Vučić: Ekonomsku krizu ćemo doživeti tek kada se pandemija završi

Ostavite komentar


  1. Srbija napredjuje na svim poljima u drzavi, saradjuje sa mnogim vele silama, dogovor o resenju korona virusa je od velikog znacaja za celi svet i tu je dogovor od velikog znacaja

  2. Jes bas u Srbiji najpotrebnije podrzati farmaceutsku industriju u proizvodnji vakcine. Da nece Torlak da je razvije? Ali sta ce, kad drugih problema nemamo. Kriza ce tek po zavrsetku pandemije, za par godina.

  3. O aktuelnim temama se govorilo na Forumu. Broj jedan problem u svetu je svakako korona i rast broja zarazenih. Jedino resenje je vakcina, to je cinjenica.
    Pored toga, ekonomija je znatno oslabila i toga smo svi svesni, treba da se razmislja kako ce se oporaviti kad sve ovo sa epidemijom prodje.

  4. Predsednik Vučić sve radi kako bi država Srbija bila među vodećim. Mnogi znaju samo da kritikuju. On čovek bar pokušava. Trudi se, radi i bori.

  5. E ovaj nesposobni hohštapler, demagog, lažov i još mnogo gore i više od toga, sigurno će da „nađe rešenja“! Pa on je sposoban jedino da stvori krizu, da posvađa, nahuška, izazove, da napravi lom, a onda pobegne, toliko je hrabar,

  6. Virus ce se pobediti,ali posle toga nas ceka jos jedna teska borba za sto manje ostecenje ekonomije!Nadamo se i verujemo da ce sadasnja vlast kao i uvek do sad naci najbolje moguce resenje i za to!

  7. I ova kriza je prevelika. Trenutna situacija je dovela do ogromnih gubitaka u pojedinim deltnostima, pogotovu u turizmu i ugostiteljstvu. Zato je važno da se život što pre vrati u normalu, kako bi se sačuvala radna mesta.

    1. Svaka vrsta zaduživanja u ovakva vremena može tako da se doživi! A opet, ovo su možda naša najbolja vremena, pa što da ne…

  8. Ako budemo saradjicali kao jedno ceo svet moze izacu iz krize!!! Ovo je veliki test za celo covecanstvoo!!!

    1. Svaka njegova veza sa lavovima je što mu se do sada samo dela osećaju na lavove, sve ostalo nema metaforičkih elemenata

  9. Sve je stalo drzava je stala iza cele ove krize nadamo se da cemo iz nje izaci sa sto manjim gubitcima

  10. Ceo svet je u ovome zajedno sa nama, kako se bude razvijala situacija u susedskim zemljama, nece mnogo drugacije biti ni kod nas.

  11. Najnovije projekcije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Evropske komisije jasno, nedvosmisleno i direktno kažu da će naša zemlja ovu godinu završiti sa najboljim rezultatom u globalnim i evropskim okvirima, odnosno sa minimalnim padom BDP. To je dokaz koliko smo odgovorno radili. Naravno da ne moze sve da bude idealno, i da moramo ocekivati i pad, zbog lose situacije u celom svetu. Ali ovako odgovornim radom doprinecemo da taj pad manje osetimo i sto lakse prebrodimo.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.