodnevno ugrozeni od Albanaca!Desavaju se problemi ali daleko od alarmantne situacije kao sto su predstavljeni ovde u Srbiji!Zato ova vest nece imati veliku paznju nigde..i nikome!Treba i dalje Srbe na KIM drzati kao taoce a Srbe u Srbiji u stanju glasacke borbene gotovosti!!!

  3. Garantovali su bezbjednost u Srebrenici i Žepi pa smo vidjeli genocid tako da je onaj ko vjeruje mirovnim snagama u velikoj je zabludi. Svaki narod treba da se uzda sam u sebe.

  4. Nadam se da ce tako i ostati, jer nas narod na KiM neprestano trpi teror Siptara.

  5. Naravno da treba razmisljati o KiM .
    Narod na tom podrucju treba da bude pod punom zastitom.
    Ako oni nemaju zastitu, nema je ni Srbija.
    Hvala predsedniku Aleksandru Vucicu sto brine o ovom narodu.

  6. Bezbednost naseg naroda na Kosovu je prioritet Srbije, zato je jako bitna saradnja sa KFOR-om

  7. Mi znamo da kfor stiti Srbe cak i kada Vucic upozorava na rat ili nagovara. Sve u svoju korist i zarad lakseg nagovora izdajnika za odricanja od juzne pokrajine.

    1. Постоји Срем ,Банат и Бачка и тако је Српска скупштина Срема,скупштина Бачке и скупштина Баната усвојила одлуку о заједничком животу са Краљевином Србијом.Скупштина Срема је инсистирала на заједничком животу и Хрвата у Краљевини Србији.Комунисти су измислили од 1944.г.Војводину без Војводе и Македонију са Македонцима.
      Након првог Балканског рата 1912.г.је ослободила Српско КиМ од Турака а 1918.г.Срем, Банат и Бачку од досељених Немаца након Пожаревачког мира у 18.веку,тад је Хабсбуршки Цар имао у свом називу и „Краљ Срба“.Где ви видите знак једнакости ?

  8. velike napore Srbija ulaže da bi očuvala mir, stabilnost i širenje saradnje u regionu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.