Vučić: Moratorijum na teme iz prošlosti

Ostavite komentar


  1. Predsednik Vucic je smislio najbolji nacin kako bi mogli da saradjujemo sa Hrvatima.Sada se postavlja samo pitanje da li su Hrvati spremni da stave pauzu na sve sta je bilo i da misle na sadasnjost i buducnost.

  2. Eto, probaćemo i takav pristup, premda mislim da neće dati veliki efekat. Sramota je od njih što se tako bestidno ponašaju i nepotrebno nas na sve moguće načine provociraju svojim nedelima. Kako bi se tek ponašali da smo mi počinioci, tada bi se do neba orilo, ali neka, mi smo oduvek bili ljudi, pa i takvima. Bićemo i dalje.

  3. Dosta je bilo sukoba i ratova…Treba donositi prava resenja,a ovo bi bio odlican pocetak za resavanje konflikta!!

  4. Mislim da je za obe strane najbolje da gledaju u buducnost i da stisaju strasti…Ovo je odlicna prilika da se odnosi poprave.

  5. „Srbi i Hrvati su brojčano mali narodi. Srbi su mali, a Hrvati nisu veći. Jedni i drugi moramo razumeti da ćemo opstati i preživeti samo ako se ne budemo tukli. Moraju da nađu dugotrajno rešenje za rešavanja pitanja Balkana.

  6. Neka se neko vreme ne govori o prošlosti već baci pogled na bližu budućnost da bi nam dalja bila bolja.

  7. Zasto moratorijum? Da bismo opet sebe obmanjiavali kako se volimo ili, kako nas ne mrze u okruzenju koliko se nama cini a oni se trude da nam pokazu?! Mislim da je vreme demagogije „bratstva i jedinstva“ totalno otrcana i daleko iza nas.

  8. Olos i bednici se uvek zalazu za brisanje proslosti, a tvoja proslost je biser srpskog bescasca.

    1. Зрењанинац, поштовање – само, немој молим Те да му се обраћаш са ТИ – добија некако мекши, скоро фамилијарни и хумани лик! Ако је могуће, користимо заменицу ОН? … или ТО!
      З.

  9. Mislim da je normalnom delu pupulacije, i u Hrvatskoj i Srbiji, dozlogrdilo od izliva mržnje prostih i ograničenih ljudi. Pozdravljam svaki pomak u nastojanju da se izglade odnosi i izgradi stabilna saradnja i podrška.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.