Vučić: Možemo da prihvatimo kompromis, ne i poniženje (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. „Poslednjih 15- 20 dana smo počeli da radimo na vladavini prava“ pa šta ste čekali prethodnih šest godina, više vam je odgovarlo nepostojanje vladavine prava, bolje su vam stajale fantomke.

  2. Valjda obrnuto,šefe,direktore: to što je u interesu srpskog naroda nije KOMPROMIS,koji ništa drugo ne znači, nego odricanje od 15 srpskih teritorija!Dakle,ako nema tog ‘kompromisa’,nema ni PONIŽENJA!

  3. Srbija je 90-tih ponizila sve narode Jugoslavije, Srbija je ponizila i medjunarodnu zajednicu svojom licemjernom politikom , a sve s ciljem ekspanzionizma , memorandumskih projekata ta stvaranje Velike Srbije.
    Sad Vučić kuka da drugi ponižavaju Srbiju sto uopste nije tacno . Tacno je da Vučić igra ulogu žrtve jer na taj nacin misli da moze vise dobiti a nije zadovoljan s tim sto je dobio , a nije zaslužio. Srbija je zasluzila da bude oštro kažnjena upravo radi svoje nekadašnjih i današnjih ekspanzionustikih radnji i politike koju je vodila do današnjih dana …!

  4. Vecina ljudi u EU su nam se divili suprotstavljanju nacistima u II s.r., takvi bili takvi i ostali.

  5. Genije ibrahim rugova kao komromisno resenje je dao nezavisno kosovo i potpuno otforono prema srbiju i albaniju
    A vi tako nesto predlazete polsle
    Propadanja kopletne ekonomije palenja na 1000de sela
    I naj bolnije 15000 hilada zivota.
    Nece moci.

  6. Postije dva načina u vezi Kosova.Jedan je da kompletna vlada sa porodicama ode na Kosovo i druga varijanta je da Kosovo bude u Srbiji sa dva miliona Albanaca,koji bi se nastanili u Srbiji,bili u vladi….Narode izvoli i biraj…

  7. Kompromis morate da prihvatite, ali i poniženje, koje je bilo 1999g kada nas je NATO bombardovao a vi bili na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.