Vučić može da bude zadovoljan premijerkom

Kako se Ana Brnabić snašla u prvih sto dana predsednikove vlade

Ostavite komentar


  1. Slusajuci Fedju Dimovica (ex. "Beogradski sindikat") uglednog advokata u emisiji "DLZ",nisam mogao da izdrzim a da nepopijem dve (2) rakije u rano prepodne,da ostanem miran na njegove informacije o radu "tuzilastva" tj. "pravosudnog sistema" u Srbiji !!! U tom "ogledalu" se ogleda i tkzv. "rad" ove vlade !! Tuuuuuga,strasno i jos gore !!!

  2. Srbija nema "premijerke" ni premijere, nego Vladu i predsednicu/predsednika Vlade. Problem je sto sada Vladu vodi osoba koje se nikad nigde nije kandidovala. Nije u politickim strankama, dakle nema ni program. Takodje, nikad nigde nije pokazala nostrifikacije svojih ““diploma““, ni uverenje o drzavljanstvu, pasose ni uverenje o polozenom drzavnom strucnom ispitu. Zapravo, mi ne znamo ni ko je uopste osoba

  3. Никад ми тај Вучић ни његова сељачка странка нису били драги, на против. Али брате, кад видим ко им је опозиција и ко их критикује, све им опраштам. Сељачка бистрина ми је далеко мање одбојна од грађанске умишљености а у ствари глупавости и покварености. Симпатичније ми је црнило испод сељачког нокта које се накупило риљањем земље од изкежених вештачки избељених зуба тзв грађанина који ништа друго не ради него само гледа лево десно где да се огребе за паре не бирајући средства укључујући и отворену колаборацију са окупатором.

  4. Zakljucak pisca Sase Ilica da je Vlada Srbije u 100 dana nanela konacan udarac u kulturi, potpuno je kompatibilno sa mojim jucerasnjim komentarom koga ste tri puta odbili da objavite cenjeni Danas. A rec je o veoma vaznom pitanju u ovoj zemlji. Medjutim ako vas ta vazna pitanja vezana za ovu zemlju ne interesuju , vec punite strane Vucicem i njegovim fiotografijama (juce sam samo izbrojao 7 na ovom sajtu) onda nista. Onda zaista, zaista nista.

  5. To ce vam u Krusevcu izgledati ovako:
    Digitalizacija stvarno napreduje,policija nam je puno brza u onim Skodama,migove cemo na paradi gurati al je najvaznije da su tu,problem doktora u Srbiji smo resili sa Zukorlicem u visokom obrazovanju jer ce ih biti u izobilju a nece biti dobri za izvoz,suse smo resili eto u zadnjih 60 dana ni jedne,Vulin je odmeren u izjavama ako ga poredimo sa Kimom,(zvuzduci nakon svakog zareza) a i plasirali smo se na svetsko prvenstvo u Rusiji (veliki aplauz)….. uz veliku pomoc naseg AV (jos veci zvizduci)

  6. Nazalost u takvoj Srbiji zivimo da jednom delu naroda moramo OBJASNITI da je gladan.

  7. simbolicno je to sto vam je naslovna fotografija malo mutna, da ne kazem van fokusa.

  8. Da je iskrena, kako tvrdi, ne bi o slobodi medija i stanju u medijima u Srbiji prvi put javno dala izjavu stranim novinarima nego bi o tome raspravljala sa prestavnicima medija u Srbiji!

  9. Cekam dan kada ce doneti zakon da niko ko ima dva ili vise drzavljanstva, ne moze obavljati nikakavu politicku funkciju

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.