Vučić: Nadamo se kompromisnom rešenju za Kosovo uz podršku Makrona

Sastanak predsednika Srbije i Francuske, svečani doček ispred Jelisejske palate

Ostavite komentar


    1. Oprosti ali gde je sada Taci, a gde Vucic?
      Taci je u Haskom tribunalu, a Vucic u poseti Makronu, na poziv predsednika Francuske.
      Lupio si za medalju.

  1. Da im verujemo….Kosovo je srpsko. Žena kaže da sam lud što se ovoliko cimam, kada ne mogu ništa da utičem. Dal sam lud, ne znam.

  2. Sudeci po olakom pretrcavanju preko navodno ozbiljnih tema koje ima „otvoreno“ da iznese Makronu i po tome sto ovaj susret nije najavljen kako sleduje po zvanicnim protokolima , izgleda da je Vuic otisao u Pariz iz sasvim trecih, precutanih razloga. Ko to ne moze da prozre iz ovog clanka, predlazem da vezba citanje izmedju redova.

    1. Ne moze jedna strana dobiti sve,druga nista i Srbija se nikada i ni po koju cenu nece odreci KiM..

  3. Nego kako, tako se uvazava narod i predstavnik njega!!Ovo je dokaz da mozemo i kao mala zemlja van EU biti postovani!

    1. Sigurno, eno utrkuju se ko ce vise da nas ispostuje, narocito kad im das posao od par milijardi evra. Sto se Kosova tice potpisujem da to nisu ni pomenuli, a narocito ne u konteksu da su na nasoj strani. A ti zivi sa glavom u oblacima, mozda je tako i bolje.

    2. Da vam samo nešto napomenem za to poštovanje. Srbija će da plati francuzima milijardu više izgradnju metroa nego recimo Holanđanima, a za uzvrat će dobiti njihovo insistiranje da se čimpre prizna KiM.

  4. A sa kime se to vi nadate gospodine Predsednice Srbije ? Sa srpskim narodom? Sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN ? Sa srpskim Ustavom nad kojim ste polozili ruku i dali zakletvu? Sa SPC-om ? Prestanite da nas tako radostan ponizavate vise.

  5. Ceo svet pa i Francuska brinu svoju brigu ali ovaj mora da trci po belom svetu i da prodaje svoju bajku o „kompromisu“. Albancima priznanje a Srbima jelte bajke o EU u zamenu za to.
    Cista patologija.
    Dzaba mu.

    1. Koliko vidim nije se pojavila nova granica sa Kosovom, još uvek je ona što ste vi postavili, a i sve više zemalja povlači priznanje lažne države.

      1. Pozdrav iz Izraela tacno Jurisalema jos tacnijev od Ambasade Republike Kosova u Izrael Jurisalem

  6. Francuska nam pruza maksimalnu podrsku na putu ka EU i razume nezavidan polozaj u kom se nalazimo po pitanju KiM. Sve to omogucice nam da se jos vise zblizimo sa nasim prijateljem i ostvarimo nove vidove saradnje, u cilju ostvarenja zajednickih ciljeva!

  7. Kompromis je jedino rešenje, a za dijalog je potrebno dvoje. Srbija je uradila sve što je do nje za normalizaciju odnosa.

  8. Nema sumnje da se atmosvera oko Kosova itekako promenila, nema više onih užasnih pritisaka. Koliko sada vidim nije se pojavila nova granica sa Kosovom, još uvek je ona što ste vi postavili, a i sve više zemalja povlači priznanje lažne države. Mi sigurno nećemo odustati od našeg cilja da je Kosovo Srbija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.